Torsdag

God morgon säger jag idag med guld i mund" eller vad var det min mamma alltid sa" det var nåt sånt i alla fall och sen när man vaknar till en sån här helt fantastiskt fin morgon där solen skiner så glatt utanför vårt fönster och jag sitter med ett stort leende på mina läppar när äntligen nu allt som vi har tjatat och tjatat om nu i flera år äntligen kommer fram🥰

Så härligt🥰

Varit i stan och fikat med en god vän och gått i solen och det var så skönt, handlade lite och var och tog nya prover inför operationen😇

Nu är vi där då sanningen segrar alltid till slut sägs det och det tog nog några år innan allt riktigt kom fram, och man inte kunde dölja allt kriminellt som man har hållit på med längre och sist men inte minst det som vi " foliehattar" och konspirationsteoretiker" sa som så många " i alla fall i min närhet sa att det  var konspirationsteori och skrattade bakom min rygg, kan bara tänka mig vad mycket skit folk har pratat om mig bakom min rygg😡

Men det spelar nog ingen roll längre för idag vet vi ju nättre än så att dom som det redan är försent för med dom få som vi har lyckats att rädda från skiten och inte ta några fler 💉 så är vi glada för dom som förstod oss ganska fort ändå!

Vi fortsätter att kämpa på som vanligt med dom som kommer vara kvar i alla fall och vi lever vidare medans många runt omkring oss nu försvinner in i den djupa dimman och går ifrån oss som det var planerat ifrån början och som några få förstod och försökte även få så många att förstå..

Om jag själv hade varit 💉 nu så hade jag blivit helt galen och försökt åtminstone göra allt som syår i min makt för att nu äntligen försöka förstå vad jag kan göra i dagsläget nu när till och med svenska regeringen är delgivna om att 💉 är och har varit en avbefolkning hela tiden och planen var och är fortfarande att göra folk sjuka och så att många dör!

Läs för nu står det tydligt och klart!

Om jag nu hade tagit det där giftiga eller kanske icke giftiga 💉 som nu sakta men helt säkert visar sig att det var/ är farligt " som vi foliehattar sa ifrån början" så hade nog jag velat veta "åtminstone vilken av dom" som jag hade fått så jag fortast möjligt kan få ut skiten ut ur min kropp innan jag blir sjuk eller dör eftersom batcherna är olika och olika hur många 💉 man har tagit och jag minns lite vagt att det står också där att inom 1-8 år beroende på vilken man har fått, för jag skulle då absolut inte vilja bara gå omkring och bara vänta och hoppas på att jag inte fått den giftiga💉 och samtidigt vara som en tickande bomb att jag snart kan falla ner och bara dö, det är i alla fall mitt tänk men jag kan ju inte stå för hur ni andra tänker i den här situationen..

Ni får gå omkring i eran lilla egna bubbla nu och fortsätta lyssna på ljug media så får vi väl se hur många som kommer lämna snart inom dom närmsta åren😢 och gå omkring som en tickande bomb och undra " om jag" fick den giftiga eller den mer naturliga!

Själv började jag granska det här redan när pandemin kom för flera år sen då jag förstod ganska omgående att det jär 💉 var nåt som inte stod rätt till på nåt sätt när jag började lägga ihop ett och ett..Och varför så många kavlade upp så stolta att alla skulle ta det och sen dog dom en efter en" medans vissa som kavlade upp inte ens tog det själva" men jag vet vad som finns i dessa 💉

Undrar om fler kommer vakna snart nu när det finns på papper och kan redovisas det som vi sa ifrån början? Och när våran egen media är tvungna att gå ut med sanningen?

Jag hade önskat redan för tre år sen att jag hade haft fel " vilket jag nu då inte hade" för i så fall hade inte så många människor dött av detta 💉

Läs och begrunda själva vad som händer nu och det här är inte nån lögn utan rena rama sanningen!

 

Infrastrukturen pajar nu fortare än folk kan ana, vem skyddar nu alla människor? Vem kommer se till att vi har mat, pengar, tänk lite längre än näsan räcker..Hur ska bönderna kunna hjälpa utan drivmedel, utsäde och gödning?

Utsläpp, vaxx chemitrails, gifter i maten, ufon, bensinen, maten ökar, räntor, bankerna kollapsar, ekonomin faller, marknaden stagnerar och svensken kliar sig i huvudet och gör absolut ingenting! Och pandemin är äntligen nu avslöjad då wuhan nu längre inte är en konspirationsteori som så många, många inte ville lyssna och höra oss foliehattar säga för några år sen!

Det enda som man försöker få till nu är ett tredje världskriget, som skulle kunna dölja allt som hela den här planen innehåller just nu då det är lite stopp för dom!

Det är nog hög tid att ta bort sin hjärntvättning nu ni som blivit utsatta,för det tar tid att få bort den och smärtan är nog lite mer än nog nu!

När det sen gäller gift 💉 så försöker ju såklart fake news säga att om vi bara sover bra så behåller man sin motståndskraft?  💉 men vakna för i helvete nån gång" går verkligen mänskligheten på sånt här"  gång på gång på gång? Dom säger att det inte är nåt fel på vaxxet,eller hur? Varför blir då så många sjuka och dör nu då när  nästan hela mänskligheten har tagit 💉 för att man skulle skydda sig? Då vi redan vet att det s.k vaxxet inte hjälper utan det verkar ju helt tvärtom! Det skadar mer än det hjälper  om man har tagit en eller fler, det har vi ju svart på vitt idag! Eller? 

Man har ju sett när man har undersökt den vaxxade gruppen i studien att cancer har ökat så markant dom sista åren men i den icke vaxxade ökar cancern ingenting? Eftersom det här var ju en plan från hela början!

Lägg sjätte januari på minnet" ni som förstår vet" det här visar att många fler har vaknat men många sover djupt än! Nu är det dax att väcka befolkningen eller att dom ser till att vaknmånån gång!

Jag har tjatat klart och folk får nu skylla sig själva, skrattar bäst som skrattar sist!

 

Var och en har ett eget ansvar för att själva ta reda på vad det är som händer och varför och man måste se allt i sin helhet och sluta att fokusera endast på sig själv och sitt eget ego och försöka söka efter sanningen istället.

Alla har kapaciteten att söka själva efter informationen som finns precis överallt men viljan måste ju finnas också att hitta ett svar. Ingen annan människa har nån skyldighet alls att servera något svar som man helt själv kan ta reda på.

Vill man och är man intresserad av vad man har sprutat in i sin och sina barns kroppar så får man allt googla nu och hoppas på att räddningen finns i närheten? Många har redan fått för mycket gift i kroppen och det finns inget immuförsvar ens kvar längre!

 
 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0