Söndag

Helgen har fort som attan nu dragit förbi " igen" och vardagen tar sin början igen och man hinner inte med ens det man har planerat i förväg att göra!
Det är samma sak varje helg tycker jag, men det är ju skönt att jag åtminstone är ledig så mycket nu när jag samtidigt pluggar🥰 
Jag har hämtat ägg och jag har hämtat potatis privat såklart och sen iväg och hämtade älgkött och bröd och fisk så nu finns det hemma också🥰
Fikat med en härlig kollega den här veckan på bk och sen med en av mina bästa vänner också och så har jag såklart lapat sol när den var framme och det var så varmt och skönt..
Så kom det massor med snö också såklart så nu hoppas jag att allt har kommit ner snart så det äntligen blir en vår här🥰
Handlat och fixat inför helgen så det också blev klart och passade på att köpa tvål på rusta nu när det var billigt" fast jag redan hade 48 stycken på lager i skåpet" nja jag vet att jag är lite skadad men lite har jag nog fått ifrån min mamma kan jag tro och det är ju kanon bra att ha sånt hemma i reserv.....
Min minsta son är precis lika störd🤣🤣🤣 och gör precis som jag jämt och bunkrar och bunkrar 🥰
Alltid bra att ha allt hemma om det mot förmodan skulle bli fattigt nån gång i livet 🫠
Några åker iväg till sonen såklart🥰
Har varit på kalas på Lördagen och firat brorsans fina lilla tjej och träffade barn och barnbarn där 🥰 och en massa annat mysigt folk🥰
Folk som jag känner inom mig som har bra energier så man slipper bli så trött I hela kroppen efter att man har umgåtts med dom🥰
Annars rullar väl veckorna och månaderna på här som vanligt och det kommer nu fram mer och mer av allt som " vi hattar" varnade för och blev utskrattade och sååååå hånade för, men nu kommer sanningen sakta men säkert fram och alla får faktiskt stå sitt eget kast nu och fundera om och hur det var värt att inte lyssna på "foliehattarna" utan stöta bort dom som visste eller förstod vad som skulle hända hela tiden!
Maten, räntorna, elen nja "name it" liksom allt skjuter nu i höjden och folk har inte ens lyssnat på det som vi sa för flera år sen att det skulle hända!
Nu står dom där och gapar och gnäller  och skriker att allt är så förbannat dyrt!
Gnäll på bara, det kommer bli värre jag lovar🤣
 
Putin och trumph och sen ukraina då" ja allt kommer nu fram och jag kan lova att jag kommer göra förändringar i mitt liv här framöver och många, många kommer bli raderade😇
Många kämpar på sitt eget sätt och vi som visste kämpar också på vårat sätt!
Trist tycker jag då och många andra med mig men nu står vi i ett helt nytt skifte här där vi alla här har valt våra egna liv och hur vi vill leva här på jorden, många måste vara räddarna och många måste även vara dom som försvinner, så är det bara!
Planen kommer ju inte fungera fullt ut men den har skadat väldigt nu och väldigt många, många har dött redan så dom får lite av sin del i den där kakan som dom planerade från början men absolut inte allt som var planerat!
 
Tänk nu när dom börjar kräma på 5g på riktigt och då vill då inte ens jag vara med eller ens i närheten av dom som är vaxxade då grafenoxiden i kroppen inte klarar av det och folk kommer bara helt enkelt ramla ihop 😢 det här är ju deras plan och vi som visste det här och försökte varna och varna men hur många lyssnade då?😇
Tänk vad många som är inblandade och har begått det här brottet som kommer att bli straffade för att dom inte gjort sitt jobb..
Och tänk vad många som har blivit skadade och som kommer bli det även dom närmaste åren och mista sina nära och kära😇 
Det här är så fruktansvärt😢
 Många som får och har ont i ryggen nuförtiden, många som har problem med biverkningar nu av vaxxet som kan innebära att vissa hjärtinfarkter som kommer ifrån att man har ont i ryggen!
Skador som är orsakade av co- 19 💉 är unika och kan inte behandlas ens med dom traditionella medicinerna och åtgärderna..
Dom vet vad dom gjorde dom som planerade allt en gång i tiden😢
Det krävs så mycket forskning för att ens få reda på hur man ens kan behandla dessa skador som orsakas av just co 💉 som vi har sagt hela tiden att dom befinner sig i dom inledande  kliniska fas 3 experimenten för att ens kunna bedömma den säkerheten..
Vi får se i december nu i år 2023 när det ska utvärderas om och hur det 💉 var bra eller dåligt!
Det måste kännas ganska tröstlöst när folk inte lyssnar på en utan sitter och hånskrattar åt en och kallar en dum I huvudet?
När man gång på gång blir censurerade och nertystade för det som ändå kommer fram till slut var bara sanningen som vi ville berätta som så många skrek åt oss att det var konspirationsteorier.
När det sen ändå efter några år kommer fram att en konspirationsteori faktiskt var sanningen som myndigheterna höll undan!
Vem kan vi då säga är dumma i huvudet?
Jag själv anser " ingen" då det har proppsat på detta skit så himla länge nu och många har blivit såååå totalt grundlurade😉
Alltså så djävla grundlurade🫠
Sanningen kommer alltid fram till slut..
 
Vi har visat världen att vi kommer inte ge upp ändå!
Rädsla är riktigt starka energier, tänk bara att gå omkring och vara rädd för nån som är ovaxxad och då vara rädd för att bli smittad av dom ovaxxade fast man själv har tagit 1,2,3,4,5 själv och nu snart 6e va som sen ska skydda en ifrån just covid som man tagit 💉 mot, det säger väl allt🤣🤣🤣🤣🤣 fy fan så löjligt alltså, medans dom ovaxxade inte har varit rädd för nånting?
Vi har levt precis som vanligt när folk har skrikit att vi ska hålla oss på avstånd för vi smittar" sen har det visat sig" att dom själva smittat alla trots alla 💉 som dom har tagit?
Ligger det ändå inte en liten hund begraven här nånstans?
 
Såklart skapar vi människor tilltro till våran tillvaro men när den är fejk då? Hur gör vi då?
Om sen då när verkligheten kommer ifatt en och den rämnar då till slut och då står man där sen med byxorna nere i knävecken, hur gör man då då? Ger man bara upp då helt enkelt?
Tänk så mycket tid, engagemang och kraft du får tillgänglig att ägna åt alla andra som dom ärliga människorna.
När du slipper att spela några roller som du inte trivs med inför dem som du har förlorat.
Jag började rensa ut " s.k vänner" när jag förstod att dom som hånskrattar och pratar skit bakom ryggen när man försöker varna är inte nånting att ha i mitt liv längre!
Jag märkte då att det beslutet gav mig så många fler "riktiga vänner" som verkligen lyssnade på mig..och gav mig samtidigt ett helt nytt liv!
Dom riktiga vännerna som jag har idag kan jag räkna på mina händer men dom är också värda guld för mig😇
Dom vårdar jag som jag nuförtiden vårdar mig själv.
Man märker nu när det har gått sådär ca tre år att skaran med riktiga vänner och bekanta har växt till nåt riktigt stort och sant..som även slår igenom varje dag för dag på sociala medier..
Fler som bara halvsover börjar också vakna till liv nu och framtiden för dom vakna blir mycket ljusare så njut av livet medans ni lever 🥰
Förlorar man vänner eller människor överhuvudtaget för att man är ärlig och vill dom väl så ska dom nog inte vara i ens liv, så är det bara, man mår så mycket bättre utan dom😇
Nuförtiden rensar jag bort människor nästan varje dag som inte får mig att må bra..
För jag ser det som så att förlorar man människor som ändå inte vill eller kan förstå att man menar bara väl och är ärlig då är det ändå ingen förlust för mig eftersom respekten mot mig själv är viktigare och jag klarar mig bättre utan dom..
Vi är inne i ett världskrig nu ett " informationskrig" där dom försöker hela tiden i desperation komma åt han ja " han" som gör allt för världen nu!
Googla om ni inte vet" jag är så djävla trött på att tjata på dom som ändå inte förstår"
Det går ut mycket nu på både nyheter och fake news och det är för att skapa ännu mer kaos och sen vilseleda så många som möjligt så sanningen inte kan komma fram! Vi som förstår vet ju redan hur vi måste tänka!
Vi vet ju att vissa länder vill gå I krig med andra länder" men inte dom som många tror" utan allt är en fasad bakom ryggen på oss för att vi ska fokusera på nåt helt annat!
Co-19 är ett gräsligt gift, och jag själv tror att ingen ska ta detta gift då det är farligt för våra kroppar!
Det är absolut mycket osäkert och ett väldigt skrämmande vaxx.
Nu går fler och fler läkare ut med alla biverkningar som man får av detta gift 💉 som vi " folehattar sa för tre år sen" att det gav och många bara noncha oss och skrattade åt oss, det är fördjävligt hur folk har betett sig mot oss!
 
" Vi" och många med oss som redan från början för tre år sen visste vad som pågick bakom våra ryggar att detta viruset var ett utsläpp ifrån ett lab i Wuhan Kina och ingen" nästan ingen" i alla fall i min familj eller runt omkring mig förstod det eller ens ville lyssna på mig då!
Nu med facit i hand så hade vi ju faktiskt rätt ifrån början och vi blev inte lurade utan det var dom som inte lyssnade som blev så grund kurade av hela skiten!
Nu är det nog redan försent!
Nu läste jag även i aftonbladet " blaskan att det har kommit ett nytt " virus" i tanzania där folk blir sjuka som typ i ebola där dom kräks och drabbas av njursvikt och organen inombords blöder? Så nu börjar folk dö av dessa gift 💉 men dom måste ju såklart skylla på nåt nytt virus så inte sanningen kommer fram såklart!
Jag själv och många med mig kan ju säga att det är nog " marburg" viruset som dom kommer säga att det är och att folk dör av det "men egentligen så är det ju vaxxet" som så många har varit så duktiga att fylla på så fint i sina kroppar som har förgiftat dom och dom kommer få organ som blöder!
Är det inte dax nu efter tre år att låta kina stå för allt det här som dom har ställt till med, som kostat så många liv under dom här åren, som blivit både skadade och har dött?
Hoppas att det åtminstone kommer att bli en vedergällning för dom som det redan inte är försent för, dom andra kan vi inte göra mer för😇
Det finns riktiga vittnesmål om deras biverkningar och desinformation från " sanna historier" om skador som blodproppar och mycket andra som hjärtat och folk har bara ramlat ihop..
Det här är är tyvärr ett brott mot mänskligheten rakt igenom men eftersom alla inblandade har sagt ifrån sig nåt skadeståndskrav så finns inget mer att göra om man blivit skadad ❤️💙🤍

🙏🙏🙏✨❤️

Nu händer det i alla fall många spännande saker helst till veckan och det går fort nu, och många kommer att få en chock och många kommer ångra sig och många kommer skämmas för att dom inte har lyssnat men framförallt för att dom inte har förstått allt ifrån början..
Vi hissar nu flaggan och ser framåt för det som komma skall😇 men se upp i backen booom nu går det igenom och det är fort😇 
Många viktiga datum att ta in nu för er som orkar och är intresserade av vad alla datumen betyder, så jag är glad att jag har förstått hela skiten som händer nu och vad som komma skall!
Mystiken är så spännande!
Trumpg ska arresteras, jisses 🤣🤣🤣
Låt mig småle😇😇😇
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0