Onsdag

 
Dagen idag och flera dagar tillbaka här i veckan har gett mig ett sånt lyckorus så har jag gått och varit just i ett rus här hemma🥰
Jag är så glad och känner så enormt mycket kärlek till er som finns, till er som är så snälla och rara jämt🥰
Det här telefonsamtalet fick mitt hjärta att hoppa ännu fler extraslag än jag brukar ha🥰
Hjälpt min minsta son att flytta lite grejer så dom får det gjort också🥰

Nu till allt spännande som händer ute i världen igen då!

Allt som nu har sagt till allmänheten under några år, har visat sig äntligen att det måste vara sant.
All Sanning kommer ju inte ut på en gång för då skulle nog folk dö av själva chocken!
Sanningen behöver ju faktiskt emellanåt lite tid på sig att mogna så att säga, innan den visar sig i sin stora helhet😇

Det är inte alltid vad vi får se och få höra som är den rena sanningen!

Det går en tid hela tiden, det går nog månader, det går nog år och så till sist så kommer alltid sanningen ut.

Ifrån Energidepartementet har vi ju fått höra hela tiden, att viruset läckte ut från Wuhan i kina. Ska vi då verkligen tro på att det läckte ut där?
Ja det är faktiskt sanningen som många av oss vakna har försökt att förmedla så länge ända sen utsläppet och så många har försökt komma fram till dom sovande men det där steget fram dit verkar vara enormt svårt och stort och undra om dom verkligen har vaknat än? Den historian som var förut om att det kom ifrån en våtmark är och var ju en stor lögn!

Anthony Fauci ljög såklart om det här.
Det här kan betyda att Faucis Twitter nu kommer äntligen att offentliggöras.

Det sas redan ifrån början för över två år sen att viruset kom ifrån Kina. Att det troligast kom från ett av Wuhan-laboratorium som många av oss har sagt hela tiden sen pandemin.

Precis som de skrev om medicinen Hydroxiklorokin förut också.
Man såg då till att Fake forskarna fick publicera alla sina Fake studier " så sjukt" att leka med människors liv på det här sjuka sättet. Allt för att få människorna att ta blicken ifrån den hjälpande medicinen som verkligen fungerade och skulle ha hjälpt så många istället för att dom var tvungna att dö.

Allt det här gjorde dom för att ta död på folk eller göra dom sjuka så dom måste äta ännu mer mediciner som gör dom sjuka!

Jag har läst att bakom dom studier som också publicerades, så låg ju Big Pharma. De ville ju sälja sina biovapen såklart, där dom kunde tjäna pengar och ännu mer pengar i massor såklart på det här!
De vill bara ha kontroll.

Vi blir och bi hade blivit friska mycket snabbt om vi hade / har fått använt medicinen Hydroxiklorokin. Vi hade inte behövt i så fall ha haft någon långdragen pandemi utan i så fall hade den då tagit slut mycket fortare.

Det här var förplanerat under  en lång, lång tid där kina har hjälpt till med. Det kan ju vem som helst lista ut utan att man behöver vara måt geni!🥲

Man hade helt enkelt ett biovapen, ett som kunde reducera hela jordens befolkning på det här sättet och dom hade genom att det mesta på jorden stängts ned också fått folk instängda.

Det fanns ju jätte många biolabs i Ukraina som
Ryssland har exponerat biolabben och deras innehåll men dom får skit för det som andra länder gör.

Så om vi nu tror att regeringen talade om att viruset kom ifrån ett lab i Wuhan" dom pratade om det på våra nyheter i morse också" och därmed tro att det ska vara slutet på den här diskussionen, så måste vi väl istället tänka så här. Vad vill de då dölja för nåt?

Kommer dom att släppa lös även dom där dokumenten och dom där bevisen som finns mot hela dom här sjuka människorna?
Då kan i så fall hela världens befolkning få ta del av dom här dokumenten.

Kan det vara så här, att Demokraterna håller tillbaka all den här informationen om allt det här, bara för att slå upp stort i Fake News så att den tystar ner den information som kommer att offentliggöras med anledning av alla dom utredningar som pågår just nu mot J B och hans familj, mot H C B O och en hel del andra inom den här sjuka grejen!

Att inte Finansdepartementet tar fram dokument, är ett bevis på att de försöker skydda familjen B såklart!
Departementet kommer att hålla tyst så länge som dom bara har möjlighet till att göra det. För de kan ju inte tillåta att den informationen som det rör sig om, som är så pass grav, att de kan inte tillåta att den offentliggörs.

Ingen av de personer som kretsar just kring familjen B, kommer att ge någon som helst information.
Det kommer att bli stämningar och order på att lämna ifrån sig all den här informationen, på dom uppgifter som kommittén önskar, så att utredningen kommer sätta fart.

Man tar in illegala invandrare och en hel del barn som inte har några föräldrar, för att dels förse barnsextrafficking-industrin, man förser också pedofilerna med många små barn. De går dessutom till tillverkningen av adrenacrome och till organhandel " så sjukt att sånt här får pågå och folk bara accepterar det" så länge som det inte gäller just dom själva så skiter dom helt enkelt i det!

Ser vi på de länder som f n är tredje klassens, dom har barnarbete och dom har inga lagar som helst som kan skydda dom här stackars barnen alls.
Det finns flera bevis på att i vissa afrikanska länder, där arbetar barn med att gräva, till att ta fram svåråtkomliga mineraler, att låta barnen få krypa ner i ormhålor under jord, för att fånga ormar, för deras djävla skinn som människor sen ska ha för att vara fina!😡😡😡😡😡
Vi ser ju under vilka förhållanden dom här barnen får arbeta.
Titta nu på USA. The New York Times skriver även om den nya exploateringen av barn.
"Ensam och exploaterad. Migrantbarn arbetar med brutala jobb över hela USA" Fy fan🤬🤬🤬

Barn som kommer utan sina föräldrar slutar oftast på olika fabriker och på olika farliga arbetsplatser.
De arbetar för kända märken som Cheetos och Fruit of the Loom som folk sen ska gå och se rika ut i...
De arbetar som slavar i olika hem.
Och all lagstiftning som funnits i USA över 100 år, som är rörande barnen och deras arbeten, har körts över utan att man ens bekymrar sig eller ens lyfter ett finger över dom här stackars barnen.

Det här är en del  av allt som sker nu ute i världen. Och den är, precis som övriga delar av den här djävla agendan, så fucking fruktansvärd.

"Trump var den första av presidenters i USAs historia som nånsin uppmärksammade att barn såldes till sexindustrin i USA.

Han var den första presidenten att öppna Vita Huset för att forma en strategi för att rädda dom här barnens framtid.
På sin andra dag i Vita Huset ja då såg minsann B till att avskriva den  här exekutiva ordern som skulle hjälpa i kampen mot just den här  barnsextraffickingen." " väldigt sjuk människa"

Donald Trump skrev ju den här exekutiva ordern, naturligtvis med tanken på alla dom här barnen. Men han visste att det här var en av de order som B genast skulle ändra på så fort det bara gick.
Nu fick befolkningen se med en gång, vad B administrationen gick för.
De här individerna är mycket, mycket sjuka.

Det här drabbar alla inblandade av alla dom lögner som dom har uttalat.
Och alla kämpar för sin egen överlevnad.

Vi vet att Fake News har så många kanaler och så många tidningar som kämpar för just överlevnad.
Det har också dom s k folkets hälsoorganisationer som CDC och FDA också nu fått inse.
Sist men inte minst står ju B P inför gigantiska problem, då hela världen kommer att ställa dom till ansvar för alla sjukdomar och ond bråd död på miljoner människor ute i världen. 

Sanningen! D.J kommer förintas.

Att helt och hållet rensa ut Träsket. Make America Great Again.

Håller det på att driva världen in i ett tredje världskrig, eller är det för att väcka dom som fortfarande sover?
När sen den skrämmande händelsen verkligen kommer att genomföras, är i stort sett alla klarvakna eller kommer förmodligen att bli väldigt snabbt.

❤️🌿🙏🙏🙏.

 

Ibland kan man faktiskt undra vad det är som egentligen pågår?

Eller är det kanske ändå så att det går ut på att göra Europa så mycket bankrutt som möjligt så domfår makten att styra oss helt sen? Ibland får och har jag den känslan " jag är ju sån så jag känner på mig saker". Men hur ska man egentligen kunna veta " tiden, ja tiden får faktiskt utvisa det".

Vapnen som vi skickar ner och ger till Ukraina i massor nu ja dom säljs nu helt plötsligt även till dom kriminella här i Sverige så vapnen börjar ju komma tillbaka hit igen men varför då? Alltså behövs dom inte i nåt krig längre då? Eller?

Kina uppmanar ju också till fredssamtal nu? Något skumt är det i alla fall när man börjar tänka efter och lägga ihop ett och ett för det blir väl ändå två hur du än räknar?

Det är ju dock bara 1/7-del av hela världen som är helt förda bakom ljuset när det gäller vad Ryssland, Putin och operationen är för nåt!

Allt fler har ju insett nu att det är inte vårat krig och kräver ett stopp- men inte sverige såklart!Är ni nå förvånade alls?

Tidningsskriverierna är förstås farsartade också och idag stog de på framsidan av Expressen att "Putins hemliga krigsplan" (nåt sånt i den stilen). Om den nu är så djävla HEMLIG, hur kan man då veta.......att folk inte ser igenom det här djävla spektaklet!

Sverige deltar ju för fan I det här kriget, i just ukraina mot vårat grannland ryssland så " vi" vill inte ens ha fred!

”Många tror och tycker även att Putin är den som är ond men dom går efter vad de får höra hela tiden ifrån msm, vad är det då som basuneras ut därifrån av hjärntvätt och lögner.

Det pågår ett gigantiskt informationskrig just nu, där folk tar ställning både för - och emot och alla anser dom att dom själva sitter inne med hela sanningen och dom blir så djävla skitförbannade när någon annan råkar öppna löften och tycka någonting annat. Man tar inte reda på ren fakta. Man "bara tror"hur det är!!!!!

Det bästa som man själv kan göra i det här sammanhanget är att inte lyssna på vad alla andra säger, man ska inte svälja allt man hör med hull och hår, utan man ska istället göra sina egna efterforskningar och att man är "openminded",och  har ett öppet sinne. Man ska våga ifrågasätta vad som verkligen sägs och skrivs och låta det egna förnuftet råda.

I alla krig är det ju oskyldiga människoliv som går till spillo, det är verkligen sant. Och i ett krig finns absolut ingen vinnare, utan bara enbart en massa förlorare. Det är också sant. Men att peka ut endast en person som "mördare" är väldigt "enögt". Det finns alltid två sidor av myntet och det gäller att syna båda två sidorba av det myntet för att komma åtminstone en bra bit på vägen.

Vad gör USA? Vad gör Nato? Har de möjligtvis ett finger med i det här spelet tror du? Och varför gick Putin in i Ukraina för ett år sedan? Vad fick egentligen han att göra det?

Pågick det månntro redan ett krig redan innan det, eller var det Putin som startade det för ett år sedan? Kolla upp det! 😉”

 

 Nej vet ni det som läckte ut ifrån labbet var meningen att det skulle göra det för det är ett pågående krigsbrott..

När alltfler människor ser, när dom förstår och tycker samma sak, när upphör det då att vara en konspirationsteori och kan anses som fakta eller en korrekt beskrivning av verkligheten🤔

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0