Onsdag

En dag som denna blir till en vecka, blir till en månad och även blir till ett år till slut..
Varit och fikat med en kollega i måndags på BK och vi blev sittande i hela tre timmar där och bara pratade på om precis allting, och skrattade och hade det vara helt enkelt bra, hon är en jätte fin kollega att umgås med och jag hoppas att få jobba mer med henne här framöver som i sommar!
Idag blev det umgänge med min andra bästa vän och en liten åktur med bilen och hämta en massa bröd och massa bacon..
I morgon ska det tas nya prover och sen en fika på BK igen, nja lite mycket fika nu ned vänner men det är ju livet så att säga🥰
Dom pratar om på ljug media här i sverige nu när bankerna kraschat" som vi foliehattar sa för över två år sen" att dom skulle göra snart " då" och vi blev utskrattade att våra pengar inte kommer att försvinna" eller hur" skrattretande alltså.
Såklart att våra pensionspengar ska täcka upp deras skulder som dom har ställt till med!
Själv sitter jag och ler och tänker att " vad var det vi sa" men ingen lyssnade utan skrattde åt oss och tyckte vi var dumma i huvudet!
 
Svensken kommer vakna först när sanningen kommer fram och allt bara helt enkelt försvinner!
Då kan dom ju inte köpa den där fina goa vinflaskan som dom gör varje helg och gottar ner sig i sin sköna soffa hemma och få njuta av helgen utan då om nåt kommer dom nog sakta men säkert vakna skulle jag tro😇
Annars är det nog verkligen kört!
Allt kommer ju tappa sitt värde och bank krascherna sprider sig nu i hela världen äntligen, vänta snart kommer det kommer hända även här i Sverige också.
Jag har sagt det här hela tiden länge nu att bankerna är inte till för oss folket.
När ska folk egentligen vakna som fortfarande sover🤔 Vänta få se nu, kanske möjligtvis när dom märker att dom inte kan ta ut några pengar mer från sina egna konton. 
Då är det ju redan försent.
Jag påpekade det här för över 2 år sedan. Då Fick jag  höra att det var såna konspirationsteorier som med hela den långa historien med vaxet och folk skrattade åt mig och blev osams med mig pga av det här.
Idag kan jag bara djupt beklaga att ni "mänskligheten" som gått på det här pch inte lyssnade på oss " foliehattar"  och " konspirationsteoretiker"  är totalt blinda och döva för, om det nu inte kommer från media och våra egna myndigheter så då tror man t.o.m på tomtar och troll!
Och nu händer det äntligen det som vi lite mer medvetna har väntat på så länge🥰
Nu går det så fort, mycket fortare än vad vi förväntade oss ifrån början🥰
Pensionspengar har bara försvunnit och banken har tagit dom" precis som vi foliehattar sa för länge, länge sen att det skulle hända..
Allt med både pandemi, 💉 och penga kollaps är en plan ifrån höga makter som bara handlar om pengar och makt" ingenting annat"
Vi som blir kvar här kliver nu upp dit där vi hör hemma " äntligen" och dom andra, ja dom kommer ju inte kunna följa med oss utan dom kommer gå åt, tyvärr så är det så och alla vi människor har ändå gjort våra egna val och jag är så glad idag att man hade ett val "många länder hade inte ens det"!
Samtidigt så finns det ju naturligtvis en stor sorg för dom som valde det här framför livet istället som är så fantastiskt😢
 
Det här som många har jobbat för att få dom sovande att förstå men jag själv har då inte lyckats speciellt mycket kan jag säga så det är bara så!
Tänk om alla hade haft samma gener och förmågor som många hade av oss då hade det här scenariet varit över för länge sen?
Då hade även många av oss stått tätt intill tillsammans istället och inte brett isär som det tyvärr har varit dom senaste åren, då hade ingen tagit nåt alls om alla vetat att det här var ett biovapen och inte ett vaxx, och alla hade då förmodligen redan då protesterat från första början och då haft krav dom också som vi hade, då hade inte så många ha behövt att plågas av alla dessa sjukdomar och död som dom tyvärr gör idag😢
Tyvärr finns ingen återvändo och ångerrätt för många nu som har tagit 💉 för nu kommer konsekvenserna för dom fullt ut.
I hela världen😢
Dom som nu kommer få det hårt och som skapat det här kommer det hå ännu fortare för, dom är redan dödsdömda och gömmer sig nu..
Hon nja hon som är fullt insatt har så rätt, så rätt..
Vi visste ju redan att allt det här skulle hända för flera år sen men ser och upplever " dom sovande " faran än eller ens nu?
 
Det släcks nu ner i både banker och försäkringsbolag och det arressteras människor överallt nu som är skyldiga för allt det som har hänt dom senaste tre åren!
I fredags kom äntligen signalen och nu är den äntligen offentlig och återställningsknappen är påtryckt
Som vi har varnat att det här skulle komma!
Sanningen avslöjas nu äntligen sakta men säkert och jag vill lova att nu om det nånsin händer hoppas jag att folk vaknar, även om det för många redan är försent för länge sen!
 
Jag kan lova att dom flesta inte ens vet vad som pågår eller ens vilken som står på våran sida som skyller allt på putin" han om nån ska väl ha en eloge"utan man litar helt på vår media som bara ljuger, jag hoppas verkligen att dom kommer få döds straff!
Hur visste man då allt det här i förväg att det skulle hända?
Att bank kollapsen skulle komma?
 

🔥 👇 *DEN VERKLIGA SANNINGEN " GOOGLA"

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0