Måndag

Måndag, en ny vecka igen då och jag skulle egentligen ha jobbat hela helgen i fyra nätter nu men ryggen pajade såklart" igen" 🙃 nu har jag så ont igen i ländryggen där mitt diskbråck är, och ner i benet och foten så jag blev tvungen att vara hemma igen efter två nätter då jag knappt kan gå nu igen 😢
Vet inte om det kan vara efter krocken då jag var helt borta och fattade ingenting den natten, fattade inte ens hur jag tog mig till jobbet och jobbade den natten för så blev denna chocken.
Så nu fick jag ringa sjukgymnasten idag igen få se när jag får nån ny tid för så här kan jag inte ha det längre..😫
Läkaren med flera säger att jag måste tänka på hälsan och byta jobb, men det är ju svårare än svårast då det inte just nu finns nåt annat ledigt som man kan få istället..
Det är ju svårt när det är sån himla brist på undersköterskor överallt 😇
Så då får man jobba på dom nätter som man orkar då och sen vara sjukskriven emellanåt, så är det ju bara när man inte orkar..Vad ska man göra liksom?
Eller helt enkelt söka nåt annat.
Hälsan är ju viktigaste om man ska orka jobba överhuvudtaget..
Få se sen när jag är klar med min utbildning hur det ser ut då och hur det blir framöver, hoppas på att det finns nåt annat då som kan bli lite lättare att jobba med .
Så man slipper sitta i så långa perioder eftersom jag inte klarar av det för ryggen pga smärtan 🥰
Den här veckan får jag nu ägna mig istället åt en behandling, ett möte på jobbet, en utbildning HLR och ett möte på jobbet på en ledig vecka 😢 
Trist med så mycket på en ledig vecka men så är det ibland, det är bara att bita ihop och göra det så är det gjort sen😇
Känns som om man aldrig är ledig nu fast man egentligen är det!
När ska man få vila liksom.
Har sett att många och känner en hel del nu som säger upp sig också inom vården då dom inte orkar längre pga all stress och ett så tungt jobb och det blir mer och mer brist på folk överallt och fler och fler som inte vill jobba inom vården längre.
Jag kan också förstå dom på ett sätt med all denna stress som det är hela tiden och att det aldrig finns några vikarier nånstans i hela landet snart!
Snart kanske så får cheferna gå ut och jobba dom med😢
I sommar kommer ju även att man kan få söka för " skyddad titel" eller vad det nu heter och det tycker jag är kanon bra" jag ska i alla fall söka den" för då kanske det kan få dom som verkligen är uskor att få till en bättre lön än den dåliga lön som dom har idag för allt hårt jobb som dom verkligen gör och är så underbetalda som dom är idag 😇
I norge har en specialist undersköterska 45000 före skatt och det är en jätte stor skillnad mot här i sverige!
Det är inte konstigt att folk väljer att  åka dit och jobba istället!
 
Förresten på tal om vaxxet nu igen så har faktiskt Australien nu tagit sin " 5e dos " sticket" så alldeles snart rullar det väl igång här också och den är väl här snart också skulle jag tro😇
Aftonbladet har ju gått ut med nu att USA medger att viruset faktiskt har läckt ut från ett labb i Wuhan😇
" Foliehatt som jag då är😇
Det kommer rapporter nu överallt som man läser om att människors vänner som nu dör i blodproppar också..
Och sååå många som nu även får ALS och turbocancer - och ja, dör inom kort ...
Jag menar lite då att folk motsätter verkligen sig själva mot att ha ett sunt liv då jag inte har en sån jätte stor förhoppning faktiskt 🫠 att så många av dem som nu valt att injicera sig med giftet är så himla benägna att restaurera sig på en egen hand.
De litar nog fortfarande helt på det som sägs i media här i sverige  -lite  underligt kan man kanske då tycka då folk ser hur andra runt omkring sig får alla olika sjukdomar och dör nu av vaxxet😇
Som jag har sett och förstått så är det att när man pratar med många så hör man att många har inte varken kunskap eller att ens ha en vilja att göra det arbetet och då kanske man själv får stå sitt kast!
Jag vet ju att det finns massor som kan göras så det är inte alls nå tal om det.
Bara en sån sak som att det finns olika innehåll i dom olika batcherna i dom olika sticken säger ju allt om vad det här egentligen är för nåt.
Det ska ju vara exakt samma innehåll i ett läkemedel eller som i ett vaccin eller?
Det är det väl i alla andra mediciner..
MRNA som finns i sticket sätter sig i cellerna och det kan man aldrig ta bort utan det gör massor av människor sjuka nu och ju fler stick som man tar ju mindre immunförsvar får man ju automatiskt och till slut har man ju faktiskt inget immunförsvar alls kvar och då logiskt sätt så blir man ju såklart sjuk hela tiden för det lilla minsta😢
Man hör hela tiden nu också om så många som helt plötsligt får diabetes " det har även ökat så markant hos barn också" eller dom som redan har det och det hoppar upp och ner!
Det har äntligen jämförts statistik nu i usa såg jag på vaccinerade och ovaccinerade och i den största gruppen var det noll hos dom ovaxxade och mycket lägre frekvens för eksem, diagnoser och kroniska sjukdomar hos samma grupp! 
Vaxx kan trigga igång autoimmuna sjukdomar eftersom det är autoimmunt och triggar immunsystemet att förstöra ens egna organ och vävnader!
Tänk då vad barn nu förstörs på löpande band när dom åker rakt in i denna läkemedelsindustri och får ett liv framför sig med både läkarbesök och en massa mediciner som förgiftar deras kroppar..
Jag har sett och hört så många runt omkring mig som drabbats nu av sjukdomar och död men folk reagerar inte ens😪
De bara konstaterar att sånt händer ju faktiskt dagligen, det är ju inget fel med det!? Var och varannan är ju sjuk nu🤔😔
Även när man läser och man ser på alla dom här dödsannonserna i alla tidningarna nu att det är hur många som helst som dör nu även i yngre åldrar!
Det här är ju så Fruktansvärt 😰😱😡
Nu pratas det om ett nytt virus och en ny pandemi igen, kan det vara fågelinfluensan eller är det Marburg som kommer nu som jag har sagt i flera år som dom ska skylla på den här gången då fast det egentligen är sticket som gör folk sjuka och att dom dör?
Vi vet ju nu med facit i hans att sticket inte ens skyddar mot smitta, så varför ska dom äldre då fortsätta ta vaxxet?
Fattar liksom inte det!
Det ligger verkligen en hund begraven här om man börjar leta och finna sanningen.
Kan konspirationsteorer bli till sanning i ljuset av verkligheten?
Svensken fortsätter att vara tyst eftersom han är rädd att nu förlora allting han äger medans sanningen är att han kommer förlora allt eftersom han är ju just tyst!
Ja  jag tror i alla fall att man kan nog bota mycket sjukdomar men vinsten blir ju liksom mindre om de botar.
Det tjänar dom väl inga pengar på, det säger sig ju självt!
 
 
Snart kommer folk vakna ganska abrupt skulle jag tro då folk lever precis som vanligt och vissa förstår mycket och vissa förstår lite mer men det finns fortfarande dom som inte förstår ens nånting än av vad som verkligen händer bakom oss..
Svensken tankar sin bil och åker till jobbet" jobbar och åker och handlar och åker hem och lägger sig i soffan till nån bra serie eller film och stoppar i sig nåt gott, tar den där ölen eller det där glaset med vin och lever gott som om ingenting har hänt, men hur kommer deras upppvaknande att bli?
Sen elstödet då " låt mig skratta "
Det handlar egentligen inte alls om nåt djävla  elstöd.
Det handlar om total lydnad och total acceptans.
Elstödet är som några små, små smulor från den rike mannens bord, han som sen sitter och skrattar åt oss☹️
Jag vill helst faktiskt inte ens veta det för den dagen kommer jag nog att låsa in mig😇
Jag kommer då inte finnas då heller när dom som fryst ut mig och kallat mig foliehatt och konspirationsteoretiker😉
 
Ganska sjukt att folk inte förstår allt nu eller att kronan nån gång ramlar ner i automaten och man inser vad som sker..
Sen mellon, folk visar hur dom sponsrar den där skiten" jag nästan spyr av det" då det är så sjukt allting som sker och vart pengarna sen går nånstans, fy fan!
Kvinnor som framträder i bondagekläder för bebisar, så djävla vidrigt och äckligt och folk fattar fortfarande ingenting!
Vi har ju faktiskt redan flera Drag Queens som sitter och läser väldigt obehagliga och verkligen sjuka och opassande böcker för små barn runt om i landet på olika bibliotek, så pedofil aktigt alltså!
Dom som återigen är redo att öppna sina hjärtan har nog inte än blivit pissad i munnen!
Skulle aldrig ens titta på sånt djävla ruttet skit..
 
 
Ja, det är jag det, kalla mig för vad ni vill " jag är ganska van att bli kallad både det ena och det andra nu i alla fall!
Hellre det än en pedofil eller nåt som andra människor sponsrar!
 
 
 Just så ja,den som inte har vaknat och förstått än vad som egentligen sker kommer nog förmodligen inte vakna heller " synd nog' men världen är så att vissa ska förstå och vissa inte och vissa ska gå vidare och vissa ska få vara kvar.
För mig känns det nu som om jag är i en stor illussion, ni vet en sån där film som bara rullas upp framför ögonen på en när man sover och drömmer och sen man vaknar alldeles kallsvettig och undrar om det verkligen var en dröm eller verklighet!
Ändå är det just det som händer just nu här i verkligheten..
Helt sjukt egentligen men sanningen!
Det ska bli så spännande när allt kommer nu och allt blir att kollas upp och ingen kommer kunna göra nåt vid sidan av😊
Bankerna kommer fortsätta se till att vi har skulder.
Läkemedelbolagen kommer fortsätta se till att vi förblir sjuka av mediciner. 
Vapentillverkarna kommer fortsätta se till att vi stannar kvar i krig.
Media kommer fortsätta se till att att vi absolut inte får veta sanningen.
Regeringen kommer fortsätta se till att allt görs lagligt.
När du väl förstår det här då kommer du att förstå allt.🥰🥰😇😇🫠🫠
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0