Tisdag nationaldagen

En ny dag, en ny vecka igen och veckorna har nu passerat så fort tycker jag sen det blev ett nytt år" jag brukar säga att det är bara semester och jul nuförtiden" och idag skiner solen så fint därute så jag hoppas att det blir en varm dag idag, vi kan ju inte påstå att det har varit några speciella varma dagar hittills i alla fall fast vi har gått in i juni månad som är en sommar månad eller ska vara i alla fall🫠 men nu vill jag sitta på min hemtrevliga veranda och njuta av sommar solen!

Pedant som jag är så är min veranda just en veranda som är inredd med fina, stora blommor och fina ljus lyktor med värme och man känner sig så  hemmavid på min veranda då den är så fin🥰 precis som det ska vara och ska kännas som hemma!

Den här veckan är det inte så mycket planerat faktiskt konstigt nog mer än ett möte som var idag med min dotter och mitt barnbarn på soc och sen sjukgymnasten en dag och så får det väl bli nån fika med nån vän också, barnvakt på torsdag och hämta barn på fritids och jag jobbar 2 nätter till sen har jag faktiskt ledig vecka med endast ett jobb möte och sen har jag semester så det ska bli riktigt skönt faktiskt och jag ska passa på då att plöja igenom alla mina böcker som jag har köpt nu eftersom om all denna bluff som nu pågår bakom våra kulisser och endast en liten procent förstår vad som händer😉dom som inte har vaknat nu kommer nog inte att vakna heller då dom fortfarande sover så himla djupt och sålt själen till djävulen, så är det bara men det förstår dom inte själva!

 

I förrgår gick dom till och med ut i våran media och talade om att dom som var gravida och tog vaxxet 2021 har det varit så många barn som har dött i magen eller fötts döda eller missbildade! Och att barnafödseln har minskat drastiskt och att studierna visar på att det är just för att mammor har tagit detta 💉 som det beror på alla skador och dödsfall på just nyfödda😢

Oj,oj vad många olika experiment som pågår och har pågått i många år på våran mänsklighet, frågan är vad som sparas och som kommer användas den i deras forskning😉 hur många kommer gå på det här återigen en gång till? 

 Bara antalet missfall har ökat för dom som har tagit detta 💉 med många % efter den här experimentella injektionen med mRNA! 
Det finns statistik och det finns bevis på det här om man bara orkar och vill veta vad man har sprutat in i sin kropp!

När man tar ett sånt här 💉 så blir kroppen förgiftad och man ser hur människor har ändrat sitt energifält, jag har inte träffat en enda människa hittills som har tagit 💉 som man inte ser nån förändring på! 

Kan det vara så att just dom där koksalt batcherna har getts mer i några andra länder än här i vårat land eftersom det är så många nu som bara ramlar ihop och dör utan vidare? Kan det möjligtvis vara så? För alla dom som har tagit detta 💉 kopierar ju spikproteinerna i kroppen i hela sitt liv som dom har kvar här!

Igår hörde jag en vän igen som i sin närhet fått en med ALS i turbo fart" i vanliga fall tar det några år innan man dör när man får just ALS men idag efter intaget av 💉 så går det så fort" lika med parkinsons bara på några månader, det är även samma sak med alla som idag får turbo cancer och det går fort" skönt ändå att folk slipper lida" men var verkligen💉 värda det? Många får nu cancer i buksportskörteln, i levern och i njurar och i ryggen! En dog nyss med fulla magen i cancer bara 50 år gammal " hade halva livet kvar att leva" och att man inte sen ser sambandet med denna hysteriska 💉 industrin är beklagligt! Många som bara somnar in på kvällen/ natten och vaknar aldrig mer😢 "plötslig död" har blivit den nya mystiska döden, och så unga nu också som har hela livet framför sig så jag undrar om det verkligen var värt allt detta gör detta 💉

Raketcancer av alla dessa olika cancerformer och det är precis som om dom haft nåt gödningsmedel som växer så fort som attan i kroppen och man dör fort" men som jag skrev ovan att då behöver man inte lida så länge i alla fall" sen är det synd om alla barn som mister sina föräldrar i så unga år och vi kommer förmodligen att få se många barn som blir tidigt föräldralösa snart😢 Och många av oss kanske inte får så många nära och kära kvar bredvid oss snart!

Har försökt nu i över tre år" ja faktiskt"  i hela tre år att ta upp det här och vilken bluff det är med just 💉 men det är då helt omöjligt då dom bara säger eller hittar på såna ologiska förklaringar till allt det här som ändå är en plan ifrån början för att just minska på befolkningen då vi inte har råd med alla pensionärer och våra sjuka i vårt land! Hur kan folk tro att dom var så himla smarta men egentligen har dom blivit så lurade och visar sig vara så dumma att dom går på det här?

Till och med läkarna har sagt att ALS och cancer är så mycket mer aggressiv nu mot för några år sen och att fler dör i det idag och fort i det och det är bara att söka och leta reda på det för det är så sant men många vågar inte idag ens ta reda på vilken batch som man har fått då dom springer omkring med en tickande bomb inom sig och vet aldrig om den exploderar idag eller i morgon? Eller kanske närsom!

Nu är det endast dom som tagit c-19 vaxxet som får just corona" då säger folk så här" men det är ju så många som är vaxxade så det är inte konstigt"? Men hallå är inte det konstigt då att dom vaxxade får corona" som dom inte skulle få om dom tog just vaxxet" märkligt vad bra alla var som ville att alla skulle ta detta skit vaxx fast man ändå blir sjuk i just corona! Undra om man nu ska skratta eller gråtaöver alla dom som inte lyssnade på vi s.k " foliehattarna"🤣🤣🤣🤣🤣 och folk kopplar inte ens ihop det med vaxxet fast dom är fulla i en massa gifter!

Sen den här TBE vaxxet, visste ni att hela 40% får nån form av inflammation i hjärnan" av vaxxet!"  Hela 7 personer av 17 fullvaxxade av TBE vaxxet får just "TBE" då jag läste att en som tog vaxxet " mot" just borrelia och fick då borrelia, och det säger väl allt att där finns ju förklaringen för det vaxx- förgiftning- symtom-sjukdom, ssåläs på bara!

Idag är det svenska nationaldagen" säger folk i alla fall" men är det egentligen det kan man då fråga sig då usa är det land som tagit över vårat land nu? Så själv firar jag usa: s flagga då det är dom som bestämmer över oss nu" lite svårt att förklara för dom som inte är insatta i det här!

 

Svenska flaggan i sin status för mig är att fira barn trafficking och pedofiler så jag har valt att fira den riktiga flaggan för oss då jag är emot sånt elände som sverige ställer till med idag..

 Så falskt för mig, sett att många lägger denna på sin sida precis samma människor som hade ukrainska flaggan på sin profilbild som är enligt mig och många andra att man hedrar trafficking och pedofiler😡😡som det skulle vara fängelsestraff för dom som verkligen är inblandade i det här! Nu pågår mass avrättningar av dom som är skyldiga och många förstår inte ens vad som händer runt om i världen...
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0