Söndag

Dagarna traskar förbi i rask takt nu här hemma hos oss och vi försöker göra det bästa av den här situationen som vi nu har tyvärr hamnat i😢
Skönt att få vara ledig lite nu i alla fall för det underlättar allt lite grann hur vi än vrider och vänder på allt som måste fixas just nu🤔
Är så himla tacksam för dom få som finns i mitt liv som jag nu har i min närhet som förstår och som finns nu, ni är guld värda, men ni har alltid varit det när det gäller och ni vet vilka ni är❤️
Det är fina dagar med sol och värme och jag älskar ju sånt här väder..
Promenader och utflykter med nåt gott att äta eller bara åka till sommarstugan och grilla och bada och bara ta det lugnt det är min grej just nu🫣
Igår firade vi våran bröllopsdag" några dagar försent eftersom det blev som det blev så det blev lite mysigt ute på verandan!
 
Idag tog vi en promenad i det fina vädret och hittade en liten fågelunge som kom fram ända till fötterna på oss och inte nå rädd alls så vi stannade till och kollade om den kunde flyga så inte nån elak unge skulle komma och göra den illa" sånt har jag sett alldeles för mycket av några gånger så barn har blivit så himla elaka mot djur i dagens läge men den flög iväg sen vidare upp i ett träd så ingen kan göra den illa🥰
Igår började tjatet igen med folk som inte har vaknat och allvarligt så skiter jag faktiskt i det idag🥰 för jag orkar verkligen inte tjata på folk som ändå inte lyssnar längre!
Här försöker man alltså få folk att vakna för att vara snäll bakom kulisserna men" fungerar det"?
Nej det gör ju inte det och jag tror att dom som inte har vaknat alls nu idag och framåt kommer inte heller att göra det hur mycket vi än försöker..
 
Dom sover för djupt helt enkelt och dom har ju redan valt den här resan i alla fall i det här livet och det är ändå försent nu när det redan gått över två år då det redan gjort så stor skada i deras kroppar!
Det är som att vi sitter och kollar på nån skräck film och är i nån illussion men det dröjer inte så länge till nu innan slutet är kommen!
 
Nu stog det i tidningen idag att man ska ge ett vaxx till dom äldre ännu igen för att skydda dom ifrån ETT RS- virus som är alltså ett RS VAXX??????
Jag trodde det var för nyfödda och små barn😢😭
Sen vattkopps vaxx och nu TBE vaxx, alltså folk är ju så förgiftade så kropparna kommer ju att ramla ihop totalt snart😭
Folk är fulla av gifter idag tyvärr och jag hoppas att mina vänner har sina nära och kära som lyssnar mer på dom än vad mina nära gör?
Räcker det inte snart?
Alla är vi grundlurade på nåt sätt..
Skattepengar..
Gifter i både luften och i maten...
Av ljugmedia..
Politikerna..
Klonade människor i mängder som redan är hängda eller borta men som måste klonas bara för att man ska tro att dom lever än..
Folk som är döda som lever och folk som lever som är döda..
Vad händer när folk som vaknar än förstår vad som egentligen sker?
Vad händer med folk när dom som kommer vakna som också kommer förstå vad eliten har gjort med dom med dom här gifterna som dom har lurat på så många och där dom kan styra folk hur dom vill och vart dom vill?
Våra föräldrar kommer vrida sig i sina gravar för att så många inte har förstått vad det handlar om än?
Det är inte konstigt att ovaxxade blir sjuka av vaxxade!
Vaxxet gör ju att cellerna i en vaxxad kropp sätter igång med att tillverka ett spikprotein som finns i svett, saliv, hudvätskor m.m...
Under en intervju med intervjuaren så erkände han det här vetenskapliga etablissemanget!
Facebook tar bort alla inlägg om just det här fast visselblåsare, läkare, och även forskare hade ifrågasatt allt vad det gäller just det här vaccinet och denna hysteriska mass vaccinering av ett vaxx som bara var nödgodkänt som man tog fram väldigt snabbt och som man inte ens visste hur det kommer att bli med dom långsiktiga biverkningar som det nu med facit i hand har visat sig att det har blivit både svåra biverkningar och även dom som har dött av detta vaccin!
Det skyddade varken mot smitta, sjukdom eller död utan verkade precis tvärtom än som var deras plan ifrån början och många gick tyvärr på deras lögn!
Ett stort växande problem som dom som inte tog vaxxet vill prata om idag och jag kan mycket väl förstå dom då dom går som en tickande bomb nu😇
Hur många kommer dö nu eftersom sanningen undertrycktes?
Den största skandalen nånsin är på väg att hända!
Får inte nån en tankeställare ens vad dom egentligen har blivit isprutade?
Ett påhittat mirakelmedicin sa dom vilket var ett mirakeldöd istället😇
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0