Midsommardagen

Ny härlig dag och en ny härlig vecka som sakta är på ingång och nya utmaningar ska tas🥰
Det har varit midsommar och vi har haft en helt underbar helg med både sol och värme och vi har ätit mycket gott och druckit mycket gott" så nu lär man väl gå ner i vikt igen"🤣🤣🤣🤣🤣
En vecka på semestern har nu gått förbi och vi har hela tre veckor kvar att njuta av🥰
Jag ska ju inte klaga i alla fall som annars pluggar och är ledig i arton nätter på en gång och har lite minisemester rätt ofta ändå och har ändå full lön🥰 
Det är sååååå skönt😝
Det är faktiskt lite lyx också😇
 
Jag hade aldrig i mitt liv kunnat föreställa mig att det skulle kunna hända nåt sånt som händer nu!
Och allt hänger ihop med det som hade sin början redan år 2019, 2020.
 
Då uteslöt folk varann för att dom inte hade tagit💉  och folk var så rädda för att dom ovaccade var farliga och skulle smitta alla andra så folk stog på kö och kavlade upp så glatt och skröt om hur många 💉 dom tagit " dom tävlade nästan" om vem som hade ragit flest!
Undra om dom tävlar nu om vem som blir sjukast först eller rent av dör av detta 💉?
Men jag tycker överlag att dom som har tagit 💉 har blivit ganska tysta?
Jag har själv inte uteslutit någon på det här sättet, " men blev själv det av en hel del både på jobbet och hemma och blev attackerad" men jag har valt att till slut ta bort många av dom vänner och familj som helt plötsligt visade sitt ogillande genom att t ex utesluta dom andra som inte hade tagit skiten..
Jag kommer nog att ta bort fler av den sortens människor här framöver just pga att dom håller fel människor bakom ryggen.
 
Men på ett sätt har dom ju faktiskt ändå visat sitt rätta jag då och vilka dom egentligen är, så jag borde väl vara mycket tacksam samtidigt att jag har fått så många nya vänner som är som min familj ändå!.
Attacken borde dom ha riktat mot dom som verkligen ligger bakom denna hemska pandemibedrägeri och all denna statliga propaganda😉
Man ser människor ramlar ihop och bara dör nästan varje dag nu, men varken läkare eller nån säger ens att det är farligt?
Inte ens när +80-90 åringar får ”mens” så förstår dom att det är en biverkning.
Så den statistiken säger väl ändå egentligen ingenting för dom som inte vill se.
Underrapporteringen är total 😞
Läkare på akademiska säger till och med att den behandlingen som dom äldre fick medicinskt när dom hade covid var absurdt då dom istället för den sjukhusvård som dom var berättigade till fick dom istället morfin som vi vet vi som jobbar inom vården att det ger också mer andningsproblem" fast dom redan hade det av sin covid" och midozalam och haldol vilket också är två läkemedel som är andningshämmande?
Lika med remidesivir som många avled av då dom fick den medicinen då biverkningarna är så stora!
För att lindra deras smärta?????
Varför?
Jo för att dom skulle dö helt enkelt!
Dom gjorde det också helt medvetet för att slippa betala ut pensionspengar för vi har en sån stor statsskuld, så det var väl enkelt uträknat att då tar man dom som är äldst först och sen tar dom alla som är sjuka och har nåt bidrag🫣
Det är allt en skrämmande tid som nu har tagit form dom senaste fyra åren och värre kommer det naturligtvis förmodligen att bli!
Jag har faktiskt själv mött ett antal både sjuksköterskor och läkare som verkligen förstår det här fasanfulla som sker nu och dom ljuger nog inte!
Jag har ont i magen varje dag för att jag kan inte förstå allt korruppt som verkligen händer nu, och att vården inte ens idag kan erbjuda en säker patientvård!
Jag har fullt upp med att varje dag dela, att varna och att få flera att verkligen förstå vad som händer och hur farligt det här 💉 är men dom  flesta bara skrattar åt mig och hånar mig!
🥶🥶🥶😰😡
 
Lika med alla djur som helt plötsligt bara ramlar ihop och dör utan anledning, hundar, katter alla djuren ute i naturen och på tal om djur alla hästar som nu helt plötsligt bara ramlat ihop och dör, utan att dom ens är sjuka?
Läste nån bara för nån vecka sen racerbanan som dom stängde just pga att så många hästar bara ramlade ihop och dog!
Då kan man kanske lägga ner lite energi på och tänka på det här med 5G strålningen, som har faktiskt samma hertz som däggdjur har" alltså människor och djur som föder levande ungar" och det är frekvenser och vibrationer på precis samma sätt!
I frankrike tog dom bort alla 5G master som stog nära alla nöt gårdar pga att dom fick så dålig fertilitet och dålig mjölk produktion med djur som var allmänt nedsatta...
I schweiz har dom förbjudit alla 5G master.
Det bli helt enkelt fel när blodet i kroppen byggs upp i benmärgen och det blir att man får för tjockt blod som ger olika sjukdomar som blodproppar, stroke m.m.!
Det finns hur mycket forskning som helst att läsa om det här om man bara orkar söka och leta!
Våra insekter flyr för sitt liv" om det snart kommer finnas några kvar här" då det blivit betydligt mindre insekter över huvudtaget idag mot för några år sen..
Hur tror ni då att alla dom som är vaccinerade kommer att reagera när 5G sätts på sen?
Jo inte konstigt att dom i kina bara ramlade ihop och dog en efter en!
Planen gott folk, planen😇
Snälla läs om det så ser du hur skadligt det är med 5g, det förbjuds i många andra länder av en anledning.
Att sn sitta och  lägga nån sorts skratt-emojis på det här som man lägger ut och varnar om och sen lägga en massa dumma kommentar visar väl bara på att just du lever under en sten. 🙃
5g + vacc är nog inte så bra genomtänkt av dom som tagit det men eliten vet vad dom gör🫠
Om det här inte är ett folkbildningsprojekt som pågår nu och som är baserat på en amerikansk stingoperation, vad är det då i så fall?, 
Tänk ändå om det här skulle vara uppdiktade historier, och allt bara serveras nu, bara som sagor men vem fan är då författaren?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0