Midsommarafton

Dagarna glider bara förbi och vi, ja vi följer ju bara med lite strömmen lite sådär helt enkelt nu när vi har semester och vi får pussla lite grann också för att det ska gå ihop på nåt sätt!
Veckan har snart tagit slut " igen" våran första semestervecka och idag är det redan midsommarafton och det blir nåt himla gott att äta och gott att dricka såklart..
Annars har veckan bara fort gått förbi och jag har varit och fikat med en vän, jag har handlat lite och varit ute på lite små äventyr, sånt som man ska göra när man har semester!
Jag har varit till massören som sa att jag var svullen i hela kroppen den här gången, hon hade aldrig sett mig så svullen i mina leder nån gång förut!
Så det blev vila som gällde😇
Varit ner till min största dotter och kollat på hennes gulliga små kattungar, men såååååå söta🥰
Mitt barnbarn Elias frågade vad jag gjorde där 🤣🤣🤣 jag är ju nästan aldrig ens dit och hälsar på så han blev nog lite förvånad..
Men han sa i alla fall att han tyckte det var kul att jag kom och hälsade på🥰
Världens gulligaste barnbarn är han🥰
Jag sökte in på skola igen och jag blev såklart antagen, jag hade nog inte behövt läsa det heller men gör det ändå eftersom jag har helt nya planer igen här framåt hösten som kommer då jag är så djävla trött på mitt liv och vill härifrån och se nåt annat nu😇
Hon tittade på mina betyg och sa att jag hade nog inte svårt att läsa alls det här med mina fina betyg som jag har på mina utbildningar, dessutom hade jag 5a i svenska när jag gick ut nian..😇
Så det ska nog inte bli några problem det här heller antar jag🥰
Pratat med ett nytt företag nu som var jätte intresserade just när man är utbildad specialist undersköterska så nu vill jag gå nya vägar och göra nåt helt nytt i mitt liv som jag har kvar här på jorden.....
Har flera vänner som jobbar åt dom just nu och dom har både mycket bättre arbetsvillkor och framförallt mycket bättre lön också.....
En vän till mig ska också följa med ut på dom här nya äventyren😇
På tal om allt som händer nu ute I världen och folk sjusover fortfarande!!!!!
När ska folk vakna upp egentligen och inse vad som händer?
EU kommissionen visar nu sina diktatoriska fasoner fullt ut hela tiden varje dag!
Det här landet är fan inte längre nån demokrati  som vissa påstår 🤮🤮🤮🤮🤮 och det här är rent ut sagt fördjävligt.
Dom förpestar åkrarna i usa och nu tar dom bort även alla våra bönder i holland som är en av dom två största matproducenterna i hela världen som vi har och som dessutom exporterar våran mat.
Plus alla bränder i hela Europa och även i sverige och det här är bara början, jag lovar och folk reagerar inte ens, vad fan är det för fel?
Blir säkert snart en ny kärnkraftsreaktor explosion också ska ni se som kommer att spridas i hela vårt europa och norden nu när Ukraina inte kan kyla ner sina egna reaktorer ens.
Det är uppenbart att man nu skapar olika avsiktliga kriser som är så himla planerade för att man ska kunna utrota så många som möjligt, då vaxxet inte än har dödat så många som dom ville och som var meningen ifrån början!
När ska folk vakna egentligen????
Flera som har en tillgång till kraftfulla mikroskop kunde i dom här gift sprutorna se flera saker som definetivt inte ska vara alls på långa vägar i ett vaccin - det var bla Grafenoxidflagor, nanoteknik av olika sorter, det var små, små rörliga "saker" mm.
Det här försökte dom sen informera folket och myndigheter och dom som gav sprutorna, men det var omöjligt att ens försöka stoppaden här  "vaccin" vågen. Hur är det sen möjligt att folk verkligen vägrar att se verkligheten?
 
Jag har pratat med så många och vet ni" några har faktiskt vaknat och fattat att det är ett gift som dödar oss" ja er som tagit dom i alla fall" ser ni inte hur folk bara dör runt omkring oss?
Några tänker absolut inte ta några fler och några har inte ens tagit nån alls " eloge till er" då dom fattade ifrån början vad det handlade om!
Några tänker ta alla som man kommer får ta i framtiden!!!!!
Några sover fullkomligt alltså, men jag tycker själv synd om dom som tagit i alla fall fast det var frivilligt!
Det är förmodligen redan försent för så många där ute som lever runt oss, många små barn kommer inte ens ha chansen att få bli vuxna med sina föräldrar då dom förmodligen kommer dö när barnen inte är så stora, det är så tragiskt😇
Flera närstående runt mig " nästan alla i min närhet i alla fall" har tyvärr gått på på den här stora bluffen " som inte är nå annat än en stor bluff" och tagit flera sprutor, jag lyckades aldrig stoppa dom för vet ni" dom skrattade åt mig" och kallade mig för en foliehatt och konspirationsteoretiker".
 
Alltså förstår ni " dom som stog mig närmast" till och med😭 och dom litar blint på våran TV och våran media och även våra korruppta myndigheter och avfärdar all alternativ media utan vidare.
Det är dock många som valde att blunda.
Det måste väl  finnas många därute som lyssnade och kavlade upp på Magdalena när hon stod där framme så stolt på sin scen och lovade dyrt och heligt att alla som skulle tänkas få skador av vaccinet då skulle regeringen självklart ställa upp och ta sitt ansvar!!!!!!!!
Har dom gjort det nu??
Nej för dom avskrev sig allt vad det gällde biverkningar och skador om just detta vaccin.
Undra varför?
Jag har själv tappat räkni gen på alla bekanta och släkt som blivit sjuka och fått hjärtklappning och högt blodtryck?
Alla säger bara " att det är i alla fall inte en biverkning av vaxxet"!!!!!
Det är nästan så man börjar fundera om själva vaxxet gör folk beroende?????
En tjej blev förlamad från midjan och ner bara tre dagar efter en vaccination, och såklart är misstanken vaxxet även om läkaren säger att det inte är så!!!!!
Hon hade alltså tagit 5 vaccin sprutor på 9 månader, alltså förstår ni?????
Förlamning är ju en biverkning på själva vaxxinet.
Undra hur många som läser vad det står om dessa vaccin?????
Vården kan aldrig återställa alla dom som nu blir skadade av detta gift vaccin eller till och med dör av det!
Hur många tror ni kommer ens få nån ersättning för sina skador?
Ingen antagligen!
Hur kan vi ens tillåta att läkemedelsindustrin som äger själva läkemedelsförsäkringen få själva bestämma vem som ska få ersättning?
Hur kan det ens vara en hemlighet vilka substanser och vilka skador som ens det har betalats ut för?
Vad gör dom dom blir drabbade?
Måste man idag vara både läkare och advokat själv för att man ska få nån rätt i detta samhälle eftersom alla biverkningar ger långt ifrån samma ersättning idag?
Visste ni att endast 1% av alla som skadas av vaccin idag och får den godkänd får nån typ ersättning över huvudtaget?
Danmark är det hela 70%
Så grattis till er som tänker fortsätta ta detta gift, ta dom bara och bli ännu sjukare🤔
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0