Måndag

Ny dag med nya utmaningar igen, varmt och skönt är det på dagarna och att bara få sitta i solen och njuta av min semester ledighehet är så härligt om det inte vore för hundarna som skäller där vi bor 24/7 så man kan bli galen, fattar inte hur man ens orkar sitta på samma gård utan att man blir knäpp?
Idag har det regnat men det behövs nu också för våra djur och våran natur!
Tur att mina hundar inte var sådär när jag hade dom!
Ja, annars lever livet som vanligt här och vi kämpar på som vanligt här med allt runt omkring så det ska gå ihop så bra som möjligt!
Har sökt lite nya jobb få se då, vill göra nåt nytt nu, jag vill ut och se nya saker och inte bara sitta här hemma och se samma saker dag efter dag!
Jag vill att det ska hända nånting nu😇
Har sökt lite nytt och dom var intresserade så det visar sig snart🥰
Jag får nog ta lite tjänsledigt tror jag om jag nu ska komma nånstans när man inte får nån hjälp hur man än förklarar sig😢
Får se i höst när jag fått nå svar hur jag gör!
Läste om en stackars dotter som mist sin pappa i dom här förbannade 💉 som folk bara fortsätter och tar och litar på våran ljug media...
Många fler kommer det bli och många av oss har ju nära och kära som tagit minst två 💉  så det är trist att man inte ens lyssnar på oss som visste det här innan dom började ta dom😢😭😥
 Skrämmande eller hur och har man inte lyckats börja förstå nu efter dom här åren vad som pågår så lär man nog inte längre förstå det heller!
Tragiskt men sant men vi " foliehattar" får väl äntligen stoltsera med våra "  KAVLA NER "  nu i alla fall då rätten fann sig på våran sida till slut..
Jag tycker inte ett dugg synd om er som tagit heller då det var helt frivilligt och sitter och ser erat flin i mitt huvud hur ni hånskrattade åt oss..
Skrattar bäst som skrattar sist nu va?
Senaste förändringarna här under dagarna som jag direkt kopplat ihop med vaccinet är plötslig hörselnedsättning, påverkan på ens lungor och hjärta samt en kognitiv försämring.
Detta hos dom 3 personer som var bra mkt piggare för bara 1 år sedan.
Det är det här som sprutorna gör, dom attackerar kroppen hela tiden och tillslut så dör man helt enkelt.
Man går alltså som en tickande bomb och vet faktiskt inte ens när den brinner av😇
Man ser just nu hos de yngre barnen också tyvärr att dom går bort i unga år.
Jag hoppas innerligt att de vågar försöka ta hjälp av sina föräldrar om deras symtom ökar om inte föräldrarna själv bestämt att barnen ska ta dom!
Det är så ledsamt och så tragiskt allt det här med människorna omkring oss som börjar bli både sjuka och ramlar ihop och dör.
Jag önskar så innerligt att dom nån gång skulle gå ut i våran media och be alla uppsöka läkare/alternativ vård för att få en hälsokoll.
Men jag  vet att det aldrig kommer att hända men hoppet är ju det sista som lämnar en säger dom!
Det har varit många år av intresse för att ta reda på vad dom har döljt för oss bakom våra ryggar och ett kritiskt tänkande.
De gjorde bort sig när dom skulle börja övertyga/tvinga alla att vaccinera sig mot sin vilja...
Sen när man lägger ut hur kändisar använder adenochrom " blodet från barn som dom skrämmer tills dom nästan dör" och vänner sitter och skämtar om det och skrattar åt en,hur kan man ens skratta åt nåt så hemskt som dom gör mot barnen som dom har stulit eller kidnappat och tagit till fånga??????
Maximalt adrenalinpåslag i blodet på små barn som dom eftersträvar på olika sätt före innan dom tömmer dom stackars barnen på sitt eget blod och folk skämtar om det!!!!!
Skäms på er om ni har egna barn!!!!
Det finns faktiskt ocensurerade både bilder och filmer om man nu orkar leta på barnen som dom skrämmer barnen så adrenalinet ökar så dom blir skrämda till döds eller om man nu ens bryr sig om dom här stackars barnen......
Nu verkar produktionen gå ner då militären har sprängt tunnlarna som dom har barnen i och vi behöver bara titta på kändisarna vad gamla dom har blivit fort nu!!!!
Fast jag har lyft upp det här och vaxxet så många gånger så skrattar folk fortfarande åt det????
Alltså hur moget är det då???
Men snart kommer nog den del av mänskligheten som sover att vakna snabbt då det kommer ut mer och mer för varje dag om det här!! 🙏❤ 
Elitens drog är tyvärr ett föryngringsmedel från barnens blod som utvinns ur panikslagna små barn...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0