Lördag

En ny dag med nya utmaningar där morgonen sakta gror och vaknar upp till en helt ny dag där hela veckan har varit full av utmaningar och nya uppgifter som sakta men säkert nu kommer fram även i våran media..
Man kan börja se ljuset nu som kommer upp och som nu passerar mörktret och vi får snart börja fira vi som är såååå himla glada för det här och som har längtat så mycket efter att det här ska hända nu!
Själv har vi varit en sväng till citygross och handlat lite, dom har ju inte ens kaffet som jag dricker här hemma utan då får man åka dit och köpa det!
Gjorde en bra deal dessutom🥰
Det här med ljug media och allt som kommer ut ur deras munnar om allt som dom ljuger om?
Det är faktiskt etablerat att ca 20% av våran befolkning har förmågan att se när något inte riktigt stämmer, dom som står upp och påpekar när det blir fel hela tiden men vilka lyssnar?
Inte många i alla fall!
 
Vi som inte låter oss dras med i hela det här gänget eller kompis trycket kan man väl säga bara för att andra gör det💉 får se allt på ett bra sätt.
Alla övriga människor alltså så många som 80% som nu låtsats som om ingenting är nåt fel, eller ens har hänt, dom klarar inte av att inse eller att ens ändra sin syn på hur det egentligen är alltså sanningen som media så väl döljer dag efter dag.
För om de hade fel så innebär det ju att dom nu har så hög risk att bli sjuka och även att dö ☠️.
Nu kommer dom ju i så fall att göra det ändå eftersom dom inte har trott ett dugg på sanningen då det för många redan antagligen redan är försent!
Vi hör fortfarande efter flera år att " inget beror på vaxxet" fast nya påhitt i media med nya sprutor är på gång redan nu för att fortsätta att lura dom människor som går att lura och förmodligen kommer många fler ta fler sprutor och bli sjuka eller dö!
Den mördade läkaren gick ju ut och varnade alla, att snart kommer dom att trycka på den där berömda knappen😇 ja knappen ni vet den som är till den stora fördelen för alla dom som har tagit det där berömda vaxxet ni vet, som har den där vilande " payload" av just det där viruset ni vet som jag talade om för över 1 år sen " marburg"  i sina kroppar via injektionen ni fick, så snart när den rätta frekvensen kommer sändas från  5G tornen och dom vrids på, ja då aktiveras just det här marburg viruset och då vet vi ju vad som händer med dom! 
Var och handlade idag och det stog folk på kö för att ta  vaxxet nu mot TBE???????
Alltså allvarligt, hoppas inte dessa skit sprutor nu också innehåller nå djävla gift?
Enligt en läkare som gått ut med så kommer det komma ännu fler pandemier, men i själva verket är det faktiskt vaxxet som gör er sjuka ju fler som ni tar!
Allt är så väl planerat sen flera år tillbaka och hur många går inte på det här fortfarande?
När deras barn kommer dö, ja, då ni, öppnar man ögonen då månntro?
Det har blivit en enorm ökning av ALS och mycket mera kognitiva symtom 2020.
Det är en förgiftning av CNS ja just det " det centrala nervsystemet" som innehåller experimentella mRNA I injektionerna.
Mysigt!
Vakna nån gång, lägg ner erat struts beteende och sluta ta giftet om du vill överleva!
Eller fortsätt med erat strutsbeteende och ta era konsekvenser av det sen också!
Men kom inte och gnäll sen heller!
Intressant att dom själva på WHO skriver det redan 2020.
Det kryper bara närmare och närmare nu för varje dag som går så det kommer att bli en tuff tid här framöver för många nu snart😇 då man ser mer och mer dom snabba sjukdomsförloppen hos fler och fler människor runt omkring oss och det går mycket fort nu!
Diedsuddenly heter det väl om jag inte minns fel?
Alla som har "tagit för laget" eller för att kunna gå in här och där, har tyvärr fått nåt av dom olika gifterna som dessa sprutor tyvärr innehåller, och var och en är dödliga I sig, beroende på hur många man har tagit och ju fler man tagit ju fortare går det!
Dom ligger och rutar sig länge om man bara tagit en och till slut säger det bara pang😭
Har hört att alla kan närsomhelst även aktiveras i kropparna direkt och då är det nog ganska kört, folk har blivit så lurade så herre gud, dom har sålt sin själ och så är det!
Dessutom har dom flesta tagit mer än en?
Eftersom det är så mycket blandningar i dessa sprutor så vet man inte ens vilket botemedel som kan fungera så det kan man glömma att det kommer komma fram eftersom det är helt omöjligt att skapa ett botemedel!
Det här var en sån djävulsk plan av makt eliten och många, många gick på det här och får nu också stå sitt kast..
Tänk om alla vaxxade är styrda nu av eliten utan en egen full kontroll, spänningen är olidlig när dom snart kopplar på 5G!
Det finns massor att ta reda på om det här om man bara vill eller orkar?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0