Lördag

Mitt i veckan har nu dragit förbi snabbt och nu är fika med en god vän, jag har varit till min sjukgymnast, jag har haft ett möte på jobbet så nu är allt här hemma fixat och klart och firat min yngsta son som fyllt hela 28 år nu och vet ni vad..
Nu är det SEMESTER!!!!!!
Underbart säger jag då, ska bli så djävla skönt" rent ut sagt" utan att skämmas det minsta lilla faktiskt😝
Nu är det vila som gäller, läsa alla böcker som jag har köpt och samlat på mig just inför semestern, och sol och bad förstås som gäller och bara ha det bra och ta hand om mig själv🥰
Sitta ute på verandan vid sjön i sommarstugan och bara titta ut över vattnet och lägga i båten och åka en tur och sen grilla och äta lite gott🥰
Ut i skogen och traska och njuta av livet här hemma..
Inte tänka på nån annan än mig själv😇
Bara vara jag och få tanka ny energi inför hösten nu när det inte blev som jag hade tänkt efter 4 gånger så nu har jag faktiskt fått nog😇
Många som kommer förmodligen att säga upp sig nu när det blir nya rutiner och nya regler som gäller och jag har en stor förståelse för det jag också just nu då man får jobba ihjäl sig för en liten skit lön🙃
Bättre att gå på timme istället och få bestämma själv vart man vill jobba och man då blir mycket friare och inga måsten längre då!
Sökt in nytt till hösten nu igen så man blir helt klar med allt🥰
Fick en glad nyhet genom ett samtal också så nu är det äntligen nya saker på gång, så skönt🥰
Det kommer nu fler och fler unga som dör i olika ovanliga sjukdomar och hjärtat m.m.
Ena sidan av myntet är en sak men andra sidan är att Pfizer har fått sina djävla 💉 godkända " nödgodkända glöm inte det" genom ett sånt stort bedrägeri som dom har begått, eftersom dom visste mycket väl ifrån början att det skulle skada och döda en hel massa med människor som tog detta skit 💉..
 
Samma mRNA teknik kommer också att ligga till grund för alla "ALLA VACCIN"  som kommer att komma ut på marknaden även i framtiden!
Så individens " inte bara" friheten kommer att inskränkas radikalt när alla måste ta detta gift som både skadar och dödar om man vill ha kvar sin frihet" snacka om att ha sålt sin själ till djävulen" om man nu får säga så!
Det här är en sort av FASCISM som folk har blivit pålurade" inte alla då : utan det finns massor som stolt kavlat upp med ett smajl och lagt ut på sociala medier hur många dom tagit en efter en eller varje gång som dom tar" och ingen förstår hur dödande detta gift är"
Vilken tur att ni tog " för laget" eller för din gamla mormor eller farmor" eller för att få gå in på olika ställen med ett pass"??????
Fungerade passen?
Fungerade 💉
Fungerade det  att skydda mot smitta?
Nej inte ett dugg mär vi idag står med facit i hand!
 
Om man vill så kan man läsa Dr. Merculas senaste blogg där han skriver och förklarar vilka omfattande sidoeffekter som har visat sig efter bara 2 år?
Som att 195798 amerikaner som är över 65 år är drabbade av bla blodproppar i sina ögon, och som dessutom riskerar att bli blinda!
Många vill nog inte ens förstå eller ens vill ta in allt som händer och vad som händer då mer och mer kommer fram för varje dag som går, jag tror att folk gett upp helt enkelt då dom idag förstår" inte alla men många" att vi foliehattar och konspirationsteoretiker hade så mycket rätt i det som vi sa ifrån början hur farligt detta 💉 var men idag går dom omkring som några tickande bomber och inte ens vet om dom ramlar ihop vilken dag som helst och dör helt enkelt..
Men 💉 var säkert värd det enligt dom som har tagit dom och nu finns ju ingen återvändo!
😢😢
Hur många gick inte på den här lögnen fast så många varnade men blev utskrattade av vänner, familj och kollegor och blev också utstötta😇
Vad handla nu det här om MARABOU då?
Även pepsi och många andra har ju också HEK293 som utvinns av just aborterade foster och fosterdelar och gör nog många människor till omedvetna kannibaler!
Jag undrar ju vad dom är ute efter EGENTLIGEN?
Kanske nåt annat som dom ska låta människor bli, nån ny grej för att minska världens befolkningbännu mer?
Vad vet jag?
 
 Pfizers läkemedelsövervakningsdokument som har begärts av EU: S läkemedelsregulator" European Medicines Agency"  har ju redan släppts " som många nu redan vet om" eftersom vi " foliehattar" har delat det så många gånger!
Det visar att företaget också observerade 1,6 miljoner biverkningar " förstår ni" så många biverkningar som täcker nästan alla våra eller jag säger " era" organsystem ni som tagit 💉
Där det står klart och tydligt att europa själva har daterat det den 18 augusti 2022 där det står att företaget observerade just det här!

• 73 542 kärlsjukdomar
• 696 508 nervsystemet
• 61 518 ögonsjukdomar
• 47 000 öronsjukdomar
• 225 000 hud och vävnadssjukdomar 
• 178 000 repreproduktionsstörningar
• 190 000 andningsbesvär
• 77 000 psykiska störningar
• 127 000 hjärtsjukdomar
• 100 000 blodsjukdomar
• 3 711 tumörer

Förstår man egentligen omfattningen av alla dessa skador som dom senaste åren har drabbat varje enskilt organsystem och människor som har tagit det här för att skydda andra??????

Dom inträffade fallen var i 31-50 års åldern och hela 92% hade inte ens några kroppsliga fel?????

vilket då kan undras varför " jo för att det var just 💉som orsakar så utbredd och en plötslig skada så man inte ska se vad det beror på!!!!!!! Det finns dokument på det bara man vill söka och ta reda på sanningen bakom detta💉

 

 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0