Lördag

Ny dag och solen skiner så fint ute här  och gjort hela vevkan och jag, ja jag har jobbat mina sista två nätter nu innan jag nu gått först på en härlig ledighet en vecka och sen på semester i hela fyra veckor🥰
Ska bli så skönt att få vara ledig i över fem veckor och bara kunna få tänka på det som komma skall sen🥰
Mannen jobbar denna vecka och sen nästa och sen går han på semester också i fyra veckor🥰
Det behöver han verkligen nu när proverna inte var nå bra på han nu heller😇
Då vi fick väldigt trista besked i veckan också, först dödsfall och sen nåt vi absolut inte hade räknat med som kom fortare än kvickt, så nu lär det lösas både det ena och det andra här framöver😇
Så jag hoppas att han nu får den hjälp som han behöver, fast jag själv är ju den som inte tror på sjukvård utan litar mer och hellre på alternativ medicin eftersom jag själv har blivit så sjuk av all denna medicin som jag blev iproppad men blev frisk av att istället använda alternativa behandlingar😇
Veckan som har varit var det ju ovkså möte" det skrev jag om i förra inlägget" och sen har jag setat på min hemtevliga och fina veranda och tagit det bara lite lugnt😇
Igår ringde mitt barnbarn Wilma och frågade hur jag mådde, 13 år och så klok den ungen är🥰
Hon ringer ofta och frågar vad jag gör och hur jag mår🥰
Sen var Elias och bubba förbi igår och drack kaffe med oss en sväng🥰
Fixat lite inne har jag också naturligtvis gjort, tvättat undan all tvätt och städat huset så semestern kan börja med bara att ta det lite lugnt 😇
Fick hem två stora kartonger i förrgår och alla papper om mig vad jag gjort i mitt liv som är registrerat på mig så nu ska dom gås igenom minsann och se vad dom lurat i mig under alla dessa år och sen blir det minsann fart på mig att skriva och ringa runt och få original som dom inte har, det blir nog en fin upplevelse😇 inte för mig men för dom ska ni få se😉
 Här står allt från början tills idag, allt som dom har skrivit ner och vet om oss!
Snacka om att folk blir lurade om precis allt och inte fattar nånting?
Det är än det ena och än det andra som dom lurar i oss, jag menar hur må ga år har dom inte lurat i oss att " ryssen kommer" det har då jag fått hört sen jag var liten" har han kommit än" 🤣🤣🤣🤣 nej han har ju inte det!
Hur många har dom inte lurat med vem som lever och vem som egentligen är död?
Nu kärnkraften i ukraina.
Men jisses fokusera på rätt saker om du vill vara med in i det nya!
Vaxxet ja, nu var vi där igen" vi kommer nog inte undan den diskussionen nå mer eftersom våra : foliehattar och våran konspirationsteori har blivit inte mindre än sanning på sista tiden..
Folk dör som aldrig förr nu och både unga o h snabbt går det så det är nog nån turbo injektion många har fått" som jag sa ifrån början"
Försäkringsbolagen har till och med avsagt sig ersättning om man blir sjuk just pga att man själv gjorde ett val när man tog detta gift!
Alltså tycker dom att man får skylla sig själv!
Det kan jag ju i och för sig hålla med om eftersom vi varnade så många ggr men ingen lyssnade ändå!
Grattis till alla som var så duktiga och kavlade upp. Ni har även lurat många att ta denna skit och dom har nu blivit sjuka och även dött för att många pressade dom att ta. Bra jobbat hörrni!
 
En dag hoppas jag att även mina barn som stog emot att ta detta gift precis som jag gjorde är så stolta över det för att dom hade det modet och den kraften att stå emot alla dom obehagliga och hotfulla övertalningskampanjen  som pressade och försökte och försökte pracka på alla detta giftiga skit!
Jag valde själv den sprutfria vägen istället då det var så mycket som var så ologiskt med allt med och runt covid- 19 och det är jag så glad och stölt över idag!
Hur kunde läkemedelsföretagen skriva sig fria ifrån detta ansvar dom hade när dom sprutade I massor av människor detta gift med alla biverkningar som visar sig nu?
Varför uteblir all debatt om just det här hela tiden?
Varför censurerar sociala medier allt om just detta?
Vad hände med" min kropp,stopp" varför gällde det inte just det här vaccinet?
Jo just för att sanningen absolut i te fick komma fram då allt var en mening och en plan ifrån början" precis som vi foliehattar och konspirationsteoretiker sa !
Varför tror ni att forskare, läkare och sjuksköterske upproret lägger ner så mycket tid på just det här?
Tror ni att dom gör det för att dom tycker att det är kul?
Nej för att folk ska börja förstå såklart!
Jag har börjat se bara runt omkring mig och runt mina vänner hur många insjuknar nu som tagit2,3,4,5 och 6 gift sprutor!
Ett vaxx vet väl alla att det ska göra så man inte blir sjuk av det och inte dör utan det ska skydda mot just den sjukdomen som man tar det emot?
Nu har det ju kommit ut mer och mer i narrativet både här i vårat land och runt om i världen bara man orkar lyfta sin blick från tv 4, och stv  och själv börjar söka efter det som är sant i information!
Jag lovar att man kommer få en förbluffande upptäckt vad som är sant och inte och hur dom verkligen ljuger om precis allt!
Sanning" ja ni vet den sanningen som våran media sa hela tiden om att smittspridningen förhindras om man tar giftet?
Ni vet den sanningen som nu har äntligen visat sig att det var bara en lögn precis som foliehattarna sa ifrån början!
Som fick länderna att införa vaxx pass som gjorde att folk förlorade både sina jobb och blev uteslutna ute i samhället, sanningen som fick så många att visa stolt att dom kavlade upp för alla andra och tog för solidariteten!
Ett pass som inte ens fungerade🤣🤣🤣🤣🤣
I måndags i ett förhör i EU parlamentet så erkände faktiskt pfizers representant att man inte har gjort en enda studie som visar att detta vaccin förhindrar smittspridning😉
Vart kom då den sanningen ifrån då förut att det skulle förhindra just smittspridning?😉😉😉
Ja vi konspirationsteoretiker sätter nu på oss våran stolta folihatt och vet med facit i hand vem som satt på hela sanningen..
 
 
 
 

All fakta om vaccinet och biverkningar är ute på Twitter nu 😥😩😥
Deras blod är helt förstört 😨😨😨

Jag hann också se videon tidigt i denna plandemi och skådespelet. Trodde den gången att många hade lärt sig från svininfluensan 2009 och att detta skulle klinga ut fort, men vad jag misstog mig.🤔

 

 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0