Tisdag

Helgen är nu återigen förbi och snart är det i mitten på veckan som gör att våran semester är nu till ända för det här året och det är bara att börja kämpa på nu igen då innan plugget börjar igen så man får vara ledig lite mer igen🥰
Det ska bli så skönt och sen att jag nu börjar även ett helt nytt kapitel i mitt liv nu så det ska bli lite spännande med lite nytt också🥰
Så fort som jag orkar och får ordning på det som just nu är tungt, var till akuten i lördags natt med ett blodtryck på 196/93 så det blev lite tungt innan jag kom fram😢
Men jag kämpar på som vanligt här hemma och är så otroligt glad och tacksam för dom få vänner och den lilla familj som jag har runt mig som stöttar och bryr sig, ni är guld värda🥰
Idag blev det läkaren igen och lite nya mediciner igen" jag som inte ens vill äta nå mediciner" och provtagning också förstås och nu har vi nog i alla fall kommit fram till vad det beror på så det är skönt!
Igår la min största dotter ut när hon och mitt barnbarn var hos barnmorskan " och man fick höra lilla prinsens hjärta" så mysigt och jag längtar till att bli gammelmormor nu tills den lilla kommer till världen och så spännande när jag inte är så värst gammal än "dom i min närhet blir ju mormor och farmor nu i min ålder och jag ska ju bli gammelmormor🥰
Tänk att mitt första barnbarn som jag var med på förlossningen på och klippte navelsträngen på ska få en egen liten prins nu?
Och min dotter ska få vara med på hennes förlossning" vilken lycka"🥰
Tänk att få vara med på nåt sånt det är ju så stor lycka för en mormor🥰 så mycket kärlek🥰 en sån stor livs händelse🥰
Ja man ska vara glad åt det som man har och resten kan man faktiskt strunta i för att man ska få må bra😇
Nu kommer mitt tjat om det som många inte ens bryr sig om😭
 
Ukraina är ju ett viktigt centrum för just det där adrenochrome och för tillverkningen och nazisterna som sysslar med det också😇
Sen det här med dom djävla passen som inte ens fungerade🤔
Vägen till 💉- passen har verkligen varit lång och välplanerad minsann😇
Även om dom flesta " i min närhet" i alla fall " har fått den uppfattningen att just denna mass 💉 och även dessa "viktiga pass" har uppstått av nåt helt annat..

📌April 2009:

WHO ändrar definitionen av begreppet pandemi. Kriteriet att en pandemi är en farlig och dödlig sjukdom stryks nu och det räcker med att den är smittsam och att människor inte har någon immunitet.

Den så kallade svininfluensan (H1N1) förklaras av WHO:s generalsekreterare Margaret Chan vara en pandemi. Massvaccinering rekommenderas.

Sverige är ett av få länder som hörsammar WHO:s uppmaning och köper in 18 miljoner doser av vaccinet Pandemrix för 1.3 miljarder SEK. Men pandemin kommer av sig och Margaret Chan förklarar att influensan ska betraktas som ”postpandemisk”.

📌Februari 2010:

Vid det årliga möte som arrangeras av WEF i Davos utropar Bill och Melinda Gates det kommande decenniet till ”Vaccinets Årtionde”. De donerar 10 miljarder US dollar för detta ändamål. Arbetet inleds för att skapa en global handlingsplan under ledning av WHO.

📌Maj 2012:

FN:s 194 medlemsstater antar enhälligt The Global Vaccine Action Plan (GVAP). En av GVAP:s viktigaste målsättningar är att arbeta fram ”nästa generation vacciner och tekniska lösningar”.

📌September 2014:

The European Vaccine Plan 2015-2020 (EVAP) antas vid WHO:s regionala möte i Köpenhamn.

Planen omfattar fem olika delmål. Frågan om vaccinmotstånd (vaccine hesitancy) ägnas stort utrymme.

De europeiska länderna förbinder sig att verka för införande av elektroniska hjälpmedel för att kunna se vem som inte låtit vaccinera sig, var denna person befinner sig och i vilket socialt sammanhang personen ingår.

📌2018:

Bill Gates tar initiativ till ID2020, vars syfte är att förse alla människor på jorden med en digital identitet.

Projektet drivs i samarbete mellan UNHCR, GAVI och Microsoft och ses som en del av Agenda 2030. Försöksverksamhet inleds i Bangladesh.

📌April 2018:

EU-kommissionen publicerar ett dokument med titeln Strengthened Cooperation against Vaccine Preventable Diseases och de europeiska vaccintillverkarna tilldelas en nyckelroll för att möta de kommande ”behoven”. Införandet av digitala vaccinpass för europeiska medborgare anges som en av de viktigaste punkterna. Lagstiftning om detta skall enligt färdplanen vara genomförd år 2022.

📌December 2018:

Folkhälsomyndigheten i Sverige lämnar en lägesrapport till regeringen med upprepat krav på elektroniska informationssystem och behovet av riktade informationskampanjer för acceptans av vaccin.

📌September 2019:

Ett toppmöte kring vaccinationsplanerna hålls i Bryssel i samarbete mellan EU-kommissionen och WHO.

Mötet bestod av rundabordssamtal där företrädare för Pfizer, GAVI och Bill and Melinda Gates Foundation ingår som återkommande deltagare.

Det gemensamma temat är att världen står inför en oundviklig kommande pandemi och att detta förutsätter ett stärkt samarbete med läkemedelsföretagen.

📌Oktober 2019:

I New York anordnas Event 201, en simulerad övning kring en pandemi förorsakad av coronavirus överförd från fladdermöss via grisar till människa.

Mötet består av politiska ledare, högt uppsatta representanter från FN, hälsoministrar, tongivande akademiker, vetenskapsmän och yrkesverksamma läkare. Värdar för mötet är Bill and Melinda Gates Foundation och WEF.

📌Den 31 december 2019

Då kommer den första officiella rapporten från Kina om utbrottet har varit av en allvarlig SARS-liknande lungsjukdom i staden Wuhan.

Smittan sägs härstamma från fladdermöss vid en wet market i Wuhan. Suggestiva bilder kablas ut över världen av snuskiga varustånd med ormar och fladdermöss och andra djur i allsköns röra.

(Det visar sig dock att fladdermöss inte ingår i det kinesiska köket och därför inte kan ha funnits vid denna wet market. Bilderna kom i själva verket från Indien.)

📌Mars 2020:

WHO:s generalsekreterare Tedros Adhanom Ghebreyesus tillkännager att COVID-19 kan betecknas som en pandemi.

📌April 2020:

Bill and Melinda Gates ökar sitt bidrag till WHO från 100 miljoner till 250 miljoner US dollar.

📌Juni 2020:

EU-kommissionen presenterar en gemensam strategi för utveckling, tillverkning och distribution av vacciner mot COVID-19.

📌Juli 2020:

WEF tar initiativet till Common Pass Project, en digital hälsoapp i gemensamt format för hela världen. Projektet stöds av Rockefeller Foundation, Google, J.P. Morgan, finansgruppen BlackRock och FN. Sverige ansluter sig till systemet.

📌Oktober 2020:

Tedros Adhanom Ghebreyesus deklarerar att flockimmunitet bäst uppnås genom vaccinering.

📌December 2020:

Pfizer/BionTechs vaccin mot COVID-19 får ett tillfälligt nödgodkännande i USA. Europeiska Smittskyddsenheten (EMA) ger ett villkorat godkännande åt Pfizer/Biontechs mRNA-vaccin Comirnaty.Ytterligare vacciner får liknande godkännanden.

Massvaccineringen startar ned full fart!

 

I Storbritannien har därför 1250 präster undertecknat ett öppet brev till premiärminister Boris Johnson med en varning för alla dessa effekterna av de planerade certifikaten!

Prästerna påpekar också det ologiska i detta resonemanget bakom certifikaten eftersom en vaccinerad person fortfarande kan vara smittbärande och således fortfarande kan sprida sjukdomen.

"Fullt vaxxinerade personer har 885 % högre risk att dö med C-19 än personer som är ovaxxade enligt Public Health England" - Daily Expose.
Jag personligen tror då endast på att coronan existerar men inte C-19 (det är 2 olika saker som WHO har lurat in oss i).

Så nu visar ett lands officiella hälsostatistik på att du helt enkelt har jävligt högre risk att bli sjuk om du tar skiten.

Hur mycket bevis behövs det egentligen?

I ett tal i Finlands riksdag förklarade Ano Turtiainen vad C0R0NA-vaksineringen handlar om.

I Sverige har vi en likadan situation, som i vårt östra grannland.

✅ ”Finland injicerar för närvarande sina medborgare med gifter som är maskerade som C0R0NA-vaksin.”

Inte ett enda av de C0R0NA-vaksiner, som injiceras i Finland, är godkända för försäljning. Det har endast ett villkorligt godkännande av europeiska läkemedelsmyndigheten.

✅ Det som nu sker är ett brott mot Nürnberg-koden:

”Finländarna har inte blivit informerade om att detta är ett experiment på människor, vilket är ett brott mot Nürnberg-koden.”

Han jämförde med det tidigare misslyckade Pandemrix-vaksineringen, (mot svininfluensan 2009–2010), då biverkningarna var 32 gånger mindre än nu.

Han ställde då frågan:

✅ ”Hur många människor ska dö eller skadas innan vi får stopp på detta dödande och skadande?”

Vidare påpekade han:

✅ ”Ni är nu medvetna om det extremt allvarliga säkerhetshotet som vår nation står inför. Och att nackdelarna med C0R0NA-injektioner överväger fördelarna. Ni har inte längre någon anledning att inte agera för att rädda vår nation.”

”Slutligen, om ni fortsätter att vilseleda medborgarna, genom att t. ex berätta sagor för dem om att vaksinerna är säkra och är godkänt för försäljning, är ni medvetet involverade i ett antal brott, varav det allvarligaste kan vara folkmord.”

✅ ”Jag påminner ännu en gång alla, alltså varenda en, att brottet blir avsiktligt när det begås medvetet. Ni är nu alla medvetna”, påpekade den finske riksdagsmannen Ano Turtiainen i den finska riksdagen.

✅ Här kan du ta del av hans tal:

https://mynameislenablogg.wordpress.com/2021/06/13/ano-turtiainen-talar-i-finska-riksdagen-och-sager-sanningen-om-det-sk-vaccinet-svensk-text/

✅ Bakgrund till Nürnbergrättegången 2021:
https://breaking-news.ca/the-new-nuremberg-trials-2021-please-share-this-info/?fbclid=IwIwAR1Q-NGqg--RKem_vcwrZzbM0SqPXGix4UacYC9QdwTsmvwmmOQhiViZKOQ

Det var lite om denna sanna 💉 som folk sprutat i sig med stor glädje och så lyckligt kavlade dom upp med ett dtort och brett leende på sina läppar och skrev ut på alla medier som dom bara kunde komma åt!

Nej vet ni!

Folk bryr sig bara om nästa avsnitt av renees brygga eller lets dance eller wahlgrens och det säger ju mig att vilken nivå man ändå är och befinner sig på?

Sen det här med ukraina då!

Det här har dom gjort mot sitt eget folk" ja ni läste rätt" mot sitt eget folk alltså sen år 2014 och tack och lov att putin är den som tänker på dom här stackars barnen och han har gått in i landet ukraina " som också dom flesta nära mig" stoltserade med att lägga ukrainska flaggan i sin profilbild" med ett stort leende på sina läppar och håna mig att jag var en putin mördare m.m...när han är den som verkligen har räddat så många barn ifrån dessa hemska experiment och pedofil ringar under jorden i tunnlarna..

Jag brister av sorg för dessa barn medans dom i min närhet hånar mig för att jag tycker om den som räddar dom?

Folk är helt totalt blinda medans vi fortsätter och fortsätter att lägga fram bevis i så stor motvind ifrån våra egna? Endast några få i min närhet har börjat förstå!

Jag är så trött och slut på att jobba I motvind efter dessa år av korruption och lögner ifrån media som 90% sen går på!

.😭😭😭

 

💔💔💔

Det värsta är att politiker vet men bara hänger med😭😭😭😭😭

Det ska bli väldigt intressant att se om det är så att Sveriges Kungapar och Norges Kungapar och Danmarks Drottning är borta! ! Och många andra!

Ja nu är det många kloner som går omkring nu och har gjort i en hel del år !

Biden är ju död sedan långt tillbaka och den som inte kan se att det är kloner som går och vandrar omkring överallt får nog ta sig ett besök tillbaka till Synsam  och kolla sina ögon!

Vår Regering kan ni ju också lista ut vad som hänt med dom! Ja,ni  folk kommer snart verkligen bli lamslagna här när sanningen kommer fram  och foliehattarna en gång till sagt sanningen som alla sen skrattar åt oss för!

Det finns verkligen ingen som helst glädje i alla fall att man har haft rätt om allt utan bara en djävla sorgsen känsla att människor verkligen kunde ha lyssnat för redan länge sen...

Många fädrar är borta och många syskon är borta och  jag kämpar fortfarande i motvind Och försöker hålla mina kära som är nära mig som jag älskar borta från att envist vilja ta den 3, 4 5 eller mer ändå av vaccinsprutan !

Eller är det 7e eller 8e nu?

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0