Söndag

Helgen som har varit har varit relativt bra faktiskt, lite lättare tryck i ryggen men fortfarande jobbigt att gå och sitta😢 så att åka bil längre sträckor kan man se sig i stjärnorna efter ett tag till, det är nog jobbigt att bara ta sig iväg och handla det allra nödvändigaste just nu😢 men det löser sig nog allt till slut, så glad att jag åtminstone inte har gjort eller tagit en massa skit som gör mig sjuk i alla fall🤩

Ja, ni vet säkert alla ni som nu är ut och läser i min blogg vad jag menar😉 med det nu efter allt som jag har forskat fram och skrivit om såååå länge om och sen tagit fram sanningen om den stora lögnen som hela 88% av befolkningen ( " ja ni läste rätt, hela 88 %" ) eller nåt har gått på💉 🫣 vilket jag själv då tycker är en väldigt hög % som kan "gå på detta" narrativet så bra😇

Man kan faktiskt smäda detta vaccin narrativ hur hårt och nästan hur långt som helst utan att man ens får nån reaktion alls, det är något annorlunda än kanske det var för sisådär två år sen!🤔 ja, man kan ju faktiskt undra varför🤣 men ni måste ju i alla fall hålla med om att det är ganska märkligt 🤔 att det har blivit ganska tyst med kommentarer nu ett tag🤔

Jag kan se tillbaka sådär en 3 år eller nåt idag då man påpekade om just detta gift 💉som dom sprutade i alla " nästan alla" förutom dom  ja ni vet oss " foliehattar" och konspirationsteoretiker" som då tidigt förstås förstod all bluff med detta 💉och helst dom som var lite äldre gav dom giftet som inte ens hade nånting själva att säga till om och sen bara på några dagar så var dom borta! Och inte ens nån tar reda på varför? INGEN! och när man SEN får till svar" dom var ju gamla eller det var nog inte vaccet! Märkligt att man alltid fick det svaret jämt även om det var nån äldre, nå yngre eller medelålders som bara dog sådär??????

ALLT SÅNT SKULLE HA VARIT ANMÄLT SOM EN BIVERKNING!!!!!!!!

Ser inte folk nånting själva, dom som har fått diabetes, fått hjärtattack, fått turbocancer, dom gravida, dom som fått stroke, och mycket, mycket mer som flera olika infektioner som kommer tillbaka hela tiden och att det kan bero på själva vaccet? Eller det är kanske är så i våran tidsålder att vi ska dö när vi är 50 eller 60 och att vi har verkligen har åldern inne då? Skulle inte tro det va? Borde man inte ens då ha den rätten att få vetavad vaccet verkligen innehåller eller vilka biverkningar det kan ge innan man ens behöver tacka ja? Eller, just ja den var ju frivillig och då får man naturligtvis ta reda på det själv, inte mer än rätt tycker jag då eftersom så gör i alla fall jag, varje gång så läser jag alla bipacks sedlar innan jag börjat äta mån medicin över huvudtaget! Det är så skrämmande att inte fler tar reda på vad man egentligen stoppar i sig i sina kroppar?Är man inte rädd om sin kropp alls idag?

Jag har träffat så människor som får och har fått både det ena och det andra flera gånger om men dom säger bara att det inte är av vaccet. Inte enligt dom för dom har baskimig inte ens läst på!

Som tex bara för att mämna några få sjukdomar som kommer fort idag som 😪 multicancer,  hjärnblödning,  hjärtproblem,  proppar lite överallt i sin kropp, plötslig död I sömnen etc...😪🙈 jag har även sett med egna ögon och märkt hur mycket sämre immunförsvar som dom vaxade har fått..dom är ständigt sjuka och springer omkring och är förkylda och hostar hela tiden👎

Folk är ganska så dåliga lite till mans, man ramlar ihop lite varstans av hjärtstopp, eller hamnar i koma, flera kan inte gå pga all orken finns inte och masdor av smärtor på olika sjukdomar sen är det i min bekantskapskrets som jag känner som helt plötsligt fått cancer, och lika många som har dött????? Men man får inte heta "foliehatt", "konspirationsteoretiker"eller "antivaxxer" längre, men jag är så glad för dom få i min krets som har hört av sig och sagt att de borde ha lyssnat ifrån början!  Men nu är det redan försent!

Jag pratade med en som jobbar i en hälsokostbutik där dom ser och  möter människor "varje vecka"  som har såna biverkningar av detta 💉men ändå fortsätter att ta bara fler och fler....många som jag inte ser eller stöter på längre som har fått såna allvarliga sjukdomar och även flera som har dött och ändå förstår inte så många % vad det beror på, det är så hemskt.  ♥️ Några få som jag känner och umgås med idag asosierar det här verkligen till sprutan men de flesta runt omkring mig har inte en tanke på det eller vill inte ens se det. Det är så viktigt att försöka fortsätta att lyfta det här! Jag brukar ofta ställa mig den här frågan: "Vad tror du själv?"  Men många svarar bara när man kommer in på "ämnet" , "att det har jag inte ens tänkt på" , det är ju så himla skrämmande så hjärntvättade " om det nu är så" som många har blivit.

Ser man inte att antalet med hjärtstopp/avlidna 😢 som sker bland oss med massor av våra vänner, våran egen familj och flera kolleger som inte ens har ett immunförsvar kvar ? Dom är ständigt sjuka.flera har fått den nya varianten av den  galopperande cancern😢 det är ju fan så tragiskt!! Ochdom flesta bara säger. Fast de är ju inte vaccinet 🤦‍♀️ så sjukt!!!!!!!!!

Vad var det jag sa.En masspsykos kanske och att vara livrädd för att bli dödssjuka och att kanske få dö i covid så tog man 💉. Så Vem som helst hade kunnat dragits med i denna masshypnos faktiskt. Vissa bara gjorde det ju "inte" och vissa har turen att kanske få leva och klara sig nu från både shedding och från att bli sjuka och att dö!!!!!! Kanske är det så " vad vet jag" att vi som redan innan hade fattat hela den här bluffen och genomskådat den att vissa saker var helt fel ifrån början och det där lilla, lilla gjorde att vi faktiskt lyssnade och tog in allt extra noga på dom som verkligen beskrev och visste vaxxets alla biverkningar från grunden.vi läste på vad det här skulle innebära och vad planen var ifrån början!!!!!

Har nån mer än mig hört nån gång dessa repliker?

"Jag känner ingen" som har blivit sjuk🤔

"Du är den enda" som säger att du känner nån?

"Jag tycker" att det är konstigt att du känner så många medans jag inte känner nån?

Det känner jag igen och jag kan säga att jag tror att folk ser inte alls för att dom inte ens vill se? Eller att dom är rädda och inte ens vågar se? Eller ser dom bara det som är precis rakt framför dom men inget mer? Kan det verkligen vara så?

Många säger " bara" att man inte får prata om vaccet för folk tror att man är knäpp, man får inte uttala sig "om sanningen" utan man måste verkligen hålla med om lögnen, hela tiden så visst är det allt en konstig värld som vi lever i? Att så många som 88% ens har gått på det här säger väl allt enligt mig och många fler" ja dom få % som finns kvar av dom som forskade och förstod förstås! Människor gör allt nu för att förtränga allt om detta gift som dom så gladeligen har tagit för gänget! Man tror ju inte att sånt här ska kunna hända, men man måste följa med hela tiden och ta reda på sanningen!

Jag själv har läst på om det här om alla dom olika batcherna som finns, som är så många olika med helt olika gift i olika grader och olika batcher från att bli svårt sjuk till direkt dödlighet, som att många får bli sjuka hela tiden om och om igen med fler och fler olika sjukdomar som dyker upp i ens kropp medans andra då bara dog bara direkt efter injektionen eller bara en kort tid efter sticket ! Det är olika innehåll i alla batcher, som gör att det tar bara olika lång tid innan det visar sig olika sjukdomar som man får som även leder till döden😇 det har ju till och med varit rättegångar om detta gift i flera länder men i sverige stoppar man ingenting, där bara fortsätter man att ge mer och mer för att minska våran befolkning🤔 det pågår alltså sakta mord på våran planet🤫 alltså en utrotning som bi foliehattar sa ifrån början och fåren skrattade åt oss🤔

 

Dom som sen lät barnen bli tuffade och inte skyddade sina barn  är inte för " han" och dom kommer att bli straffade för att nån annan bestämde över dom, ingen dom utan bara sanningen som ska läras om igen 😭 grenarna plockas nu bort ifrån släkt trädet! Sakta men säkert! Själv tycker jag mig se i mångas ögon att folk som tagit vaxxet ser mer döende ut än levande🤔

Titta bara på vad som pågår bakom våra ryggar, allt handlar bara om makt och pengar, allt dom har stulit ifrån oss och ändå har vi en sån stor skuldmättnad så det går inte längre snart..Allt som dom har gjort under många år emot oss är sååååå olagligt så det kommer snart att stå dom dyrt när allt snart ska betalas tillbaka till oss! Det ska bli ett slut på det här slaveriet en gång för alla, sen såklart kommer det bli rättvist för nån på ett sätt men orättvist för nån annan på ett annat sätt😇 då dom som har höga lån kommer ju såklart att tjäna mer på det medans dom som har låga lån kanske får så mycket mindre🤑 så när allt kraschar kommer kanske nån mer vakna i alla fall🤪 förhoppningsvis, jag själv sitter med spänning och sitter lugnt i båten då jag vet vad som ska hända, tycker mer synd om dom som inte har förstått ett dugg, har några såna också i min närhet!

Allt finns uppbackat såklart, och det ska ges från dom rika till dom fattiga. Ni vet väl " robin hood"

Vem blir den som blir den sista av alla att ta och plocka ner ukrainska flaggan i sin profilbild blir intressant att se här framöver och vem kommer skämmas för vem man har hållit på????
Jag har fått så många fina vänner dom här sista åren och jag är så glad och tacksam för det..
Jag kommer behöva dom sen i framtiden när vi ska fortsätta kämpa vi som har förstått hela planen😉🫣🤫🤔

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0