Fredag

Ny dag, och en ny vecka som återigen har passerat fort och vi har nu gått förbi även våran sista semestervecka här i våran familj och även om jag då är långledig ganska mycket ändå eftersom jag också pluggar och det är sååååå skönt🥰
Ett år kvar med högsta betyg i alla ämnen hittills så det verkar ju gå bra i alla fall!
Sen ska tydligen inte äldreomsorgslyftet fortsätta nå mer efter 2024 sägs det i alla fall efter att vi som pluggar nu just och som har pluggat klart och det tycker jag är lite synd eftersom vården behövs ju och fler utbildade behövs också nu och i framtiden så jag är då glad att jag hinner plugga klart innan det är stopp i alla fall och man blir klar med det får framförallt en bra utbildning🥰
Men nu till hösten börjar lite nya utmaningar också för mig och det ska bli sååååå spännande🥰
Sen att man verkligen får ha full lön när man pluggar är ju helt perfekt🥰
Vi har varit ute på lite olika äventyr också nu när vi har haft semester och vi har även tagit det lugnt hemma också och haft det bara ganska skönt, lite firande också av nära och kära som har fyllt år och som vi har varit bjudna till har vi också varit på🥰
Vissa dagar har varit mycket varmare än andra och det har också kommit lite regn som verkligen behövs nu efter all värme som har varit😇
Vi har varit både till säters mentalvårdsmuseeum och till dalamuseumet i falun och kollat runt lite och det var jätte intressant.
 
 
Nästa år när vi ska ha 6 veckors semester så ska vi passa på att kolla runt lite mer på sevärdheter då vi tycker att det är väldigt intressant!
Så skönt när man blir äldre och kan tänka på sig själv och göra det man vill🥰😇🥰
Jag har ringt och även mailat nu det som behövs här för alla dom som nu förstår och även dom som inte förstår eller ens gör nåt åt situationen heller, så det är lite som händer nu runt omkring oss😇
Det är lite som att om man tänker sig att nån är ett fyllo och dricker jämt men folk måste säga åt den innan man ens fattar eller ens inser själv vart felet ligger nånstans!
Man kan ju leda en häst framåt till sitt vatten men du kan inte tvinga den att dricka vattnet, då är allt som det ska vara!
Fattar ni?
Det är så skönt samtidigt att få chansen att rensa bort vissa som inte ens står på långa, långa vägar på samma nivå som en själv och dom som står på samma våglängd finns kvar men ingen ide att sörja då var och en ändå har gjort helt sitt egna val!
Coronavirus, utsläpp, plandemi, Putin, nato, kvaxxet, en massa olika turbo sjukdomar, som cancer , som als ja name it liksom, är världens befolkning så lättlurade som många nu tror eller?
Då har man verkligen inte ens vaknat upp till våran verklighet än?
 
Själv säger jag att jag är så glad att jag inte tillät mig att bli så himla lurad då jag förstod allt redan ifrån början som bara var en plan från början till slut!
Tycker lite synd faktiskt om dom som var så lättlurade och inte förstod ifrån början vad som hände och att allt var bara en enkel plan, men idag står dom i ett vägskäl och kan inte välja mer då det förmodligen redan är försent för många!
Min konspirationsteori, ditt val😇
 
Vi varnade, vi delade, vi tjatade utan nåt resultat eller ens nån respons för att vi ville vara ärliga!
Ditt val, ditt fel, ditt beslut!
Så är det bara!
Passen ja, dom funkade ju också skitbra eller?
Bara dom som fick gå in var ju vaxxade ovh ändå fick dom flesta corona ändå🤣🤣🤣🤣🤣
Sen till det här med alla barnen och tunnlarna och blodet?
Det är horribelt att barn helt bara avrättas genom sån fruktansvärt hemsk tortyr och slakt, att det ens finns varelser som kan göra detta är för mig är så obegripligt.
Man vill inte tro att det finns en sån ondska här i våran värld- och likväl så gör det ju det😭🤬
Om du nu hittar det här på nätet när du söker på det så där det står klart och tydligt men visst vill folk ens veta eller bryr dom sig ens?
Många har inte ens ögon att se detta fruktansvärda som händer eller så blundar dom" i alla fall i min närhet" eller så hånskrattar dom åt mig och säger att jag är inte ens klok som tror på sånt där!!!!!!
Helt vidrigt men tyvärr sant.
Man har nog inte riktigt förstått vilken sjuk värld vi egentligen lever i men tids nog kommer man förstå.
Dom i min närmaste krets hånskrattar alltså åt mig och säger åt mig att sluta hitta på????
Hur kan man inte ens bry sig om dom här stackars barnen?
Hur kan man bara sitta och skratta åt sånt här när det händer i verkligheten?
Hur kan man ens bara gå där som om ingenting hänt?
Tänker man ens på dom här stackars barnen?
Nej jag tror att folk är så djävla ego så innan det händer dom själva så bryr man sig helt enkelt inte men sen mär det händer dom själva då minsann är det så synd om dom!!!!!!
Fy skäms!!!!!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0