Tisdag

Dagarna ramlar på som vanligt här i snabb takt nu och hösten närmar sig med oerhört stora stormsteg och vi får nog bara hänga med tror jag nu och längta och ha stort tålamod att vänta tills nästa sommar som kommer och förhoppningsvis med sol och värme då !
Nu är nog dom flesta med mig och runt mig ganska trötta på det här regnandet varje dag och många fick inte ens sol på sin semester så man kunde ladda upp nya energier under dom mörka månaderna som nu kommer innan nästa sommar kommer tillbaka igen🥰
Nu kommer det snart en ny " plandemi, "planerad såklart🙉" som förra också var😇
Få se hur många som följer hela narrativet nu även denna gång då och springer fort som fan och ställer sig i kö för att ta nästa goa snaps?
Återigen!
Då den dagen infinner sig här förmodligen inom snar framtid så tror jag att en stor del av dom här alla människorna springer för många kommer fortfarande alltså inte att förstå vad som egentligen händer utan många sover så fruktansvärt djupt än!
Sen dom här som verkligen har stöttat den här hemska, mörka agendan kommer förmodligen att skämmas så mycket för vad dom har gjort när sen dagsljuset kommer visa sig på riktigt så småningom!
Vi som har levt en hel del många olika liv innan och kommit lite längre än dom som bara levt ett fåtal liv här på jorden har vaknat sakta men säkert och förstått vad hela den här agendan är till för hela tiden och även vad den går ut på..
Avbefolkning kallas det om man nu inte visste det så kan man ju faktiskt googla på det! 
Andra har så många liv kvar att leva här innan ni ens kommer dit ni ska vara!
Alla ska bara inte vara kvar här " så är det bara" eller så ska dom inte ens med på våran den här resan, så är det bara!
Många kommer aldrig någonsin att ens förstå och man kan inte vänta in alla, det skulle ta alldeles för lång tid innan allt kan stoppas i tid?
Dom som nu är kvar här är för att meningen är att dom ska vakna till slut, dom kommer förstå först när dom verkligen faller hårt!
Många kommer falla hårt jag lovar!
Framförallt skulle nästan ingen som jag känner i alla fall " av dom som inte har vaknat än" utan bara några få som redan har vaknat och förstått agendan nu" men dom andra kommer aldrig någonsin att erkänna att dom hellre trodde på en sån stor lögn än på den rena skära sanningen😇
Vi är här av olika anledningar allihopa på vår jord!
Medvetandet bör nog snart förstå och komma till nån insikt inom det globala!
Just nu så dör även så många barn och ungdomar😥😢😭 också i sömnen och "bara helt plötsligt", så av dom som har tagit  detta hemska  💉 kommer många att falla bort en efter en dom här närmaste åren som vi har sett nu att det händer ju faktiskt" det som vi varnade alla för flera år sen om" är inte det konstigt så säg?
En väns sambo har tagit bara 2 och nu snabbt fått cancer😭😢😥 precis det som just många får nu????
Vid ett av Stockholms sjukhus har det fötts hela 300 barn färre den här sommaren bara än förra sommaren,, ingen som ens funderar på varför?????
Läkarna står helt maktlösa över hur många små bebisar som även dör i magen!
Pfizer fuskade även i sina Studier och de kom ju fram tidigt utan att ens så många öppnade sina ögon och såg det ändå.
Det här är ju inte klokt nånstans och framförallt så djävla sjukt!
Flera åtal kommer nu att väckas mot Moderna i England  Efter att sååååå många har fått så svåra biverkningar och många som har dött!
Pfizer är stämda och moderna och nu sist var det astra zenica så det var nog inga av dessa 💉 som var nå bra eller ens för att skydda mänskligheten utan ner för att använda dom som en avbefolkning då vi är för många på jorden, vi kostar för mycket pengar pga all skuldsättning som vi har så folk måste bort😇
Jag läste också att i USA så utreds så många som hela 24000 dödsfall där döden inträffade så snart som " hör och häpna" 2-7 dagar efter att dom tagit detta 💉 och folk reagerar inte ens?????
Vet ni varför?
Jo Usa har ju också undertecknat  ett avtal "redan 2012" ATT VARJE mRNA 💉 som är patenterad där ska ges till alla människor i hela världen..
Ja ALLA MÄNNISKOR!!!!!
Det sägs även att man inte längre räknas som människor då, har ni hört?
Med ett DNA eller RNA GENE modifierad 💉 alltså ett mRNA 💉 blir personen alltså patientinnehavare av det GEN- modifierade 💉 eftersom han har sitt eget och inte alltså nån mänsklig" alltså nån naturlig människa" s.k trans mänsklig om man kan lättare beskriva det så , och då har man inga mänskliga rättigheter kvar sen heller!
Där hela världens patent regleras av just den amerikanska lagen och juridiskt identifierade som just trans mänskliga!
Tänk om det nu är så?
Då är det ju hemskt och då är vi verkligen illa ute med alla som har blivit så lurade av detta 💉
Vi är ju helt medvetna " det är vi väl överens om" att det inte var message RNA i dom här 💉 utan det var faktiskt modiefierad RNA!!!!!!
SOM INNEBÄR VAD????
JO att dom som nu har tagit dessa  fina 💉 är inte riktigt samma person längre då tillsatser i dessa 💉 är extremt farliga och extremt giftiga för våra kroppar som dessutom skulle ha enligt "en riktig klassficering" av detta gift ha haft märkningen " BIOKEMISKA STRIDSMEDEL i såna fall.....
Dom kommer inte ens ha rösträtt längre och dom kan inte ens få äga nånting???
Tänk om det nu är så?
Tänk om vi konspirationsteoretiker och foluehattar visste sanningen ifrån början ändå?
Tänk om!!!!!!
Vaxxet kan inte tas bort när man en gång har tagit det och man har gjort sitt livs val helt av eget val!
Är det inte dax att vakna nu eller?????
Avtalet finns i original så det kommer man inte undan i varje fall så läs på bara 😢
Enligt många som jag känner och har pratat med så har många av deras nära och kära blivit helt konstiga och helt personlighetsförändrade efter att dom har tagit 💉 😢
Det här var ju det " som vi foliehattar och konspirationsteoretiker " sa ifrån början att syftet med facit i hand idag var att ifrån början sänka världens befolknings allmäntillstånd genom att spruta in Inkapaciterande medel i människor som alltså är ett kemiskt medel eller ett biologiskt ämne kan det också vara som gör att personerna om dom nu administreras en stark dos är dödande på sikt!
Bara att googla och att ta fram sanningen!
Pfizers 💉 forskades fram på endast 10 månader???
Det är helt omöjligt att få fram ett 💉 som är effektivt och framförallt säkert på sån kort tid!!!!!
Det tar 10 år" minst" för alla vaxxin att ta fram..
Och folk reagerade inte ens?????
Högsta chefen på pfizer blev själv utfrågad i EU om han visste att just pfizers 💉 inte ens hjälpte emot att man skulle bli sjuk i covid-19?????
Vet ni vad han svarade?
Ja att "det visste vi sa han " och sen började han skratta😢 och sa att det viktigaste var att man skulle börja med en global 💉 
Man kände alltså gott och väl till på pfizer att deras framtagna " s.k" vaccin" inte ens hejdade ett insjuknande på mänskligheten?
Trots det så inledde dom alltså en " i världshistoriens" historia" en av dom största 💉 
NÖDGODKÄNDA JA, SÅ VAR DET JU!!!!!
Skrattar vi idag åt det här?
 
Ja, jag har märkt på många ett tag nu att dom som har tagit dessa 💉 och som fortsätter att ta dom, dom hånskrattar fortfarande åt oss och kallar oss foliehattar eller konspirationsteoretiker!!!!!!
Jag är idag en stolt foliehatt men jag skrattar inte ändå då jag tycker att det är så tragiskt att så många i narrativet har gått på den här stora lögnen!
VI 💉  eller ni då som tog den ni tog den för att inte smitta andra eller att inte få covid- 19 eller kanske inte för att man skulle slippa dö i covid??????
Men hjälpte den då?????
Ni litade på en myndighet som gick ut med den största lögnen i hela världshistorien och tog 1,2,3,4,5,6 och är det 7e nu eller och ändå blev ni sååååå sjuka och ni smittade andra ändå?????
Hur kunde det nu bli så här fel?????
Jo vet ni för våran folkhälsomyndighet och även alla andra länders också MÅSTE LYSSNA PÅ WHO OCH LYDA DOM!
Who är ju en av världens mest korrupta myndigheter som finns..
B.G gick ju ut själv och sa t.o.m att det hade ju visat sig att 💉 inte var så bra så han sålde alla sina aktier på pfizer🙈🙈🙈
 
En advokat som företräder amerikanska soldater har själv gått ut och talat om inför kongressen att missfallen har ökat med 300% och att sen dom började 💉 soldaterna så har dom fått neurologiska skador som ökat med 1000%
Sen har plötslig död ökat med hela 40% bland UNGA MÄNNISKOR  mellan 25- 45 som annars hade haft hela livet framför sig..
Rädsla är ett sätt att styra människor med men alla hår inte på det tack och lov!
Covid blev helt plötsligt " bara en vanlig influensa" så man hade inte ens behövt 💉 sig från början och många har verkligen gjort bort sig!
Med facit i hand idag enligt studier " som vi foliehattar och konspirationsteoretiker" 😉 sa ifrån början för flera år sen så klarar sig dom som inte är vaxxade bäst idag😇 då kroppen har sitt friska immunförsvar kvar medans dom som har tagit 💉 får mindre och mindre immunförsvar ju fler dom tar!
Det som styr allt och vad allt det här handlar om är. 
Pengar
Makt
Man ska även veta att det här är ett informationskrig som bygger på att skrämma upp så många som möjligt, för att dom som är lurade blir ännu mer lurade och att kriget är ju "offren" och "sanningen" en pandemi cirkus på hög nivå!
Det finns massor av bevis idag som bevisar att allt bara var en " plandemi"s.k planlagd " pandemi" som var en plan ifrån början för att dom som kunde bli lurade skulle bli lurade!
Redan 2017 köpte ju sverige in pcr testerna som det redan då stog covid- 19 på😉 alltså 2 år innan ens pandemin kom eller innan dom en ens släppte ut biovapnet i kina som var covid och alltså en plan ifrån början😇😇😇
Covid- 19, alfa, delta, omicron och xxb 1.5 har ju redan varit och muterat fram och tillbaka, och nu då, ja nu kommer ju lilla " Eris" också?????
Det finns 1.5 miljoner mutationer, kan ni tänka er🙊 bara för att skrämma upp folk ännu mer hela tiden, på ett mycket effektivt sätt😇för att dom fort som fan ska springa och ta nästa 💉 men mär kommer vi få ett 💉 mot alla mutationer då😉
Hur farliga var nu alla mutationer då?
Man hade inte behövt 💉 sig alls alltså!
Jag har läst, jag har forskat, jag har sett och jag har hört, jag har frågat läkare m.fl och min teori är att det här är nog den största bluffen " ever" i världshistorien någonsin och kommer nog bli det största brottet " ever" mot hela mänskligheten för att avbefolka så många som möjligt  som så många % har gått på som kommer bli historia!
Jag har läst boken som John F Kennedy skrivit " läs den" den verklige Anthony Fauci" där står all bluff som så många har blivit ilurade..
Där står all statistik och fakta om dessa 💉 men källhänvisningar" ja kan ni tänka er ni som tjatar om era djävla källhänvisningar jämt" 
Jag har även läst boken " Dödsorsak okänd" där man faktiskt har forskat fram otaliga bevis för att dom s.k 💉 har ökat " plötslig död" med hela 30%
Varför har vi som kritiserar dessa 💉  nlibit så baktalade fast vi hela tiden har varnat så många nära och kära för sanningen hur farliga och giftiga dessa är?
Behöver man ens fråga om jag själv är 💉?
NEJ!!!!
 
 
 
Sen ska vi inte tala om allt som dom förgiftar oss med, nu lägger dom in i smyg gift i allt så det gäller att vara på sin vakt som vårat dricksvatten tex och all våran mat som vi äter så det gäller att ha rening på våra kranar och sånt" det har jag haft länge" då jag vetat om det här länge också!
Jag har börjat drömt mycket nu igen och får mer och mer nu på vad som kommer att hända..
Jag får även till mig vilka som kommer att gå bort när man pratar med dom eller om man tänker på nån, lite otäckt men är nog också en utveckling i mig själv antar jag men det vill man ju inte se och jag skulle aldrig säga nåt sånt till nån om jag såg det mer än till min man såklart att jag har sett sånt!
Många fler kommer att dö av både 💉 och av både krascher och av förgiftning!
Så om ni inte skaffat nån sorts rening av vattnet gör det då nu för det kommer sannerligen släppas ut något gift i vattnet via nån båt eller nåt i alla fall som kommer att förgifta vårat vatten och folk kommer bli så sjuka av det här😢
En sprängning kommer förmodligen också snart att ske nånstans i en storstad i sverige i nåt rikt hus där flera höjdare sitter😇
Nån stor man någonstans i ett annat land som kommer att utsättas för nåt väldigt hemskt, och mer kommer det att bli..
Vi kommer att få vara med om mycket mer nu innan det vänder och blir bra..
Det händer mycket konstiga saker nu " planerade såklart" som bränder som bränns ner och folk brinner och barnen i maui som försvinner bara!
Exakt ” vi är de som har orubbliga värderingar . Vi är beskyddare av våra familjer, Vi ser igenom lögner och Svek.
 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0