Måndag

Ny dag, en ny vecka och en ny månad har nu även tagit sin början till oss och vi har gått in i augusti månad redan nu som är en sensommar och allt😇 och det bara regnar och regnar varje dag och varje vecka..Sån himla tur att jag  hade ju semester första perioden och fick lite sol och värme i alla fall innan regnet kom, mer synd om dom som tog andra perioden då vädret absolut inte har varit fint mer än typ två dagar på hela perioden😢

Veckan har vandrat på snabbt här nu som vanligt och vi har varit lite och vandrat i skogen och kollat efter lite svamp men jisses vad blåbär det finns i skogen så lite bör jag nog hinna med att plocka i alla fall innan det blir dax för att plocka lingon också🥰 fast jag har ganska mycket kvar sen förra året men det är ju kanon då det är både nyttigt och bra att ha i både smoothies och att bara äta en näve av när man önskar och blir sugen på det🥰

Vi har varit ute på lite äventyr också och försökt att få min rygg att fungera även om det gör ont fortfarande, sen har vi varit runt lite och tittat på sevärdheter och sånt som vi tycker är bra och framförallt spännande🥰 det blir nog lite så när man blir till åren att man kollar på lite saker som man inte alltid har tänkt på att ha gjort tidigare😇

Första dagen i skolan idag igen på en ny kurs😉 och det här blir en " peace of cake" så nu satsar jag även på högsta betyg här också såklart😉 så jag kan fortsätta nästa höst med det som är min plan🥰 att söka in på nästa utbildning!

I morgon börjar jag jag provjobba igen då få se hur länge det går den här gången? Torsdag läkaren och nya prover igen och nu vill jag göra min operation så den blir klar nån gång! Nästa vecka börjar skolan igen och vi kör på nu sista året på den utbildningen!

Pratat med mina vänner av och till och med allt som händer runt omkring nu och igår hände en stor grej till" vi som vet vad som pågår förstår det" resten kommer bli varse så småningom tyvärr! Det kommer visa sig till slut och jag är beredd!

Det här är en mycket bra och även en mycket välskriven bok som är både så lättläst och så väldigt intressant för dom som vill veta lite mer om just döden som faktiskt" enligt både studier och ren forskning" visat sig att det har ökat med så mycket som 40% sen dom här giftiga små sticken  💉 började sprutas in i folk på löpande band mot just covid-19 .....
Edward som då är en börsanalytiker och har även jobbat på världens största investmentbolag " black rock" är väldigt duktig på upptäckten av trender som han då såg att det som hände efter covid- 19 💉  var att helt plötsligt blev det en väldigt kraftigt ökning av död efter dessa injektioner💉 där denna bok har så många bilder och många länkar som också stödjer det som han har upptäckt😇
En mycket modig "visselblåsare"  minst sagt som precis som jag och många, många andra i min närhet som har blivit kallade för " konspirationsteoretiker" foliehattar" eller s.k antivaxxer som såväl är normalt då ALLA dom som sen är kritiska till just det här 💉 blir och vi blev ju faktiskt helt svartmålade, då folk tror på hela den här cirkusen som pågår fast det är bara ett enda informationskrig och offret i detta krig " vilka är det då" jo det är ju som sagt " ja just det sanningen" och " ni"  folket var dom som blivit så lurade och diagrammen visar också att just sanningen är det ju så!
Om man nu har flera vänner " som jag då har" som har blivit svårt sjuka eller till och med dött "i samband" med eller "efter" att dom har tagit denna 💉 så vill man " dom som tagit det " i det längsta inte ens ta till sig den här informationen att det är ett faktiskt läge att det faktiskt beror på detta 💉 men man lyssnar inte ändå fast det händer om och om igen mitt framför folks ögon? 
Våra gamla runt omkring oss blir fort sjuka och många dör, många bara ramlar ihop och dör på en gång..
En väns vän satt i soffan i förra veckan och bara dog av en hjärtattack🤔 bara sådär🤔 så om man nu mot förmodan " vet några få i min närhet som har förstått och tagit reda på fakta faktiskt" att det visar nu tydligt att det är mycket större dödlighet nu än vad det ens var före corona pandemin?
Neurologiska biverkningar och sjukdomar har också ökat med hela 300% och många amerikanska soldater fick vara försökskaniner och det sen har ökat med allt med 1000% och säger det inte mer än att det bara var en stor bluff hela den här skiten?
Ja, sanningen är den att dom här s.k💉 och bluff pandemin" som alltså var ett utsläpp "som jag ju sa ifrån början" kommer nog att bli den största bluffen någonsin i hela världshistorien " och det största brottet " ever" i världshistorien mot den levande mänskligheten som har skett och folk har gått på det här"  ALLTSÅ" PÅ RIKTIGT" och enligt min egen teori så kan jag inte förstå ens varför folk inte har börjat räkna ut själv att nånting inte ens stämde ifrån början?
Sen att dom inte ens lyssnade på sina nära och kära " dom närmaste" som ville dom bara väl när man sen varnade och varnade om och om igen det har jag så himla svårt att förstå🫣🫣
Många, många människor över hela vår värld har fått såna allvarliga biverkningar som " plötslig död" och sen dött av olika sjukdomar som galopperande cancer och demens som kommer fort " som aldrig har varit så förut" och allt det här just pga 💉 men dom som har klarat sig bäst nu är ju faktiskt dom ovaxxade!
Statistiken visar ju också med all önskvärd tydlighet nu att "ju fler 💉 man har tagit eller ju fler man tar så ju sjukare blir man ju tyvärr eftersom, och ju fler biverkningar man får av varje 💉 som man har tagit ju större är risken att man dör också, just pga att 💉 förstör ditt immunförsvar ju fler man har tagit..
Ta en 💉, få corona ändå, ta 💉 sprutor, få corona ändå, så ju fler 💉 och fler corona ju mindre immunförsvar och större risk att bli sjuk och även att dö av giftet.
 
Det går bara lite fortare ju fler man tar!
Det tar bara lite längre tid ju mindre man har tagit!
Så är det bara, många har helt enkelt trampat hårt i geting boet och vill inte göra några förändringar och ingen återvändo finns längre?
Många människor lever på så mycket piller och mediciner "jag har själv blivit sjuk av för mycket mediciner" som gjorde att jag fick ta till andra vägar för att bli frisk!
Ju fler mediciner man äter ju fler biverkningar får man och ju mer mediciner behöver man, det blir som en ond cirkel där man äter en medicin mot en åkomma som ger en biverkning som man då åter får en ny medicin mot som också ger nya biverkningar, så går det till om och om igen och inte konstigt alls att så många unga blir sjuka idag då dom proppas i en massa olika mediciner..
Många skulle kunna bli friska bara av att ändra sin livsstil eller sina matvanor, idag är det så lätt att bara äta på mc donalds eller nå snabbmat som går fort att göra eller beställa men vad gör det sen med våra kroppar egentligen?
Det är lite som att "är du i tunnan" så ser jag det!
Jag känner flera som tex blivit bra ifrån adhd för att dom bara ändrat livsstil😇
Men flera jag känner äter också mediciner för att det är ju bäst så, bäst för vem egentligen då?
Dig eller den som man vill ska äta det eller din kropp då?
Människor är så förgiftade idag av alla dessa mediciner som dom äter mot alla olika sjukdomar fast egentligen så kan man bli frisk om man bara tar reda på hur!
Dom som lever i för mycket rädsla ser bara en stor skuld och en skam i sitt liv, som dom " bara" har skapat faktiskt helt själva!
Fast dom flesta som jag vet lägger alltid ansvaret på nån helt annan, fast det egentligen är dom själva som äter fel mat, äter en massa socker, äter godis, dricker massor av dricka, och framförallt alkohol som bidrar såklart till sina egna och barns utveckling eftersom dålig mat blir dåliga magbakterier till tarmfloran som sen bidrar till hjärnan och allt annat i sin kropp!
Läkemedel, parfymer, kost, m.m.
Det finns forskning på det ja!
Men konstigt nog när man påpekar det här till många så får man bara nåt personangrepp!
Är mänskligheten verkligen så här rak?
Vill folk verkligen bli friska idag?
Det är en fråga som jag ofta ställer mig idag!
Flera jag känner säger bara att ja men nu provar jag det här, det är ju inte sant att det verkligen är så?
Det var bättre förr, den repliken har man hört många gånger och det vete fan om det inte ligger lite sanning i det ändå?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0