Måndag

Ny dag, en ny vecka och vi har redan nu landat i mitten på augusti månad och nu känns det som att hösten snart sakta är på väg in och att den har kommit för att som sagt stanna😇
Mysigt med hösten när man får tända lite ljus och kura ner sig i soffan under värmefilten och bara mysa med nån bra serie eller nån bra film och bara få koppla av🥰
Jag älskar hösten och mörkret som kryper sakta på även om jag är en sommar människa mest i alla fall🥰
Men med hösten kommer det ju såklart nya virus och nya sjukdomar också igen som det gör varje höst och det kommer även en ny plandemi har jag sett att det står nu igen i aftonbladet?
Aftonbladet ja, det var ju det!!!!!
Dom som är så himla pålitliga?????
Och med det kommer det visst en corona spruta till såklart " vad jag har förstått" som man också ska ta nu så då kommer flocken springa fort som fan " igen" för att vara först för att få den innan dom tar slut och beställa tid fort som fan och ta den också, för flocken har ännu inte förstått att det är ju sprutorna som man blir sjuk av, så det spelar egentligen ingen roll om du tagit bara 1 eller om du har tagit 6 utan det går bara fortare för några och tar bara längre tid för andra att bli sjuka beroende på hur många som man tar😏
Jag känner i alla fall flera som har tänkt om så några finns det i alla fall som har förstått!
 
Några har ju faktiskt öppnat både ögonen och öronen och även lyssnat på oss " konspirationsteoretiker och foliehattar" tack och lov!
Har en vän och där hon bor så har 75 stycken redan nu beställt spruta och dos nummer 7🤔 
Ja ni såg rätt 🤔
Då tänker jag i alla fall.
Hur tänker dom?
Dom leker verkligen med döden på hög nivå på riktigt här!
Är man helt oförmögen att ens tänka själv idag, och bara att sitta och vänta på ett tecken ifrån myndigheterna när dom ska tala om för dig vad du nu ska göra?
Inga kunskaper alls utan bara en massa robotar som väntar på en order!
Nu måste massan vakna innan det är försent!
Det är ett krig och dom flesta förstår inte ens det?????
Inget vanligt krig men ändå ett krig!
Informationskrig!
Det är på en mycket högre nivå om man säger så och dom visar och visar små, små saker varje dag men hur många människor ser det egentligen då?????
Är det ingen som helst som följer med och har sett att Robert F Kennedy Jr faktiskt vann målet mot alla läkemedelslobbyister att COVID- VACCIN ÄR INTE ETT VACCIN??????
Dom bekräftar ju det i högsta domstolen där i sin dom att skadan av covids mRNA- genterapier är irreparabel!
Ni vet väl att högsta domstolen i USA är den högsta domstolen och det finns inga möjligheter till överklaganden där!
Gärningsmännen riskerar alltså härmed upp till hela10 års fängelse.
Man ska också tänka på att den tyska advokaten Dr Rainer Fullmich och mer än 100 andra tyska advokater var inblandade i dom här rättegångarna!
Tyvärr så mörkas allt det här precis som det mörkades med vaccinet som lurades på alla människor som var lättlurade även om man faktiskt ändå får skylla sig själv då det var frivilligt!
Hur många ggr har vi försökt att vidarebefordra det här till våra nära och kära och vänner och familjemedlemmar?
Hundratals gånger om inte mer😇
Har dom lyssnat?
NEJ!
Inte i min nära och kära i alla fall!
Föräldrar måste väl vakna nu!
Alla dom här sprutorna är ju gifter och de flesta tror och går på alla dom här lögnerna om att 💉💉är sååååå viktiga och än idag tillåts det att dom ges till barnen!!! Varför ???
De skapar ju sjukdomar som ADD, ADHD, ASPERGER AUTISM, DIABETES TYP 1, ATOPISKA EKCEM.... etc... etc.. ..eftersom det är gifter!
Ta bara en sån sak som HPV vaccinet som dom flesta föräldrar faktiskt ger sina barn för att det ska skydda barnen från att få cancer????
Tänk efter lite noga nu när ni läser!
Varför kan man då inte bota cancer???
Flera barn har fått cancer av just det vaccinet!
Förstod ni vad jag menade?
Dom som förstår vad jag menar, dom har också nu förstått att hela det här vaccet är ett gift som gör både barn och vuxna sååååå sjuka🤔
Dom flesta vet ju inte ens att vi är UN_ BEL_ och det tycker jag är otroligt att man inte ens tar reda på det eller ens vet det, så uppvaknandet kommer bli abrubt för många!
Hur gör vi för att få ännu fler människor att förstå vad som händer egentligen?
Hur gör vi för att visa dom vad som händer när vi har sagt det här och förklarat det nu i flera år men ändå skrattar folk fortfarande åt oss?????
Vet ens folk vad Q ens är?
Vet ens folk vad skuldmättnad är?
Vi har ju tjatat och berättat och förklarat i flera år hur det är men dom flesta tror oss inte eller bryr sig inte" så det blir spännande när allt snart rasar och folk kommer inse" vad va det vi sa"
Det kommer blåsa upp till storm det lovar jag och allt kommer att komma upp till ytan!
Dom i spetsen kommer falla snart och så är det bara!
Då blir vi äntligen fria, bi som blir kvar...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0