Lördag

Veckan som har börjat och även på väg att ta slut nu så har det varit mycket att göra som en klippning, åka till massören, till läkaren och ja det som man även måste hinna med helt enkelt och som man också orkar med också såklart!
Fikat med en god vän och blivit bjuden på china av min underbara dotter har jag också blivit🥰
Det har hänt lite saker som gör att man får släppa saker ganska fort ibland och bara dra iväg snabbt och sånt händer ju i livet ibland😇
Allt gick trots allt bra den här gången🥰
Det här med dom här fina 💉 nu igen då, det ser ju riktigt bra ut" för eliten i alla fall " menar jag då dock" då dom är ju på god väg minsann att minska hela befolkningen i rask takt nu, jag vet inte hur många miljoner som redan har dött av detta nya fina 💉 som är så falskt men det är en hel del miljoner både gamla, unga som små barn som redan har gått åt nu" enligt planen" såklart😇 och kan ni tänka er att fler har dött av den där lilla, lilla  sketna 💉  av att bara ta ett enda litet pytte stick i armen än vad dom gjorde under hela kriget som var i vietnam????
Säger det er nånting?
Många unga som har fått ofrivilliga aborter då fostren även har dött i magen på dom innan dom ens har hunnit blivit färdiga små barn, barn som dött i magen och även strax efter förlossningen!!!!!
300% borde väl ändå få nån människa att vakna till och även fundera varför det just nu händer?????
Jag gissar inte bara utan jag följer med" i det som är sanningen" och lyssnar inte ett dugg på dom som bara håller sig fast vid lögnen!
Tyvärr så är det så här sanningen ser ut om man nu öppnar upp sina ögon "lite bättre" och tittar sig omkring istället för att sova sig igenom hela den här grejen😉 ja, planen ser faktiskt ut så här, " jag är ledsen" men det är tyvärr den bisarra sanningen gott folk" och så länge som så många människor bara sitter hemma och tittar på "lotta på liseberg" och tar den där ölen eller det där livs viktiga lilla vinglaset på helgen för att koppla av lite som om ingenting har hänt, när det händer saker som folk inte ens har en aning om, ja då händer det ju inte så mycket eller hur?
Man lever I sin egen lilla bubbla och man märker absolut ingenting vad som händer eller också så bryr man sig inte helt enkelt utan det får ju alla andra fixa, är inte det en typiskt svensson!!!!!!
Fler måste vakna nu innan det är totalt försent, för vissa är det ju redan försent för länge sen, bomben bara tickar på i kropparna tills den tagit en bit här och en bit där och organen sakta bara lägger av ett efter ett, lite här och lite där och det var ju ändå nånstans självförvållat eftersom man skulle ju ha lyssnat ifrån början!
Det händer grejer varje dag nu och det går så fort, så har man inte vaknat nu, ja då vete fan hur man beter sig när bomben snart slås ner?
Om man ens vaknar då är ju frågan?
Vi som har förstått och vi som kommer vara här kommer få det så bra🥰 då man ser" om man nu vill se såklart" hur allt bara förändras radikalt till det bättre för dom som verkligen nu har förstått!
Tänk att nånting ska behöva bli så trasigt så det ramlar ihop sakta bit för bit innan man ens börjar förstå alls och att man måste hamna i sån nöd innan man ens vaknar?
Det syns tydligt idag vilka som sover och vilka som har vaknat, det är bara att gå ut och läsa i nåt kommentators fält så ser man hur folk diskuterar en efter en och dom förstår förmodligen noll!
Det häftigaste i alla fall " tycker jag " är att jag hörde några personer som hade tagit detta💉 och på senare tid förstått hela agendan till slut och att dom efter sticket hade kollat sina blodgrupper" och dom hade ändrat sina blodgrupper🤔
Dom är personer som har en rak och säker källa i alla fall, eftersom dom var smarta nog att kolla upp det😇för att vaxxet ändrar ju faktiskt en liten bit i folks dna strängar😇
Det behövs mycket vaknande nu för att rädda dom som sen ska bli kvar här..
Några av mina barn slapp som tur är att ta detta gift" eller valde i alla fall själva att INTE TA DET" och det är jag då så väldans glad för idag även om jag visste ifrån början att hela skiten var en stor bluff och jag varnade så många som inte ens lyssnade😇
Jag vet också i alla fall att några mina barnbarn också slapp att ta den då dom antingen bestämde det helt själva" vad vet jag"
Kanske många själva valde att ta den?
Inte en aning faktiskt men alla som har gett sina barn nu i hela världen får stå för valet som dom gjorde i alla fall nu
Inte många faktiskt som ens har tittat vad dom här 💉 innehåller?????
Alltså det är så sjukt vad man sprutar in i människors kroppar" och dom kollar inte ens" 
Behöver bara säga DNA!
Man ser nu hur människors ögon sakta slocknar och skratten tystnar hos mänskligheten" inte många som idag hånskrattar längre åt en utan dom flesta undrar nog idag vad dom tog för nåt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0