Lördag

Helg igen och då är det är bara är att njuta av den så långt som det bara går!
Dagarna ramlar iväg fort nu och semestern är redan förbi och snart är det jul igen, åren går så himla fort när man blir äldre!
Men eftersom jag pluggar så har jag ju minisemester emellanåt ändå😊
Vi alla är ju på ett skepp nu, och nu rasar det fort😇 vi som vet vi vet, ni som inte vet kommer att få det tufft ett bra tag här framöver😇 det kan jag nästan lova till 100%
 
Vi har varit ute i sommarstugan och jag har bytt gardiner där och gjort lite fint med heminredning där, jag älskar ju sånt så nu är det jätte mysigt att vara där ute och höra vågorna slå mot stenarna och bryggorna och bara känna det där lugnet, här kan man snacka om att man tankar helt ny energi🥰 och sitta på verandan och bara ha det bra i lugnet!
Tänk vad livet är så värt ändå när man tänker efter att få fortsätta att få leva och få vara med och veta att jag inte har tagit nåt av 💉 och så lite som man ändå behöver ta reda på för att få veta hela sanningen😇
Klart att jag med många andra i min krets funderar lite, det är ju inte så konstigt alls att det är så många av dom som nu är vaccinerade som helt enkelt har blivit så himla sjuka.
En  tanke som slog mig och många andra med mig är ju att flertalet människor är ju faktiskt också 💉 så ett plus ett blir ju faktiskt två om man räknar efter.
Hur många % var det nu då🤔 av alla dom som är 💉 vaccinerade.
Så om man nu börjar fundera och tänka efter lite grann nu så är ju en och även flera sjukdomar så mycket mera framträdande just nu idag än innan dom ens började att  💉 så då borde det ju normalt sett vara fler som är vaccinerade än inte vaccinerade bland alla dessa test personerna också som idag får corona!!!!!
Eller har jag fel🤔??????
Skapar det här idag rädsla bland dom som tog det tro?"
Det var väl ändå frivilligt" 😉 eller  var det???
Det ska vi inte heller glömma🤔
Många, många följde ju den stora flocken och hoppade i samma galna tunna, innan några få sen insåg hur det verkligen var och om man mot förmodan nu kommer fram till det så måste man ta ett ansvar!
Ökningen av alla dödsfall och alla sjukdomar som kommer nu i rask takt måste kunna förklaras på nåt sätt som tex att ALS faktiskt ALDRIG INNAN PLANDEMIN förekommit på människor som är under 35 år vilket händer ganska ofta idag efter 💉 ??????
Och hur många personer som just  har 💉 sig som får det i yngre skalan i ung ålder idag men det förekommer inte hos dom som är ovaxxade?????
ALS är alltså förmodligen ett faktum att 💉 ger det tyvärr!!!!!
Tänk att så många av människor ens går på hela den här bluffen som har varit och den bara fortsätter fast det sker i lönndom och lögner?
I hemlighet!
Regeringar, riksdagen, och alla dom där är lögnarna och dom är mer än väl medvetna med vad dom gör, det är ju så uppenbart bara man öppnar sina ögon och tittar!
Och det accelererar ändå?
Man häpnar mer och mer för varje gång som man ser och hör hur dom flesta går på den här skiten!
Har många ens tänkt tanken att det som nu händer omkring oss bakom kulisserna? 
Informationskriget som pågår..
Dom 30.000 mailen?
Fotbollen?
Posterna!
Iscensatt!
Ser ni inte att dom försöker visa oss nåt varje dag?
Eller är det bara dom som inte är 💉 som ser och förstår?
Det syns tydligt!
Titta själv och förstå...
 Man kan väl inte dö 3 ggr i olika länder och i olika åldrar?????
Eller kan man det?
 
 Hur kan man dö flera ggr i olika åldrar och länder?
Korrupta människor säger väl ändå allt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0