Fredag

Jag har gjort ett nytt skolarbete igen som ska vara inne på söndag men nu är det gjort så vi får se hur det går med det då? Nästa vecka är det en ny tenta igen och det är lika spännande varje gång som man öppnar sin bedömning efteråt och får se vad man får för betyg😍

Annars lunkar dagarna på som vanligt här och det är skönt att vara ledig och vila lite när man ändå inte är riktigt bra än! Skolorna har börjat nu även för dom små och våra ungdomar så dom får också jobba på lite nu och komma tillbaka till vardagen🥰

Vi har varit några vändor till skogen och gått, hittat lite svamp i alla fall och det är så lugnt och skönt i skogen och man samlar på sig en ny frisk energi som verkligen behövs i dessa tider! I dagens läge nu när det händer så mycket och så väldigt fort..

En stor legend har nu gått ur tiden som har betytt så himla mycket för mig och för många andra såklart, nu ska det bara visa sig hur det gick till😢 eftersom det händer så mycket nu..det är under utredning nu eftersom det inte är det första dödsfallet som är konstigt då många har bara försvunnit för att dom vill gå ut med en sanning om allt som händer nu..

Såg förresten att det finns dom som fortfarande tar coronatest?Varför? Min läkare sa i förra veckan att corona inte finns ju längre utan att det är bara en helt vanlig förkylning numera så man tar inte ens några tester längre? Har dom som kavlade upp glömt att ta och fylla på sina doser månntro, så smittan som inte finns nu ökar igen?Eller fanns det ens nån corona ifrån början🤡

 Så är det och så känns det idag, att vi varnade men tappade typ hoppet när så få ändå lyssnade😇Finns inget mer nu än att bara vänta ut tiden och stå och se på när folk försvinner en efter en!

Tänk om folk hade lyssnat ifrån början? Jag kommer aldrig nånsin att glömma hur mycket jag försökte varna och försöka bry mig om mina nära och kära av ren empti en lång tid tillbaka men vad hade jag för det? Dom lyssnade inte ändå och får nu stå sitt kast!

Typ så, om man nu hade tagit det här fina 💉 och ändå blir sjuk fast den ska skydda en från att bli sjuk, och vi har varnat att " ta den inte för då blir du sjuk eller dör" då är min känsla så här att jag bryr mig faktiskt inte längre utan jag går vidare bara och "leker med dom" på min nivå som förstår och har förstått!
Så här när man tänker och även ser i efterhand så är det faktiskt helt galet att folk inte lyssnade eller inte ens reagerade på det här otroligt ologiska tankesättet och inte förstod att nåt skumt var det ju i görningen och att dom lurade så många😇
Alltså det sägs ju att " gratis är ju kanonbra" så säger alla barn när dom är små, "att mamma det är ju gratis"
Det förklarar ju vilken nivå många har varit och är på!
Många gamla har fått många olika sjukdomar som stroke, ALS demens och mycket mer för att dom har tagit så många som 6- 7 💉 stycken bara för att det var gratis, men var det värt det nu om vi tittar på dett facit som vi har nu i våra händer?
Enligt min mening  och många andra med mig som har förstått vad som är meningen med det här så är det här ett av världens största IQ test som bara rullar på och många med den som springer fortfarande och tar fler💉 och snart kommer det deras kognitiva förmågor att rasa stort...
Det är en sjuk värld som vi lever i nu som är ett informationskrig utan vapen men med sånt som händer bakom oss, dom förgiftar oss med både maten som vi äter och vattnet som vi dricker" så jag försöker odla så mycket jag kan själv nu" och har rening på allt vatten som jag dricker" efter att dom har förgiftat oss så blir vi ju naturligtvis sjuka, då får vi gå till en läkare, och får ännu mera gifter att stoppa i oss "mediciner" såklart och vi blir ännu sjukare och framförallt så tjänar staten ännu mer pengar till sin redan stora kassa som dom har!
Tv ja som går ut med dom största lögnerna som finns" just för att lura folket" som är lättlurade!
Hur blev det såhär?
Jag tror själv och många andra med mig tror också att nästa pandemi kommer att vara grundad på just dom som är 💉  som dom kommer kräma på 5G så mycket som dom bara kan och dom vaxxade blir sjuka" ännu en gång" för att dom har inget immunförsvar kvar i sina kroppar längre! Många kommer förmodligen då bara trilla ihop och bli jätte sjuka och då springer dom iväg och tar nästa💉 och det här är ju deras plan!
Det kommer nu ut mer och mer sanning" det som vi foliehattar och konspirationsteoretiker" sa redan för snart 4 år sen men ingen nästan trodde oss!
Tidningar i våran media vågar till och med gå ut med sanningen nu då så många har vaknat och äntligen förstått att det här var bara ett experiment för att ta död på befolkningen..
Det känns skönt och det känns verkligen som en seger för oss som har kämpat så hårt i flera år bara för att få ut en sanning men oj vad hånade vi har blivit..
Nu står vi här med ett facit i hand och leendet kunde inte ha varit större när vi äntligen vet att vi visste sanningen men inte ens dom närmast oss trodde på oss😇
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0