Fredag

Det börjar närma sig helg nu" igen" och jag skulle ha jobbat ,hur jag nu skulle ha klarat av det blev nog en helt annan fråga eller ska man säga utmaning minsann för det gick absolut inte!

Var till Sjukgymnasten  för att se hur det gickmen hon petade på mig och jag skrek högt, så illa är det faktiskt nu! Hon avrådde mig från att jobba mär jag knappt kan stå eller sitta nu!

Nu har vi , ja många med mig " ni vet dom som ni kallade och som ni fortfarande kallar foliehattar och konspirationsteoretiker" åtminstone försökt att varna så många andra nära och kära, våra fina vänner, våra familjer och alla människor som vi verkligen bryr oss om i över snart 3 år, ja vi kan faktiskt säga nästan 4 år också om dessa djävla fina 💉 som så många fortsätter och tar " dom flesta I den stora mängden" faktiskt om jag ska vara ärlig men det verkar helt meningslöst i alla fall att fortsätta varna har jag märkt för folk kör bara på som vanligt ändå att ta" få se hur många är vi uppe i nu då om vi börjar räkna efter  💉💉💉💉💉💉💉 eller nåt har jag för mig!

Alltså man förstår fortfarande inte att det här 💉 kommer att leda till utrotning bland mänskligheten? Jag fick inte ta skiten" tack o lov" säger jag idag men jag hade fan inte tagit den ändå i alla fall eftersom jag läste på ifrån början och jag tog reda på fakta både från läkare och forskare som bevisade att detta 💉 inte var nåt annat än ett gift och framförallt vad det innehöll, det är INGET VACCIN för hundrade gången och hur många läste egentligen om det? Inte många antar jag då man såg varje dag hur mängden verkligen kavlade upp och verkligen la så fint och med sitt stora leende upp efter varje gift man tog på sociala medier och tyckte att dom var så himla duktiga och så himla empatiska mot sina medmänniskor som gjorde det här för hela mänskligheten🤔

Vaccin ja, det är ju en Mrna teknik som är inkapslad i s.k. jätte giftiga nanolipider, och det är nåt som våra kroppar inte ens klarar av att ta hand om när dom kommer in i våra organ! Sen vandrar det vidare till "ett efter ett organ" och förstör kroppen sakta, sakta för att man inte ska förstå att det är själva 💉 som försör er! Men var inte oroliga ni som vill rädda hela mänskligheten och ställa upp på allt, för snart kommer en helt ny plandemi, ett helt nytt vaccin som ska tas och flera människor som kommer springa för glatta livet och ta detta gift ännu en gång! 

Dom är smarta dom som gör nya fina vaccin till varje plandemi🤡

Jag undrar då idag varför det inte läggs upp lika mycket idag? Och varför inte folk är lika glada att få sprida att dom har tagit ytterligare en till? Kavla upp nu för nu kommer ett nytt virus med nya sprutor som ni måste ta för att återigen rädda mänskligheten" eller kanske återigen hjälpa till att utrota den"😉

Det är flera, så många som fort dör nu det ser man väl om man öppnar ögonen eller? 🤔 Och ju fler man tar ser man ju massan i den stora mängden som tog redan första 💉 ifrån början som bara blir sjukare och sjukare och till sist lägger bara organen av då kroppen inte orkar med alla dessa gifter som är i varje 💉 och har man tagit 1 eller 7 så går man omkring som en tickande bomb och vet inte när man faller! Det måste väl ändå kännas lite lurigt att man litade på fel människor för några år sen?

Hjärtinfarkt, diabetes, ALS, demens, blodproppar, cancer, ja faktiskt nån form av turbocancer som framkommit också, ögonproblem, deppressioner, svullna kroppar, bältros, hjärtrusningar, m.m....m.m... name it liksom så mycket det har blivit av allt och fort går det nu..Folk som bara ramlar ihop och dör överallt..Det värsta är att FOLK INTE ENS VAKNAT ÄN??????

Allt som dom som har tagit detta 💉 måste vi ändå tänka och veta att det här är deras resa här på jorden, allt har en mening och vi har helt själva valt våran resa här och allt har ju en mening, många har levt många, många fler liv än andra och dom är inte vakna, dom kanske vaknar i sitt nästa liv? Det var ingen som väckte mig heller då jag har endast några få vänner och en familj som finns när det behövs, så folk måste vakna själva nu, är så trött på att tjata och att bli utskrattad av människor som ändå inte förstår! Vi är där vi ska vara, så är det bara!

Vi som har kämpat och försökt och velat väcka så många men inte lyckats med det " några få har vaknat och förstått i min närhet" men dom ska inte vakna heller eftersom det inte är meningen, alla kan ju inte vakna för då forsätter vi ju vara överbefolkade eller hur? Vi alla har ju vänner, familjemedlemmar, barn och barnbarn som har tagit 💉 trots våra varningar men vi kan inte nu längre göra nåt mer då det redan för länge sen redan är försent för många tyvärr! Nu får vi bara stå här bredvid och förstå varför dom tog det och att dom faktiskt har valt det helt själva, och dom har själva valt den här resan innan dom gick ner hit så det är helt värdelöst att ens försöka väcka dom som fortfarande sover..Vi får respekra deras egna val precis som dom måste respektera vårat val även om det är tragiskt och vi också såklart kommer bli drabbade i slutändan..

Dom som nu sover så djupt så dom inte ens förstår att militären är ute på gatorna överallt kommer vakna fort eller så händer nåt annat...Vi har gjort det vi kan nu och tillräckligt så nu får nån annan fortsätta..vi finns i stormen bakom väggen men vi vilar nu och vi är värda det! Verkligen efter allt mänskliga krig för att få bort folk ifrån våran jord!

Folk slutar nu, folk ger inte upp men dom måste fortsätta jobba i bakgrunden istället för dom " för oss" som har förstått hela agendan med💉  och pengarna och allt krig som dom påstår ska komma men massan förstår inte ens vad det egentligen handlar om?????Det behövs nu dom här drastiska åtgärderna för att nån liten % kanske ska börja tänka och vakna?????Det förstår jag och folk kommer vakna jag lovar och dom kommer stå där som gapande fågelungar den dagen också..Inte vi som vet, vi som är redan sen öångt tillbaka beredda!!!!!Vi har försökt säga det här så länge nu men massan förstår ändå inte? Först när allt stängs ner och folk inte kan få tag I det som är livsnödvändigt ja då kanske nån vaknar i alla fall..Då är det bäst att låsa dörrarna!

För snart är det här!

Alla foliehattar som är till försäljning nu kommer nog vara slut i hela landet snart! Men dumstrutar finns det gott om kvar att köpa!

Jag ger verkligen upp!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0