Torsdag

Halloj alla kära läsare och alla andra också såklart där ute i cyber rymden!
Ny vecka har nu startat " igen" och jag började faktiskt med den med att åka till massören, djäklar vad ont det gjorde och jag var mer svullen den här gången än vad jag har varit på länge, och det blev lite svårt med benet också som inte har läkt som det borde ha gjort😇
Annars har helgen gått förbi i rask takt och jag har fixat lite på verandan och satt ut blommor och sånt så det ska vara lite hemtrevligt🥰
Hämtat mina nya sommardäck och mannen har satt på dom också🥰
Nu fattas bara dom ljumma fina sommarkvällarna och såklart vinet med dom bästa såklart🥰
Livet traskar på i rask fart nu och jag bara hänger med länns det som, jag kollar emellanåt på om det finns nåt nytt jobb så jag kan byta eftersom jag inte riktigt orkar med det som jag gör idag!
Varit till borlänge en sväng och hälsat på min son, och katterna och hade en kär vän med mig spm jag trivs utmärkt med!
Träffade en gammal ungdomsvän idag som jag inte har träffat på länge men nu skulle vi ta en vinkväll här i sommar🥰
Folk runt omkring mig klagar  nu på att dom mår så dåligt av 💉 ja, faktiskt så har folk " vissa i alla fall" vaknat helt plötsligt och insett att det är just 💉 som har gjort dom sjuka😉
 
Jag har faktiskt" tro det eller ej " men jag har tagit fram mina tarot kort och börjat lägga lite igen då jag kände att jag behöver lite mer svar på vad som nu händer överallt i hela världen!
Jag hade nån konstig känsla av att det kommer snart inom sinom tid komma fram sakta men säkert även här i våran media om 💉  att det inte var så bra och inte funkade som dom ljög och sa ifrån början, ja folk kommer ju bli livrädda" med all rätt också" när dom förstår att planen var ju faktiskt att många skulle bli sjuka och även dö av detta gift!
Jag la och fick fram att inom några månader är sanningen ute och många kommer ju naturligtvis att må dåligt då, med all rätt eftersom dom litade på våran ljug media och inte ens litade på sina närmaste som bara ville dom väl!
Med facit i hand idag står vi nu där" vi som är dom lyckliga och ovaxxade" och ni som är dom olyckliga och vaxxade"det var inget svårt val ifrån början kan jag säga för oss som visste vad allt handlade om!
Vi som läste på och tog reda på fakta ifrån början och blev kallade " foliehattar" och " konspirationsteoretiker" 
Det säger ju en del av sprutinnehållet idag om man nu vill veta vad dom egentligen innehåller😔
 
Svårt att ändra i tanken och så för många om hjärntvätten gör det så eller om själva injektionerna påverkar hjärnan eller om det är en kombination av båda kanske😇 " vad vet jag"
Jag skulle nog mer säga att det är en ren förnekelse, viljan att inte vilja veta, att behöva erkänna att man blivit så grund lurad och "mainstreamad" för man tror att det är nån illussion men det är ju faktiskt en verklighet!
Jag brukar tänka på alla dom som snart ska fådet här levererat på ett fat direkt i sitt ansikte? 💥😞😩så fy bubblan vad hemskt" det kan man väl i alla fall säga" dom kommer nog få en hjärtsmäll eller nånting när dom börjar sajta förstå hur lurade dom blev..
Vi har ju faktiskt haft några år nu att ta in all den här informationen som har funnits att få tag på men många har inte ens orkat eller ens velat ta reda på hur det egentligen är? " jag kan ju inte påstå direkt att jag är så avundsjuk för det😇
Älska, glömma och förlåta "nej jag tror inte det va"🤔
Med handen på mitt hjärta " hur svårt är det att sätta realiteten i praktiken? Det är lättare sagt än gjort att leva efter det!
Tror inte att man kommer glömma det största brottet som nånsin skett mot mänskligheten bara sådär!
Bra jobbat! Många som är rädda för att så många sanningar som nu kommer upp till ytan😉
Det här är bara toppen av ett isberg.

💥Biverkning av cova❌❌et💥
(GENTERAPIN)
(Jag kopierar folks berättelser under kommentarer - läs och förfaras)
Snubblade över en fb grupp idag som startats av vaxxade människor som nu drabbats av olika grader av biverkningar och som söker stöd och tröst, råd, tips hos varandra i de helvete de upplever.
Efter att ha scrollat i några timmar och läst deras berättelser mår man fan dåligt. Detta är vad de drabbade delat med sig av:
* Ögon problem, svullen i öga, synbortfall, suddig syn, Blindhet,värk i öga/ögon mm (läkarna verkar villrådiga)
* Menstruationsproblem. Många har fått konstiga blödningar. Kvinnor i klimateriet har plötsligt fått mensblödning. Smärtsamma mensblödning. Vattnig blödning. Ovanligt kraftig blödning. Onormala blödningscykler.(läkarna vet inte vad det beror på - villrådiga)
*öronsmärtor. Ringning, problem med balansen. Tinnitus. Inflammation i öronen. Dövhet.(läkarna villrådiga)
*kraftiga ledsmärtor och nervsmärtor. Stickningar, domningar, svullna leder. Smärtor som beskrivs som outhärdliga.
*kraftig och ihållande huvudvärk och migrän. Huvudvärk som kommer och går. Yrsel, svimmning, hjärndimma.
*Orkeslöshet, svag, muskelspasmer, aniktsförlamningar, domningar i olika kroppsdelar, kräkningar och magsmärtor.
*strokliknande symptom, andningssvårigheter, bröstsmärtor, störd hjärtrytm. Svullna lymfkörtlar, utslag och blåsor över olika grader av huden som kliar. Astmaallergi liknande symptom/problem. Proppar i lungor. Inflammationer i lungor. Abnormal näsblödning.
Listan kan göras längre. Många var fullt friska innan och nu är de livrädda. Somliga blev sjuka efter 2:a sprutan vissa efter första. De som redan haft covid19 upplever kraftigare reaktioner på vaccinet. Folk rapporterar hur nära och kära insjuknade några timmar eller dagar efter sprutan och flera berättar om att den sjuka dog. Åldern på dem som nu insjuknat i en lång variation av autoimmunasjukdomar och andra svåra tillstånd är i alla åldersgrupper.
De med olika autoimmunasjukdomar innan vaxxet har blivit kraftigt sämre. Många av dessa har redan haft problem som hållit i sig och/eller försämrats i många veckor. Somliga upplever att besvären kommer och går i olika grader. Somliga upplever att de blir förbättringar med de skulle aldrig i livet ta en spruta till.
Och detta var bara i stora drag. Många tas inte på allvar av vården, det viftas bort. Har vården verkligen personal för den enorma mängd människor som skadats av sprutan? Många har nu inbokade tider hos neuvrologer och hjärtspecialister mm.
I denna grupp är det mest folk från USA och England(33000 st i gruppen och den växer snabbt), men det har startats många liknande grupper senaste månaden/månaderna från alla möjliga länder i takt med att vaxxskadorna nu växer ju fler som tar denna exprimentella genterapi.
Vi står inför en medicinsk skandal som vi bara ser början av. När pandemrix skandalen briserade tog det 8-9 månader innan man erkände att nått var på tok - men då var det försent för tusentals permanent skadade människor. Detta kommer bli 7 resor värre.
Detta har oberoende immunologer/virologer som granskat denna genterapi redan varnat för.
Och nu är du som läser också varnad. Och detta är endast effekterna på kort sikt....ingen vet vad som händer med människor längre framöver. Men det finns folk som har en aning och de säger: TA INTE VACCINET / GENTERAPIN !!!

Det här är så hemskt och hur länge till ska det här få mörkas och tystas ner?

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0