Söndag

Ny dag och nya utmaningar, solen har varit framme och det har verkligen varit skönt och varmt ute nu hela helgen" äntligen" kommer sommaren fram och allt börjar slå ut och bli grönt" förutom allergin som jag då har varje vår" som kanske inte är så kul!

Men nu längtar man verkligen till sommaren med mycket sol och bad och att bara få sitta i solen och läsa en bra bok på verandan" jag har ju köpt några stycken väldigt bra böcker" som jag tänkte att jag skulle ha på semestern när man ska njuta av den! Ska bli så skönt att slippa tänka på nåt annat än att bara vila och ha det bra och åka runt och titta på olika saker som är sevärda runt om lite överallt!

Jag har städat verandan, jag har tvättat överdragen till dynorna och gjort det så hemtrevligt ute där så nu kan man börja sitta där ute varma dagar och bara njuta av dagarna!

Är så nöjd med att det är så fint och hemtrevligt, har faktiskt inte sett än att nån har så fint som jag har det😉men jag gillar när det är hemtrevligt med mycket blommor och ljuslyktor och mysigt även ute..Det ska vara ett ställe där man trivs och länner sig som hemma🥰

Jag har sett att allt går så mycket fortare nu än vad det gjorde i början när det gäller, "ni vet det här" 💉 och vilken förödelse det har ställt till med och vad det ställer till med och även vad det kommer ställa till med Även i framtiden om inte nåt radikalt görs snart för att stoppa skiten! Det är så fruktansvärt hemskt allt som dom har gjort och lurat så många människor och det är verkligen sorgligt att inte fler än dom som redan har sett och förstått ens har tänkt tanken än!!!!!!!!!!!!! 💉 har brutit ner hela immunförsvaret vilket också var ju meningen såklart endet var ju en plan " alltså ifrån början för att många, många skulle bli sjuka och även dö!

Deras plan gick så fint i lås och bom och nu står många människor inför den mest skrämmande tiden som vi kommer att få och vara tvungna att uppleva här på jorden på vår planet som vi nånsin har kunnat beskådat i våra liv..❤️🙌🏼🕊 vi kommer mista många och vi måste nu hålla ihop.....

 

Många diskuterade ju som så att "det är ju gratis, oh ja det är det men var det värt det för att få gå in lite här och där förut men om några år är man så sjuk, kanske så sjuk så man också dör? Osten i råttfällan är också gratis! Nu är vi inne på 7e 💉 och jag förstår inte heller riktigt " hjälpe inte dom 6 första? 😱😵 eller funkade inte dom 6 första?😱 Tänk att när sanningen nu kryper sakta in under skinnet på er, då först kommer det bli kaos och folk kommer få psykoser och vi ska stå där och se på hur folk kommer lida, för att dom inte lyssnade ifrån början!

Om du nu på rent allvar inte har tagit dig ens nån tid alls att ens försöka undersöka om det jag verkligen varnar om "om och om igen" om är sant så tror jag nog att du gör bort dig totalt, för forskare och läkare och proffessorer går inte ut och varnar om detta 💉 för att dom tycker att det är skoj att skämta om det här till alla ! Bara en av biverkningarna är ju bältros" det är så många runt mig och runt många andra som fått just bältros flera ggr efter 💉 så jag tror nog inte på några tillfälligheter där inte i alla fall kan jag lova, så många som har haft bältros nu så många har jag inte känt på alla år som har haft det förut! Dom ploppar nu upp överallt både här och där, och jag med flera andra är bekymrade över så många nära till oss hur deras hälsa är och har förändrats efter 💉 och det gör oss knappast till några fanatiker? Det fanatiska är nog mer att det är den totala tystnaden som kommit upp på senare tid!

 

När blev det vanligt att man boostar ett 💉?Om man nu förstår eller vet vad det egentligen handlar om så har man sen svaret varför dom lurat på så många människor detta 💉 som är så farligt! Ingenting händer av en slump" om du nu trodde det" utan allt är sååå uträknat i minsta detalj och ingenting lämnas åt slumpen, då det står alldeles för mycket på spel i det här!

Pratade med en kvinna senast igår som även jobbar på en vårdcentral som berättade att det är många människor som idag kommer in på vårdcentralen och har blivit vaxx skadade på olika sätt, såna skador som dom aldrig nånsin har haft tidigare innan dom tog detta 💉 som uppkommit efter injektionen! Hon berättade även att många olika sjukdomar uppkommer fortare i raketfart nu och så mycket mer än vad det tidigare gjort! Folk som har kroppar som helt plötsligt ruttnar bort!

 

"Tack så mycket för att ni tog ett sånt dödligt gift så vi kan få en sekund till i rampljuset inne i värmen. Sorry om det var så att ni dog eller dör och fick massa olika biverkningar 2- 5 år efter som kommer få bibliska nivåer att uppnås i antal dödsfall!. Det var väl helt i onödan. Men det fattar inte vi, för vi tror på vad tvn säger"

 
Jag är helt säker på idag med facit i hand att jag stoltserar med min foliehatt i diamanter..
Fortsätt att kavla upp ni och lura folk att fortsätta ta nåt som ändå inte fungerar, nåt som ändå inte skyddar, nåt som ändå inte gör er friskare utan snarare sjukare😉
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0