Fredag

Halloj igen till alla er som nu orkar och vill läsa min blogg och framförallt till er som fortfarande sover och behöver vakna!

Hann in till stan i måndags och handla allt inför påsken som vi behövde i alla fall innan jag blev själv blev liggande då jag har legat sjuk med yrsel, förkylning och ont i kroppen, även om jag är van att ha värk hela tiden så är det i alla fall trist😇 men det är bara att se framåt" för att kunna se ljuset i tunneln" som många säger och fortsätta att leva det fulla livet ut!

Annars har väl typ alla runt omkring oss varit sjuka nu i både magsjuka och vinterkräksjuka som går runt överallt nu verkar det som🤨 men ju fortare alla är sjuka nu så ju fortare är det också över sen!

Pratat med min minsta och min största dotter i telefon också och min minsta son men annars har jag sovit mest hela tiden, igår sov jag hela dan då jag var helt slut i hela kroppen pga smärta som inte ville gå över!

När man har riktigt i kroppen ont överallt i kroppen så då blir kroppen så trött och matt och behöver mycket vila,men jag har hunnit beställt en hel del ägg " 75" stycken blev det den här gången och kött i mängder så man har och grilla i sommar när man är ledig och så vi har i påsk då det tydligen bara den här veckan har brunnit ner 4 olika ägg producenter lite överallt" om det nu är sant då"😇  det blir nog brist på ägg " i affärerna i alla fall" om det nu blir så eller är det den vanliga skrämseltaktiken dom kör med nu igen?

Såg idag att kommunal har gjort klart lönerna också och det blev visst 1125 kronor i högre lön" men det där är lite lögn faktiskt" för alla får inte ens det utan dom med redan låg lön får minst som vanligt och dom med högst lön får naturligtvis högst, inte konstigt att folk tröttnar och säger upp sig eftersom många tycker att det är så orättvist fördelat" tycker jag också" ändå ska man göra bara mer och mer hela tiden och man prackas på mer så snart har man väl ingen fritid alls!

Ja många kommer att gå snart och fler och fler säger upp sig när det dras ner på allt men jobba mer ska man göra, ställa upp för laget, jo jag tackar jag när det knappt finns vikarier längre som vill jobba ens pga all stress som det har blivit inom vården!

Sen allt runt omkring som händer och folk förstår fan ingenting, sen kommer dom stå där som små fågelungar när det väl är försent!

När kommer fler folk vakna egentligen? Själv tror jag att dom som inte har vaknat än är dom det är lite kört för" dom kommer nog antagligen inte klara påfrestningarna som kommer snart"!

20 miljoner döda av 💉  och 7 niljoner människor döda av kon i hela världen, men det är långt kvar innan den här planen har gått i lås och bom om nu bara endast 500 miljoner ska få vara kvar innan agendan sätter in men det blev inte riktigt som dom hade tänkt sig!

Folk dör ju inte "direkt" såklart utan när immunförsvaret sakta inte längre orkar stå emot alla gifter som är i 💉 då blir det ganska kört och det är långt ifrån över än kan jag lova, vi har tyvärr inte sett slutet på det här eländet än, men fördjävligt att fler ändå inte har vaknat än! Men som sagt allt har en mening också.

 

💉 angriper den delen av hjärnan som vi så väl kallar " vår intuition" ja den delen som verkligen kan skydda dig, men vi ska alla gå den stigen fram som är meningen i våra egna liv med våra egna uppgifter som just vi ska göra innan vi lämnar det här jordelivet, och vi får inte glömma att "vi ska leda hästen till vattnet" inte ifrån vattnet så tänk dig att du sitter på ett tåg, och du vet ju vart du ska åka och då ser du ju framför dig att dit du ska kommer det bli så bra, utanför står många andra på perrongen som ska åka fast med nåt annat tåg, eller kanske inte nåt av dom, men på andra sidan spåret står ett annat tåg med människor som ska åt ett helt annat håll, men först när ett av tågen börjar rulla så vet vi egentligen inte vilket tåg det  är då som rullar då upplevelsen kan vara att det är ett helt annat tåg som rullar fast egentligen är det tåget du sitter på precis som dom på andra tåget också upplever det fast det inte ens är sant!

Det tar ju en stund innan man uppfattar vilket av tågen som i verkligheten har börjat rulla, men man kan inte längre byta tåg nu, som typ att vi delar faktiskt samma värld men vi väljer att åka åt ett varsitt håll, sen kanske vi aldrig ses mer eller så korsas våra vägar igen längre fram i tiden, för allt har ju en faktiskt en gräns även om det inte alls är omöjligt men då ska man veta att det enda som kan göra det här möjligt att byta tåg är att "nån antingen" hoppar över från det ena tåget till det andra eller att man springer ifatt det andra tåget för att kunna byta eller ska vi kanske dra i nödbromsen?..

Det stängs helt enkelt ner nu så kraften " alltså ens egen" kraft och förmågan slutar helt enkelt fungera, därför blir man helt personlighetsförändrad och helt plötsligt så upplevs man som en dement, tyvärr så är det så! Riktigt obehagligt att se faktiskt!

 

Det sägs ju att frön som sätts i jorden växer, " det vet ju alla att det är så" men vissa tar mer tid på sig än andra,medans många förnekar också solklart in i det sista fast sanningen finns att tillgå precis överallt, tik tok har mängder, brandmän som faktiskt stödjer hela folket, politiker, poliser som börjar att backa, ja allt kommer fram och upp till ytan till slut..Ändå sover många! Än!

 

Jag har sått mina egna frön jag " tack och lov" säger jag för det och kanske möjligen kommer jag att så ännu mer och mycket mer när och om det känns helt rätt, men ändå blir jag så förvånad att inte fler har sett mina sådda frön än som jag har satt nu så länge då sanningen är redan ute för länge sen, men vill man inte se så är det ju så, eller kan man inte se den? Så behöver man ju inte det, eller också så skiter man helt enkelt i det🤪? Upp till var och en faktiskt!

Vad vet jag och vad vet vi egentligen, mer än det vi redan vet? Det kanske är så illa att några ska rädda andra och andra ska ryka med helt enkelt! Ja lite får man faktiskt göra själv, och lite får man faktiskt börja tänka själv om man nu inte gjort det än om man nu vill leva kvar i ett sånt korruppt system eller om man vill börja om och få ett bättre liv!

Tänk att det idag kommit ut i våra tidningar och i sverige att allt har faktiskt varit en lögn om 💉 och det är ganska härligt för oss " foliehattar att sanningen nu kommer ut så vi får se bland alla våra nära, kära och vänner som inte ens litade på oss när vi sa det här för några år sen och att dom litade på lögnerna😉🤣🤣

Som en nära vän sa till mig" det handlar inte om att ha rätt och fel! Nej ,vännen det gör ju inte det du, utan det handlar faktiskt om att lita på den som säger sanningen och inte på den som säger lögnen😇😉🤣 så nu kan jag tänka mig att många, många kommer gå och fundera vad som kommer hända med era kroppar snart i framtiden!Vad lär man sig av det här tro? Ja inte vet jag men jag är en stolt foliehatt idag jag som inte lyckades bli lurad utan förstod tidigt hur planden var upplagd och jag kan leva med att jag inte har en massa konstigt gift som rullar runt i min kropp idag🥰

 

🧐 inte ens covid verkar folk bry sig om längre utan det viktigaste är " hur många : 💉 man ska ta....utan nu helt plötsligt handlar det mest och främst om sitt elstöd, och matpriserna, och sin egna plånbok såklart, inget om nåt annat? 🧐 Det säger en hel del om vad nivån är på väg nånstans inom intelligensen...

Kärnvapenkrig är då inget att oroa sig för, lika lite som covid 19 *pandemin* var när den kom!

Idag berättade en vän att hennes son kom hem ifrån skolan och fröken hade sagt att alla barn skulle vaxxa sig mot cancer?????? Men hallå det finns väl för fan inte ens nåt vaxx mot cancer???? Men menade hon det där HPV vaxxet som ska skydda mot cancer men då är det nog dax att föräldrar börjar läsa på lite mer noga nu!

Det uppfattas i alla fall av barn att ta det eller dö i cancer? Helt faktafel så långt ögat kan nå!

Föräldrar fattar ett sånt här beslut för sina barn som kan vara helt avgörande på helt fel grunder..Kan man ångra sig sen när det är försent? Nej! Gardasil var det så det hette! Berätta gärna för era barn vad det innehåller också" så dom vet vad som kommer injiceras i deras kroppar! jaha" vad sa du, har du inte ens läst innehållsförteckningen? Nej, det ante mig minsann! Det skyddas absolut inte mot cancer utan ger skydd mot papillomvirus" ( HPV) 6, 11, 16 OCH 18 varav HPV 6 kan ge kondylom, och HPV 16 och 18 är förknippade med cancer och oändligt många papillomvirus som I sin tur kan ge cellförändringar som sen i sin tur kan leda till cancer långt senare fram i livet! 

Det är oseriöst att dra fram siffror som inte ens finns belägg för, och enligt lag är man faktiskt skyldiga att informera " alla" innan man ger sina barn det att både fördelar och nackdelar finns men ingen, nej ingen pratar om vilka biverkningar det ger?

I FASS kan man även läsa att smärta, svullnad, rodnad, huvudvärk, blåmärken, klåda, smärta i extremitet, feber, illamående, nässelfeber, andningssvårigheter, bronkospasm, svimningar, skakningar, stelhet, allergiska reaktioner, svullna körtlar, (hals, armhåla eller ljumske), muskelsvaghet, onormala känselförnimmelser, krypningar i armarna, benen och överkroppen, eller förvirring, Guillain-Barrés syndrom, akut disseminerad encefalomyelit, yrsel, kräkningar, ledsmärta, värkande muskler, ovanlig trötthet eller svaghet, frossa, allmän sjukdomskänsla, ökad risk för blödningar och blåmärken samt hudinfektioner på injektionsstället är möjliga biverkningar.

Läser föräldrar till sina barn det här innan dom ger barnen det? Det har jag faktiskt svårt att tro att alla föräldrar gör! Man litar blint på sjukvården!

Dessutom så rapporteras det ju friskt från vårt grannland (Danmark) om  så många unga kvinnor som har drabbats av POTS (Postural Orthostatic Tachycardia Syndrome, alltså ortostatisk inolerans / konstanta svimningar), och CRPS (Complex Regional Pain Syndrome, kroniskt smärttillstånd) det har även rapporterats här i Sverige.

I en studie som också finns så kan man läsa om en ung kvinna som efter den här cocktailen även drabbades av autoimmun blödarsjuka där immunförsvaret förstör trombocyter som är nödvändiga för en normal blodkoagulering...

• Biverkningar av Gardasil är också under en utredning. Vi vet alltså inte då med säkerhet att Gardasil är ett säkert vaccin. Ändå så används det i så stor utsträckning!

I Danmark finns forskare som föreslår att man skall pausa vaccineringen och även japanska myndigheter har slutat rekommendera Gardasil just pga att allt för många och allt för allvarliga biverkningar..

• Har vaccinet någon effekt då? Docent Lennart Waldenlind i Sverige anser i alla fall inte det för han har nämligen studerat det vetenskapliga underlaget som exempelvis kvarstår 4 av 5 oönskade cellförändringar trots detta vaccin så han går till och med så långt att han menar att man kan invaggas i falsk säkerhet och inte ta de regelbundna kontrollerna på allvar.. 

• Cellförändringar är ju inte cancer utan huvuddelen är övergående och läker faktiskt ut av sig själv som hos några få kan dessa cellförändringar så småningom övergå i cancer.

Förloppet är mycket långsamt och därför är denna cancerform gynnsam att påverka med preventiva åtgärder som gynekologisk cellprovskontroll. Berätta gärna om det alternativet till alla föräldrar.

• Användandet av vaccin mot HPV är omotiverat enligt en annan studie, där man kommit fram till att insjuknandet är så lågt och även samma studie påpekar man att antalet fall har minskat i exempelvis Indien där man mer tydligt ser att förbättrade levnadsförhållanden och miljö bidragit till detta.

• Kuriosa: Kroppen klarar av 95% av alla HPV-infektioner själv (Diane Harper / HPV-forskare) och inga studier visar att Gardasil varken hjälper mot eller förhindrar en livmoderhalscancer ändå får 80% av alla kvinnor en HPV-infektion någon gång i sitt liv och bara en bråkdel av de utvecklar livmoderhalscancer och av de är det väldigt få som dör så det förmodade skyddet av vaccinet varar alltså bara i några år (alltså, man har bara kvar antikroppar i några år).

Men få 12-åringar är ju faktiskt sexuellt aktiva så efter 5 år har kroppen bara kvar antikroppar mot HPV 16 och de andra är helt borta.

• I samtal med barnen måste det ju finnas ett bättre sätt att prata om det här och de måste förstå att de inte kan vaccinera sig mot cancer och de måste förstå att det är en minimal chans att få den här typen av cancer. De måste förstå att de kan förebygga och man kan prata skydd med dem istället och varför inte med killarna också?

Prata med dom om vikten av regelbundna kontroller. Men skräm de inte till att vaccinera sig och då dessutom med något så ogrundat och outrett som det här vaccinet är, för bristfällig information skapar bara en massa oro i onödan hos barnen så det är bättre med korrekt information från början som skapar trygga individer som kan fatta egna beslut på rätt grunder istället.....

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0