Söndag

Söndag, helgen som har vandrat förbi återigen och gått fort, vi har haft fulla huset här som vanligt, så härligt🥰
Planerar vilken dag jag och min största dotter ska gå på bio, det blir skoj, går ju bra nu när vi är lediga båda två ganska mycket!
Varit inne i stan och jisses vad folk det var, det syns när det är löningsdax och folk handlar som bara den innan lönen är återigen slut😉
Skrållan går fortfarande ned sin body på sig då det inte är riktigt läkt ännu.
Men snart så..
Läser varje dag hur folk trillar av pinnen och helt plötsligt, många som har kavlat upp nu och fått massor av pengar och jag antar att det var värt det att få bli sjuk och dö sen!
Folk går till läkaren som ändå inte hittar några fel då prover ändå inte visar nåt.
Läkemedelsverket brydde sig inte ett dugg om att över 300.000 vaxx doser inte ens var godkända och nu ja har många blivit skadade..
Pga allergier måste en kock känna till alla ingredienser i maten och vara tydlig med innehållet.
Men en läkare eller sköterska behöver inte veta innehållet i kvackset som sprutas rakt in i blodomloppet!
Enligt dokument 33 tillverkningsserier av vaxxet så kallade vaxx- batcher från pfizer/ biontech tillverkats i anläggningar som inte var godkända enligt god tillverkningssed, vilket då är ett krav innan vaxxet får ges till människor!
Undra nu hur många som skulle vilja veta ifall just dom sprutorna som dom själva har fått tillhör någon av dessa 33 tillverkningsserierna!
Och vad som i så fall händer därefter?
Enligt EMA-S databas för biverkningar så verkar just dessa 33 ocertifierade batcher ha lett till allvarliga dödsfall och allvarliga biverkningar här i Sverige och även andra länder!
Jag har sett många kändisar som har kavlat upp nu och många delar hur många kavlat upp och även sen om deras död.
Ingen människas död är nån annans glädje om man ser livet som värdefullt men förhoppningsvis är vi många som kommer lära oss av det som har hänt!
Dom här människorna var klara här med sitt livs uppdrag på jorden, och tack vare dom här människorna så tog många, många andra människor den här sprutan, absolut det är så tragiskt men tack vare dom så inser otroligt många att dom har nåt gemensamt, dom blir sjuka och många dör i plötslig död och alla dom har tagit sprutan!
Jag och många andra är tacksamma över att deras  död ändå inte är färgäves trots att dom var en bricka i ett ont och större spel!
Gråter mer för dom som såg upp till dom här kändisarna och blev så lurade av dom!
Jag vet flera som sa " tar dom det så  såklart tar jag det"
En vän till mig har mist 2 nära vänner nu på 14 dgr, 50 år gamla pga organsvikt.
Kroppen klarar inte så mycket gift som dom innehåller!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0