Onsdag

Onsdag, lill lördag eller vad är det många brukar säga?
Jobbat i helgen och var till massören igår morse,  och var 4 cm längre på ena mitt ben än det andra, då tänker jag såhär, inte värt kanske att jobba med det som man gör just nu utan det är nog dax att börja tänka på att  söka nåt annat jobb nu innan man blir värre😊
Min rygg pallar inte längre!
Blir så dålig av munskydden också så nu får man väl hosta och vara dålig i astman i några veckor till igen!
I alla fall så är det alldeles för tungt just nu!
Är nog lite så överallt nu när alla smittor börjar igen och det kommer vara mer och mer olika smittor och folk förstår fortfarande inte!
Men svensk media har börjat ändå att tala om lite grann vad allt handlar om, men som sagt folk kommer få en chock och många har redan vandrat vidare för det som pågår nu.
Men vi fortsätter kämpa för folkets rätt och dom som inte kan räddas är det ju svårt för såklart men som sagt, dom får skylla sig själva helt enkelt!
Vi är här på jorden för att göra våran uppgift och vissa förstår och dom ska rädda andra medans vissa ska alltså vara dom som ska gå på allt och försvinna, så är det vara!
Livets gång bara.
Dom som har tagit detta 💉 har bara förlängt livet lite mer, ju fler man tar ju fortare går det men om tio år kommer det se så mycket mer annorlunda ut här på jorden.
 Det är det dom är ute efter, om många vandrar vidare så sparar dom pengar, allt handlar bara om pengar tyvärr..
Ja hursomhelst så har allt en mening så är det bara!
Sen det här med elpriser, bensin, räntor, folk är för fega att säga ifrån och då blir det att se ut såhär!
Sen sitter man och gnäller att allt är så dyrt, tacka fan för det när dom som sitter högst upp i toppen kan göra precis vad dom vill med folket och folket bara accepterar?
Hur dumt får det egentligen bli?
Som tex det här att dom rika blivit så gamla och skrynkliga på bara några månader?
Ja vrf? Jo googla så förstår ni!
Putin ja, ja faktiskt han gjorde nåt bra så dom inte kan se unga ut längre, en välgärning mot alla som varit utsatta stackars barn!
Hur kan man vara så djävla blind och inte se?
Dom som kommer vara kvar kommer inte ens orka leva med sig själva längre när allt kommer ut!
Cancer ökar, hjärtinfarkter ökar, höga levervärden fast man inte ens dricker alkohol och diabetes som hoppar upp och ner, låga blodvärden, stroke ökar, synbortfall och reumatism efter att man har tagit 💉 och fler missfall och små barn som dör och det har aldrig varit så mycket sånt som nu och sen alla nya virus som kommer, rs virus på gamla har väl aldrig någonsin funnits förut?
Eller har det?
 
Ja ni världen är allt bra upp och ner nu kan jag lova och nu ser jag fram mot Q faktiskt, även om många kommer tappa hakan vill jag lova!
Det kommer bli så bra snart för er som blir kvar och får vara med här och sen få uppleva allt det förstås😉😇
Kallt ute är det också så idag har vi - 13 och igår kväll var det - 17 här så man håller sig nog helst inne i värmen nu, men tycker synd om dom som ska behöva ligga och sova ute nu " ni vet våra uteliggare" medans sveriges regering skickar ner flera miljarder till ett krig som man helt startat själv och fortsätter detta djävla krig medans våra egna därute fryser ihjäl!
Vaknar ni nu eller sover ni fortfarande?
Tycker inte det minsta synd om dom som klagar om elen, bensinen, räntor och maten, för fan betala och se glad ut, finns dom som inte ens har mat för dagen eller tak över huvudet medans folk springer och köper elbilar" när vi har brist på el" 🤣🤣🤣alltså hör ni inte själva hur djävla dumt det låter?
Hur djävla dum får man bli?
Nej vet ni vad fortsätt tro ni, jag vet i alla fall🥰
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0