Måndag

God morgon denna underbara och härliga måndag,en  ny dag, en ny vecka och jag är ledig hela veckan, så underbart🥰

Allt är klart inför julen" alla julklappar till alla barnbarnen" och till andra men bara det sista lilla kvar nu i matväg och handla🥰

Snart går vi in i ett nytt år " igen" och det är år 2023 som träder fram och som innebär 7ans år, så underbart äntligen🥰

Kossan blir bara mer och mer utbredd nu och folk är sjuka som aldrig förr och värre kommer det nog bli nu när " kamelviruset kommit" så kolla så inte puckeln på ryggen nu växer fram😉

Vissa studier har ju nu  konstateras att covid-19 är ytterligare en orsak till  att få myokardit och perikardit.

Innan den tyska studien kom så hade andra forskare runt om i världen redan innan rapporterat om rresultat som var ifrån obduktioner av personer som dött helt plötsligt efter 💉

Hjärtproblem sannolikt orsakat av det där covid-19-💉

I USA drog den här vaccineringen mot 💉 igång i mitten av december 2020.

💉-vacciner kan ge allvarliga skador på hjärtat. Postvaccineringsmyokardit, en form av hjärtinflammation, har konstaterats hos ett antal personer som dött ”oväntat” hemma inom 20 dagar efter att de vaccinerats mot 💉
Forskare i Tyskland har analyserat obduktionsresultat från personer som dött efter vaccinering mot 💉 samt gjort ytterligare undersökningar, bland annat studerat en hel del vävnadsprover.

Studien omfattade från början en grupp på 35 avlidna personer, men 10 av dessa undantogs från vidare analys eftersom det funnits andra dödsorsaker.

Av de återstående 25 fallen fann forskarna bevis på myokardit hos fem.

Dessa fem personer avled efter som mest sju dagar, i genomsnitt 2,5 dagar, efter att de hade fått 💉 från endera Moderna eller Pfizer.

Medianåldern var 58 år.

Ingen av personerna led av covid-19-infektion innan de vaccinerades och prover från näsan var negativa.

Obduktionsresultaten och det faktum att man inte kunde finna några tecken på andra dödsorsaker, samt att vaccinationen skedde kort tid före dödsfallen, gjorde att forskarna kunde säga att för tre av fallen var vaccinationen den ”sannolika orsaken” till myokardit och att hjärtsjukdomen ”var orsaken till deras plötsliga död”.

I ett av de andra fallen trodde man att myokardit var dödsorsaken, men forskarna upptäckte ett herpesvirus, vilket kunde vara en alternativ förklaring till hjärtinflammationen.

I det återstående fallet fanns ingen alternativ förklaring till myokardit, men forskarna sade att inflammationens inverkan var ”avskild och huvudsakligen observerad i fettet runt hjärtat”. Man klassificerade de två fallen som möjligen orsakade av 💉

”Generellt sett stöds ett orsakssamband mellan myokardit och anti-SARS-CoV-2-vaccination i flera avseenden”, sade forskarna, inklusive den ”nära tidsmässiga kopplingen till vaccinationen”, ”frånvaron av annan betydande befintlig hjärtsjukdom” samt att de testats negativt för andra ”myokarditframkallande smittämnen”.

💉 mot covid-19 ersatte ordinarie verksamhet i många lokaler världen runt, här i en konsertsal i Honolulu, USA i februari 2021. " Creative Commons"
Studien publicerades i Clinical Research in Cardiology den 27 november.

Forskarna arbetar alla för Heidelbergs universitetssjukhus och studien finansierades av tyska myndigheter.

Moderna och Pfizer har inte besvarat förfrågningar om kommentarer.

Och då kom man fram till att den mest troliga orsaken var 💉 säger han.

Det faktum att man varit mycket noga med att utesluta andra möjliga orsaker än 💉 signalerar att fallen är ”toppen på isberget”, säger Andrew Bostom, en kardiolog verksam i Rhode Island, till Epoch Times.

– Om till synes friska personer dör plötsligt i sömnen är det i huvudsak dessa som obduceras, och det vanligaste är att de dött av någon form av arterioskleros i hjärtats kranskärl.

Man har dock i princip uteslutit detta i de här fallen. Och då kom man fram till att den mest troliga orsaken var just💉 säger han.

– Det tyder på att fenomenet faktiskt kan vara mer omfattande än vad man har misstänkt.

Myokardit är en allvarlig hjärtsjukdom som kan yttra sig som bröstsmärtor, vilket vanligtvis gör att den drabbade söker sjukhusvård. Orsakerna inkluderar bakterier och virus.

Läkare avråder vanligtvis från all eller nästan all fysisk aktivitet för en tid.

Akut myokardit försvinner i ungefär hälften av fallen inom två till fyra veckor, enligt vad forskare funnit, men en fjärdedel av de drabbade uppvisar mer långvariga problem, och för många av de övriga leder det till döden om de inte får en hjärttransplantation.

Förekomsten av myokardit bland dem som 💉 sig mot covid-19 har visat sig vara högre än förväntat, något som konstaterats av forskare i USA, Israel och andra länder. Mest frekvent har förekomsten av myokardit varit hos unga människor, särskilt unga män.

Den beräknade typiska förekomsten av myokardit är 0,2 till 2,2 per miljon personer inom sju dagar efter vaccineringen.

Rapporter till Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) visar högre förekomst hos pojkar och män i åldrarna 5–49 år och hos flickor och kvinnor i åldrarna 12–29 år. Den högsta frekvensen, 75,9 per miljon, återfanns bland dem som fått en andra dos.

Rapporter till VAERS bevisar inte att det finns ett orsakssamband, men studier har visat att systemet lider av allvarlig underrapportering, vilket tyder på att frekvenserna är högre än så.

Sjukvårdspersonal är de första som 💉 julen 2020 i Baltimore, USA. "Creative Commons"

Vissa experter menar att biverkningar som myokardit gör att riskerna överväger i vissa åldersgrupper.

USA:s Centers for Disease Control and Prevention (CDC) fortsätter att rekommendera praktiskt taget alla människor från sex månaders ålder och uppåt att 💉 sig, och hävdar att fördelarna med vaccinerna överväger riskerna.

Vissa experter håller inte med och menar att biverkningar som myokardit gör att riskerna överväger i vissa åldersgrupper.

Myndighetspersoner har upprepade gånger sagt att de flesta fallen av myokardit går över inom några veckor, men forskare vid CDC fann i september att många ungdomar som drabbats av myokardit efter vaccinering fortfarande uppvisar onormala resultat med MRT (magnetisk resonanstomografi/magnetkamera) flera månader senare.

Förekomsten av myokardit efter vaccinering har varit mycket lägre bland äldre personer, enligt amerikanska myndigheter, vilka har vägrat att offentliggöra obduktionsresultat från personer som dött efter vaccinering, såväl som resultat från andra studier.

Den nya studien ”tyder på att vi har missat några allvarliga myo[kardit]-fall i våra studier”, säger Tracy Høeg, epidemiolog och rådgivare till Floridas hälsoministerium, på Twitter.

Flera vacciner har kopplats till myokardit och till ett besläktat tillstånd, perikardit. De som tillverkas av Moderna och Pfizer är de två mest använda i USA och Tyskland, såväl som i Sverige.

Båda 💉 använder sig av messenger-RNA-teknik (mRNA-teknik).

Om man ser ett orsakssamband mellan vaccinet och ett sjukdomstillstånd så innebär det att vaccinet har orsakat tillståndet.
Ledande CDC-forskare har sagt att det nu finns bevis för att det finns ett orsakssamband mellan mRNA-vaccinerna och hjärtinflammation. Andra forskare har också dragit den slutsatsen.

USA:s livsmedels- och läkemedelsmyndighet (Food and Drug Administration) utfärdar en varning till dem som eventuellt kommer att vaccinera sig att ”data som framkommit efter lanseringen [av vaccinerna] visar på ökad risk för myokardit och perikardit, särskilt inom sju dagar efter den andra dosen”.

Även Bostom säger att de bevis som han har granskat visar att det finns ett orsakssamband.

– Det är lika säkert som de flesta samband som vi säger är bekräftade inom medicinområdet, säger han.

År 2021 rapporterade sydkoreanska forskare att de efter att ha undersökt en 22-årig mans död fem dagar efter att han fått vaccinet från Pfizer, fastställde att den primära orsaken var ”myokardit, där det fanns ett orsakssamband” med vaccinet.

I januari rapporterade forskare från Nya Zeeland att Pfizer-vaccinet troligen var ansvarigt för plötslig myokardit som ledde till en 57-årig kvinnas död, och skrev att ”andra orsaker har uteslutits med rimlig visshet”.

I februari rapporterade forskare i USA att två tonårspojkar som dog kort efter att ha fått Pfizers vaccin hade drabbats av hjärtinflammation och att inflammationen var den främsta dödsorsaken.

I maj rapporterade CDC-forskare att en ung pojke dog efter att ha fått hjärtinflammation efter vaccinering, med myokardit som dödsorsak.

I september rapporterade en tysk forskare att en 55-åring som dog fyra månader efter att ha fått Pfizer-vaccinet dog av myokardit och sade att ”dessa resultat tyder på att myokardit, liksom tromboemboliska händelser efter injektion av spikinducerande genbaserade vacciner, har orsakssamband med en skadlig immunologisk reaktion på den kodade verksamma faktorn”.

Under 2021 så avled 108 FIFA spelare plötsligt och över 400 elitidrottare under 6mån.
Lika många som skett under 12år har skett på 6mån.

Ska de börja prata om elefanten i rummet eller fortsätta skylla på värme, kyla, klimat förändringar, sex, och propaganda som skrämmer de injicerade?

 Till och med myndigheter vet men håller helt enkelt käften om det då det här är en plan.
Säg vad man vill, vet att det finns människor runt mig  som pratar skit bakom ryggen på mig för allt som jag " foliehatten" varnat om i över 2 år nu och att folk kallar mig både det ena och det andra..
Som " har du läst hennes blogg"
Varför ens lösa min blogg om man ändå sitter sen och pratar skit bakom ryggen?
Ge fan i och lös då och doring fort som fan och ta nästa💉jag bryr mig inte längre utan är glad att just jag var i alla fall den som fattade hela skiten ifrån början!
Men sanningen börjar nu krypa fram och har man tagit 2 sprutor så är känslan att det är kört på sikt, ju fler man tar ju mer gift får man i kroppen, ju fler man tar ju fortare blir man sjuk eller kanske till och med dör, vad vet jag, forskare har i alla fall gått ut med det överallt om man nu vill läsa såklart att 2 sprutor eller fler då är det kört, tar bara lite längre tid innan det visar sig.
Jag har varnat, jag har varit så förbannad och gråtit då även mina nära och kära tagit 2,3,4, och nu är väl 5e på väg, folk runt mig blir sjuka hela tiden nu och flera har redan dött😪
Så är det nog men när jag sen till slut får rätt kan ni allt stå där och skratta åt mig och prata skit bakom ryggen😇
Vsg!
 
Så är det😇
Va till mammas grav och tände igår, jag själv som gjort den så fin och ombonad och är så stolt faktiskt över att den är så fin🥰
Betyder så oerhört mycket för mig❤
 
❤❤❤
Hoppas att dom där uppe får en underbar jul" miss you so much" ses snart älskade ni🥰😇❤
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0