Juldagen

Helg igen och nu har det varit en storhelg" jul" igen när många människor sitter ensamma och inte har nån att fira julen med!
Har själv setat helt själv en jul utan nån när jag skilde mig så det spelar nog inte så stor roll hur stor släkt eller familj som man har, utan det beror nog på om man tänker på dom ensamma eller sig själv bara så därför vill jag inte att nån enda ska få behöva sitta ensam heller om man kan lösa det på nåt sätt, och jag löste det hemma hos oss den här julen🥰
Det känns i alla fall skönt.
Jag firade jul med min dotter och barnbarn och det var riktigt mysigt🥰
Jag har inte mått så bra heller utan jag har varit både förkyld och haft ont i halsen nu igen så jag har mest tagit det bara lugnt faktiskt!
Mycket god mat och mycket godis blev det i alla fall som tur var😇
Snart börjar vardagen igen och allt blir nog som vanligt hos dom flesta och sjölv längtar jag nu till våren igen🥰
Nu ligger massor av människor sjuka i kossan igen trots 4  och 5 💉🤣🤣 det är verkligen så skrattretande faktiskt då dom flesta äldreboenden har jätte smitta nu trots alla 4 och 5 🫢💉som ska göra att smittan stoppas?
 Det funkar bra har vi sett fram till nu det vi aluminium hattar sa för 2 år sen och nu blir alla dom 💉 sjuka av det minsta lilla förkylning!
Det ser väl bra ut!
Själv väljer jag bara att hålla mig undan ifrån samlingar och att umgås så lite som möjligt med dom som är 💉så jag slipper bli smittad även om jag haft det två gånger och var inte ens sjuk..
Så är det så tack för det att alla oskyldiga människor som inte tagit 💉 nu får lida men det gick bra att skylla på dom icke vaxxade för ett tag sen!
Det gick även bra att skylla på konspirationsteoretikerna och att sitta och hånskratta åt dom för 2 år sen men nu vet jag inte om det är så skoj att skratta längre!
Jag håller mig i alla fall undan på längre håll både hemma och ute bland folk över huvudtaget nu när smittan är så hemsk igen.
 
 Ja jag har då verkligen fått höra hur lite jag var värd, att man inte ska få nån vård om man inte 💉 sig och hur dum i huvet man var och hur man blivit utstött eftersom dom som lyssnade på svensk media, jisses så rätt man hade och undra vem som kommer känna sig dumma nu?

Vi har sånt som kan döda oss med ett enda skott!

Vi vet väl att de utvecklar olika virus som ska döda  människor och varför ska vi ha det?

 vill vi ha det såhär?

Jag vill inte ha det så i alla fall.

Vi som har sett igenom det här flera gånger kan hjälpa historian att ändras genom att markera att nu är det fan nog!

Ingen är din vän som kräver din tystnad och att du inte får ha din egen åsikt!

Det är ren ondska bakom det som sker just nu.

Vakna!

Eller fortsätt sov..

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0