Fredag

Fredag, yippie, snart helg, och bara 1 natt kvar nu sen är det ledigt nån dag igen😍
Jag gick på i tisdags och vi har haft att göra på jobbet kan man nog säga och det är skönt när det rullar på hela tiden.
I morse på nyheterna var vaccinet  på tal igen.
Flera personer på ett äldreboende har nu dött och flera ligger svårt sjuka i covid trots att dom är FULLVAXXADE????
Vad är det folk inte fattar, att man smittar ju ändå trots att man har vaxxat sig, men nu börjar folk att bli sjuka trist nog.
Man är fullvaxxad om man tagit 2 sprutor men får ändå covid,fast tegnell sagt att man inte kan bli svårt sjuk eller dö i covid om man tagit 2 sprutor??
Vrf ska dom ta den 3d nu om dom är fullvaxxade redan och inte kan bli sjuka eller dö efter den 2a???
Det ligger en hund begraven här! 
Snart får vi se hur det är!
Det gäller att kolla på sjukhus med såna man känner, överallt och socialstyrelsen som har koll på hur många som verkligen har blivit svårt sjuka och även dött av detta vaxxet, så får man se riktig statistik på det!
Vi får snart se vem som haft konspirationsteori i det här.
 
Så är det!
Veckan som gått har varit sisådär, men det är bara att kämpa på.
Helgen tror jag att det blir nån cykeltur och nån promenad antar jag, då det är så skönt med frisk luft och att vara ute i naturen!
Det är härligt nu när hösten har kommit då jag tycker det är fint med dom gula bladen ute som lyser på marken, man får tända lite ljus och lampor på kvällarna och krypa ner i soffan under filten och kolla på nån bra serie!
Det tycks inte gå nå bra för Leksand nu heller trist nog, så nu får dom börja skärpa sig om dom vill vara kvar i den serien där dom är i år!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0