Tisdag

Hej alla glada som sitter och ser 🌧 ☔ utanför som strilar ner för fönsterrutorna.
Trist men sant, sĂ„ man fĂ„r kura ihop sig i  soffan och titta pĂ„ serier och filmer đŸ“ș 🎬 som man inte riktigt har tid med nĂ€r det Ă€r fint vĂ€der.
DÄ vill man vara ute och mysa i solen  som vi hoppas ska komma fram snart.
Sommar innebÀr Àta och dricka gott och grilla mycket  det Àr sÄ gott.
Nu tjatar jag fortfarande och igen om vaccinet som folk kommer bli sÄ sjuka av och organen kommer kollapsa inom 3 Är pÄ dom som tagit det  dÄ kommer jag sÀga" vad va det jag sa".
Dom som inte tror att det Àr sÄ fÄr vÀl ta den risken dÄ dÄ men jag sjÀlv skulle aldrig göra det.
"Wuhan-viruset", sÄ Àven kallat "Victoria", i forsknings-publikationer dog ut i början av 2020. Allt enligt forskare pÄ sajten "CELL", - som för övrigt Àr pro-vaccinationer. (det som finns enligt forskarna, Àr olika mutationer, som enligt biologins lagar Àr fullstÀndigt normalt.
SĂ„ fungerar det med virus, de muterar och blir vanligtvis svagare.)
Detta innebÀr kort och gott, att de s.k. vaccinen Àr totalt utan verkan mot "covid". Proteinet S1 som dessa s.k. vaccin innehÄller, som ska trigga igÄng immunförsvaret, - kopiera proteinet, Àr farligt, dÄ det trÀnger igenom "brain-blood-barrier".
Detta leder  sen i vÀrsta fall till neurologiska komplikationer.
Dessa biverkningar behöver inte uppkomma direkt efter en "vaccination"/injektion, men kommer med stor sannolikhet uppkomma "förr eller senare".
SÄ denna propaganda att "vaccinera" medborgare Àr de facto ett medicinskt experiment.
Det vet forskarna, men de kommer inte till tals pÄ grund av att politiken tagit över den medicinska kunskapen/expertisen.
SÄ alla TROLL!!! som skrattar, och kallar oss för idioter som inte tar detta giftet kan ju' sÀtta sig in lite i vad forskningen faktiskt sÀger och sedan Äterkomma med sina syrliga kommentarer!!!
Det ska tillÀggas; att det Àr speciellt farligt för gravida kvinnor att ta sprutan!
Barnet Àr helt oskyddat eftersom det saknar denna blod-barriÀr till hjÀrnan!
SÄ barnen som föds till kvinnor som "vaccinerat" sig under graviditeten, kommer tyvÀrr att utveckla neurologiska "besvÀr" de första levnadsÄren.
Sedan handlar det Àven om att sprutan triggar igÄng immunförsvaret att producera antikroppar i all "oÀndlighet".
Vilket dÄ inte hÀnder alls med ett vanligt vaccin.
Men det Àr en lÄng historia, kontentan Àr den:
Att överproduktionen till slut pÄverkar kroppens alla organ negativt, som resulterar i sjukdom/död.
😞   
Det kommer till slut att bli ett vÀldigt hÄrt uppvaknande för dom mÀnniskor som inte Àn startat upp sitt uppvaknande i den hÀr resan som Àr ett försök pÄ mÀnniskor som kommer leda till sÄ mycket i slutÀndan.
Sorgligt men sant och allt kommer avslöjas bit för bit efter ett tag,dÄ Àr det försent för mÄnga tyvÀrr att vakna nÀr skadan redan Àr skedd.
MÄnga Àr grundlurade och kommer inte fÄ nÄn glÀdje alls av detta vaccin i framtiden  dÄ detta handlar bara om pengar, makt och att pröva oskyldiga mÀnniskor i ett experiment.
LÀkemedelsverket har handlagt ca 1000 rapporter om dödsfall och biverkningar frÄn covid19 ( v1d-v@((1 nen) och Àven konstaterat att 10 personer har dött efter att ha vaccinerats med Moderna, 13 efter Astras, och hela 159 efter Pfizer.
Det som dom INTE skriver ut och talar om Àr att det har inkommit 40 000 rapporter sammanlagt och att det fortfarande dagligen vÀller in nya rapporter om dödsfall och svÄra biverkningar redan nu.
Dom talar heller inte om att bara endast 1-2% av alla biverkningar anmÀls och Àven godkÀnns som just en biverkning av vaccinen.
Det hĂ€r innebĂ€r alltsĂ„ i klartext att det dĂ„ hittills enligt de FÅ rapporter som dom hittills hunnit gĂ„ igenom sĂ„ har 17 927 personer dött av covid vaccinet, fram tills nu nyligen i April!
Ta sen och lÀgg till dom 39 000 rapporter som dÄ INTE har handlagts Àn?
Och alla dom som vÀller in dag efter dag och dom 98-99% som inte ens rapporteras in och inte blir godkÀnda!
En stor grej Àr det sjuka i det hela att dom flesta biverkningar i form av skador och dödsfall kommer lÄngt efter att man har tagit vaccinet, och dÄ kommer dom inte kunna kopplas till just vaccinet.
SĂ„ nĂ€r folk sĂ€ger att vaccinet Ă€r sĂ„ sĂ€kert, och att sĂ„ FÅ har dött av det eller blivit svĂ„rt sjuka sĂ„ blĂ„ljuger dom mĂ€nniskor rakt upp i ansiktet  dĂ„ det hĂ€r Ă€r ett farligt experiment för mĂ€nniskors kroppar,  som görs nu runt om i hela vĂ€rlden och alla Ă€r sĂ„ naiva och tror pĂ„ allt som dom sĂ€ger i bĂ„de tv och regeringen, myndigheter.
SÄklart hÄller dom industrin bakom ryggen!!!!!!
Som det ser ut nu verkar det  vara fler med vaccinskador pÄ IVA Àn de som inte boostat sitt imunförsvar och ligger med covid.
 
NÄn gÄng hÀr framöver kommer mÄnga Ängra sig att dom tog denna cocktail av vaccin som ÀndÄ inte fungerar nÀr virus muterar, som ÀndÄ smittar andra trots att man tar vaccinet!
Det Àr min mening i det hela sÄ det sÄ.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0