Ny vecka.....

Måndag och ny vecka " igen" och veckorna rullar bara på i snabb takt och jag då, ja jag hinner ingenting och framförallt så orkar jag ingenting heller.
Veckorna som jag har frivecka är det fullt upp med skolan" examensarbetet 22 sidor hittills😉" och läkarbesök, nya prover, utbildningar, apt möten, sjukgymnast, homeopaten, och nya mediciner som ändå inte hjälper pga munskydden på jobbet, så jag får bara svårare och svårare att andas och sist nu när jag var till läkaren har det gått så långt så jag rosslar och har lungorna fulla av slem.
Pratat med chefen men munskydden som finns ska användas.
Så då får man väl fortsätta bli dålig då tills man stupar.
Sen finns det dom som gnäller att man aldrig hälsar på.
Finns nog men dom förstår nog inte i alla fall hur dålig jag är då vila gäller så mycket eller ska jag säga " så lite" som jag hinner med på min lediga tid????
Jag bryr mig faktiskt inte då faktiskt min hälsa i dagens läge är det viktigaste.
För mår man inte bra i sig själv så mår man absolut inte bra i nån annans sällskap heller.
Huvudsaken är att man har dom som förstår.
På sista tiden har jag haft så konstiga drömmar, men det är som min healer säger att jag drömmer sanndrömmar och ser vad som ska hända, och vissa saker säger man bara inte till människor, utan man håller tyst, för allt har en mening med livet  många drömmar handlar om döden nu och det betyder en vidareutveckling i mitt liv, jag är ju inte rädd för döden då jag tror att det är en befrielse.
Dag D kommer alla att få uppleva, vissa tidigare än andra.
Nu är vi inne i Maj och inte långt kvar till semestern nu och det ska bli så skönt, så mycket som vi har planerat på semestern så det ska bli kul.
Ska hinna med allt planerat också så det hoppas vi på.
Igår blev det en liten sväng till Borlänge och biltema och Jula, handlade lite smått och gott och skulle ha en jacka men hittade ingen, så det får väl vänta tills jag hittar en som jag vill ha antar jag.
I morgon är vi bjudna på fika till min son, sen är det jobbet igen som kallar.
Då går jag på mina nätter igen.
Sen till helgen hoppas jag att det blir fint så man kan vara ute och kunna grilla.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0