Måndag

GODMORGON ÄLSKADE VÄNNER ❤

Måndag, ny vecka återigen med nya utmaningar❤

Helgen har varit kanon med både bra och dåligt väder, så vi har grillat, ätit och druckit gott, mannen har hållit på med det sista på verandan och katterna har fått vara med och njuta av ute livet som dom älskar att göra.

Varit upp till min ex svärson och fikat och träffat barnbarnen, mysigt❤

Varit en sväng till Borlänge på Lördag blev det också och lite nya inköp till både verandan och lite kläder, så nu blir det rensning i garderoben igen och ge bort lite kläder❤

Har ju för mycket😊

Falu akuten på söndag" igen" men ett måste och kom hem halv 5 på morgonen med svaret att det blir fler utredningar😥

Läst om corona också såklart och lyssnat på nyheterna, corona pass är nog bra ändå eftersom då får bara vaccinerade komma in på dom ställena och då kan dom ju bara smitta varandra som redan är vaccinerade, så få se när mänskligheten vaknar upp och inser vilka det är som smittar och inte smittar.

Myndigheter oj,oj vad korkade dom är.

I mitt liv just nu är det väldigt viktigt att jag sätter gränser o begränsningar för mig själv, vilket jag kanske inte har gjort.

Gränser för att orka med mig själv och mitt just nu och för att kunna bli lite frisk i alla fall.

Det innebär att om jag inte är tydlig med det så dras jag in i något som jag absolut inte står för, fast det inte ens har med mig att göra.

❤Att vara väldigt tydlig för mig själv med vilka som jag väljer att ha omkring mig som jag nu mår bra av.

Det är viktigt för mig nu att jag vet vilka / vilket som finns till min hjälp och stöttar mig nu, vad som känns bra o inte.

Det är min tid nu, mitt liv o jag som är viktig nu. Jag försöker att se det negativa och det positiva o dra mig undan innan jag dras med i det.

Jag behöver inte heller  försvara mig eller ens förklara mig för nån för att jag vill och måste leva så här som jag bara kan I min egen sanning.

Livet kan va bra tufft ibland, vilket det är just nu, och utan att gå o dra omkring på en massa negativitet från min omgivning. 

Inatt när jag var i Falun så hörde min bästa kollega av sig under hela kvällen och min största dotter och frågade hur det var.

Skönt att veta att nån finns( även om det bara är några få) så känns det helt fantastiskt❤

ÖNSKAR ER ALLA EN UNDERBAR VECKA OCH VA RÄDDA OM ER KRAM ❤


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0