Lördag

Helgen kom med stormsteg eftersom veckan var fullbokad som vanligt av läkarbesök och allt det som ska fixas hela tiden.
Måndag skola, tisdag massage, onsdag, torsdag fredag läkarbesök och provtagning, akutbesök m.m.
Fick skäll av läkaren då jag inte lyssnar😅men ibland kan det bli så.
Hursomhelst så kom vi överens om att jag måste bättra mig " än en gång" så nu är det kanske allvar då och fick 4 dubbla min medicin och är så trött så trött.
Torsdag var jag med min dotter en sväng till Ikea så hon fick handla lite till sitt nya hem när jag ändå skulle till Falun så jag handlade också lite trots att jag mådde så djävla piss 😥
Det var jätte länge sen vi hade en mamma/ dotter dag som vi gillar att ha men nu äntligen blev det av I alla fall.
Älskar dom dagarna när vi kan bara umgås, äta ute och prata❤
Satte min fina stol på plats igår och gjorde iordning min mys/ läshörna och det blev verkligen så bra❤
Igår fick det bli ute mat på Hasses då vi skulle på kalas sen, och jag fick min vilja fram och det blev inga andra än bara familjen annars går inte jag på nåt kalas då jag verkligen måste tänka på mig själv nu.
Kan inte bestämma hur andra gör men jag kan bestämma själv om jag går eller inte beroende på situationen.
Mannen var ute och åkte skoter flera dagar förra veckan efter jobbet och han är ute hela dagen idag också med sina vänner och åker  jag får dock inte åka just nu.
Vila och åter vila eftersom jag orkar verkligen ingenting nu.
Förra veckan ramlade verkligen en stor sten ifrån hjärtat, blev så glad och man måste tro för att det till slut ska bli sant.
Plötsligt så händer det😉😇🤩
Mannen fick en bil av mig också då han alltid finns och ställer upp i både vått och torrt så det var han verkligen värd, han hade kollat på den ett tag men hade inte riktigt råd att köpa den själv även om den inte var dyr, så nu får vi se sen vem av bilarna som får bli kvar i familjen sen.
Få se hur det blir med den här coronan i hela världen nu när dom börjar stoppa dom som inte har vaccinerat sig att åka utomlands.lands och inte får gå in på restauranger och gym m.m.
Men det blir så här när folk inte lyssnar och inte tar nåt på allvar.
Igår såg vi på nya Beck filmen och den var faktiskt rätt bra.
Idag har jag rensat garderoberna " igen" och sorterat ut allt som jag inte ska ha kvar och det som ska säljas och det som ska skickas iväg till min väns dotter❤
Rensade medicin skåpet också så man tar bort all medicin som man inte använder längre då jag har fått byta ut flera sorter.
Bäst att passa på nu när man ändå kan det.
Ja, Lördag och dagen är snart slut, sitter och pratar med min minsta dotter, hon hör av sig varje dag, så vi pratar rätt så mycket, så det känns jätte skönt.
Så gjorde jag med min mamma också, jag ringde också henne varje dag och kollade hur hon mådde men hon ringde aldrig😅😅😅, men det gjorde inget, tyckte det var min skyldighet att höra av sig till min mamma❤
 Nu får alla ha en fin Lördag, det ska jag ha, hockey och gott att äta❤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0