Lördag

Lördag och ytterligare en vecka har gått igen, och jag har jobbat ändå trots mitt mående fram och tillbaka och kämpat då det är fruktansvärt tungt på jobbet just nu.
Läkarbesök och akuta provtagningar har det varit bland annat och sen efter jobbet har jag varit helt slut I kroppen.
Vilat och vilat har jag försökt att göra då det är ett måste just nu, för att kunna bli bättre och framförallt för att kunna få må bättre.
Min största dotter och min minsta dotter har varit och hälsat på några gånger och vi har fikat, är så mysigt❤
Själv har jag knappt varit till nån då det är som det är just nu.
Mannen har såklart funnits vid min sida och hjälpt till att handla det som behövs och han är verkligen min stora räddning i mitt liv just nu som alltid finns.
Jag har gjort många goda gärningar nu och hjälpt med så mycket till nån som jag älskar så mycket, men alla tror inte att jag gör det då aldrig det visas hur mycket jag ställer upp och skrivs även på face som man tackar alla andra, men nu vet ni att jag har räddat många situationer ganska länge nu.
Mina barnbarn Wilma och Thilde var hos  mig en dag i veckan då dom frågade om dom fick vara hos mig eftersom dom inte vill vara på fritids, så vi låg i soffan och kollade på film några timmar, så skönt.
Dom har frågat mig om dom får vara hos mig också nån dag på sportlovet också så vi får se hur det blir då❤
Vi gör ju i alla fall ingenting mer än doftar.
Förstår inte varför det är så kul att vara hos mig men jag blir ju jätte glad att nån av barnbarnen frågar mig såklart och att dom tycker att det är kul att vara hos mig.
Idag är mannen ute och åker skoter med sitt gäng igen, då det antagligen blir sista gången för säsongen nu eftersom det går mot varmare tider❤
Sen får den stå inne och vila ett tag igen😇
Jag då? Jo jag vilar såklart efter en tung vecka både på jobbet och privat.
Ikväll blir det 2 hockey matcher att se, både Leksand och brynäs, så bra när man kan se båda två samtidigt och hoppas nu att båda lagen vinner också såklart.
Ha en trevlig helg🥰
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0