Tisdag

Nu har man gjort några nätter igen då i både regn och rusk med dom bästa arbetskollegor man verkligen kan ha, även om vi får vara med om mycket som är både sorgligt och tufft på nätterna när vi jobbar så har vi ett sånt bra team och jobbar ihop perfekt och har så kul emellan varven också.
Älskar mitt jobb❤
Jag har varit i Sunnansjö nu några nätter också och jobbat och det blir en hel del åka där.
Är aldrig trött på nätterna så det passar mig perfekt, och min kollega brukar fråga mig hur jag orkar hålla på🤣
När man jobbar natt som jag gör och man åker runt på nätterna så får man se mycket mer som inte ens handlar om själva jobbet som vi gör och man så blir ledsen och arg många gånger och man får sig verkligen en liten funderare och undrar hur det egentligen är ställt med vissa saker och ting😢
Man ska nog vara glad att man har det man har idag.
Även om jag nu är färdigutbildad och vill jobba med det istället men det kommer när det kommer, så är det här i livet bara.
Det blir aldrig som vi vill att det ska bli utan det blir som det är meningen och det blir den väg vi valt innan vi gick ner hit, så är det bara.
Tänker nu på dom i Afganistan vad hemskt dom har det, usch och fy.
Hur får människor bete sig egentligen?
Igår gick jag aldrig och la mig när jag gick av efter mina 5 nätter" jag gör aldrig det" utan är vaken så jag vänder på dygnet samma dag så jag kan sova sen på natten så idag vaknade jag 12, gött.
Va till tandläkaren igår då jag bet sönder en tand förra veckan men dom hade ingen tid förrän igår men nu är det gjort också.
Sen är det läkarbesök och nya prover och sjukgymnast denna veckan och lämna in papperet till vårdcentralen som ska göras få se då.
Kollade på nya serien igår" vit sand" så bra så vi var tvungna att kolla på alla avsnitt på en gång, skönt att kliva ner i soffan och bara " vara" när man är lite seg i kroppen🤣
Tända ljus och äta gott och bara ha det bra.
Älskar hösten som är så fin när lite mörker faller på utanför och man får tända lite i fönstren är så mysigt.
Mannen gjorde tacos härom dagen på älgfärs, det var jätte gött faktiskt, jag älskar älgkött.
Slå in lite presenter idag också till mannen som fyller år i morgon ska jag göra❤
Då är han ledig❤
Städa och det vanliga när man är ledig förstås  fast man städar även när man jobbar och är så glad att jag har en man som kan städa och tvätta själv och inte en som tror att jag är hans morsa och måste säga till varje gång det ska städas🤣😛
Igår fick jag mina 4 nya tarot kortlekar som jag hade beställt och dom var så jätte fina🥰
Blev jätte nöjd med dom.
Nu i vinter ska vi göra ordning rummet så jag kan ha ett eget rum för det, kommer nog bli kanon när det blir klart.
Mannen har planer på att åka ut med båten nån dag också i veckan om vädret tillåter förstås medans sommaren finns kvar än, sen kommer vintern och då är det försent för sånt  men som sagt det ser ut som om det regnar ganska många dagar nu.
Få se om jag ska följa med eller inte.
Sen ville min största dotter att vi skulle ta en pokerkväll nån kväll här så vi får försöka hinna med det också så man kan sitta ute på verandan innan det blir för kallt.
Vi hade en kväll härom veckan då vi spelade spel och drack lite vin, och hade jätte mysigt❤
Man får väl använda gasolvärmaren om det blir för kallt.
I helgen ska mannen och jag ut och plocka svamp och Lingon, vi plockade 10 liter blåbär förra helgen som vi har fryst in så nu har vi det och dagen efter var mannen och plockade blåbär åt sin mamma så dom också fick lite.
Det var meningen att jag också skulle med ut då men då hade mitt barnbarn Wilton blivit så ledsen om han inte fick vara hos sin mormor, så Roy kom ner med han hit så jag var hemma med han istället för han ringer ofta till mig och vill komma hit, så mysigt när barnbarnen ringer och vill vara här när jag aldrig har tid just nu och hälsa på pga av allt runt omkring så då är jag jätte tacksam att dom vill höra av sig och komma hit❤
Sen har min minsta dotter varit hit och druckit kaffe med mig några gånger och mannen har fixat hennes bil.
Dagarna bara rinner iväg känner jag och jag hinner inte ens längre med.
Jag har sökt några jobb också få se då vad det blir.
Sen det här med v.a.x.x.e.t. nu är vi här igen fler har dött av det och fler kommer dö även om det inte kommer visa sig förrän om kanske nåt år för vissa.
Då kommer vi foliehattar få rätt och ni som tagit det kommer att bli svårt sjuka eller dö.
Hur kan man ens lura sig själv och ta nåt sånt gift😢
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0