Söndag

Söndag" igen" och jag gör min sista av 5 nätter nu efter semester och sjukskrivning, som inneburit både utredningar och allt vad det innebär men nu är jag tillbaka igen, lite bättre men det går nog bra, har så fina kollegor och barn, barnbarn som finns så det är lugnt.
Läkarbesök som visat mer än vad vi trodde  och fått nya mediciner" och jag som hatar mediciner"
Men nu har jag kommit underfund med att efter alla undersökningar och alla prover som visar på just det här så är jag nog tvungen att äta dessa mediciner ändå rent ut sagt.
För att orka med jobb och allt.
Det blir nya utredningar nu och nytt på schemat.
Det är som det är även om det finns " fula" fiskar,  människor som tror att dom är roliga när dom sitter och kastar skit på mig i min blogg fast dom inte ens vet ett skit om nånting och man kan faktiskt undra varför man läser den över huvudtaget och kommenterar om man ändå inte bryr sig, och är elak, man kan ju faktiskt ringa min läkare och fråga om man nu är så förbannat nyfiken om mitt liv och mina sjukdomar istället för att sitta och häva ur sig lögner men det finns många konstiga människor i världen tyvärr " särskilt en sjuk människa" som förstör för många så säkert nån som tagit vaccinet eller ska jag säga " giftet" som man ändå kommer dö av inom några år, så det slagit runt i huvet mer än vanligt😡
Vaccinet ja  det är vi som kallas foliehattar, vi som är dom som är dumma i huvet enligt många just nu men tids nog kommer nog vi foliehattar vara dom som varit smarta😉till slut i alla fall.
Tur att vaxxet är frivilligt då kan ingen skylla på att den blivit tvingad den dagen man ligger där och väntar på döden och alla organ lägger av ett efter ett sakta, sakta men säkert.
Sanningen kommer fram och vi foliehattar kommer vara dom som fattat ifrån början, medans dom som kallat oss egoister kommer få se vad som händer med dom.
Sanningen finns redan, gäller bara att vara smart att inse den.
Tycker så synd om alla barn och vuxna som kommer bli så sjuka av detta gift och att få lida långsamt den dagen.
Till hösten/ vintern när vanliga influensan kommer då kommer dödstalen skjuta i höjden, det är då " spikarna" kommer börja göra sitt jobb i ens kroppar.
Dom som kommer pekas ut är vi ovaxxade såklart och alla vet att det inte är sanningen.

👇👇

Ja under veckan har flera av mina barn och barnbarn hälsat på mig och vi har fikat, så mysigt när dom vill komma förbi och umgås då jag själv inte orkar hälsa på nån just nu.
Dom är så gulliga❤
Ha en bra vecka alla fina❤
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0