Söndag

Söndag och nu kom sista dagen på den här veckan igen!
I morgon är det skola och sen har jag en intervju också på morgonen👌
Och förrigår morse gick jag av mina nätter igen och är ledig några dagar igen❤
Var och tog nytt blåstest i veckan som inte alls va nå bra, så nya astma mediciner igen och prova 1 månad sen skulle vi höras av igen hur det gick.
Nya mediciner fick jag också, testa nåt nytt få se om det går då!
Munskydden på jobbet gör mig också så sjuk så det finns inte på kartan, förstår inte att man ska behöva bli sämre och sämre i astman för att dom beställer djävla skit munskydd, har även köpt egna och det är så sjukt att man ska hålla med egna för att man ska kunna jobba🤬
Ont i kroppen och ont överallt har man också så inte så kul ibland.
Falun på Tisdag igen få se vad som händer.
Om det blir operation eller inte nu då.
Mannen har snickrat färdigt sidorna på verandan  nu så nu är det bara inglasning kvar att göra som han började med idag och det blir så fint🥰
Jag har köpt så fina stora växter och amplar som ska upp på verandan, det kommer bli så fint och så hemtrevligt, tycker om när det är hemtrevligt även ute när man ska sitta och grilla och äta och dricka gott i sommar med dom bästa🥰
Idag hämtade jag ut mina nya skor, ska beställa ett par till I annan färg medans dom finns kvar fast dom inte var billiga.
Veckorna drar iväg och snart är det semester igen, så skönt.
Har skickat in om utbildning igen😏 och tänkte att läsa vidare är aldrig helt dumt och få lite mer på fötterna eftersom jag vill jobba med barn och ungdomar.
I Torsdags var jag på kalas och firade mitt syskonbarn som också är mitt gudbarn🥰
Gud så god tårta vi fick.
Hämtat dotter och skjutsat henne idag och nu tänker jag slänga mig i soffan och kolla på serien som jag håller på att kolla på.
Ha en bra vecka alla fina🥰
 
 
 
 
 

Söndag

Ny vecka, och nu är det verkligen ganska länge sen som jag skrev här igen men tiden rinner bara iväg och jag hinner inte med allt som jag skulle vilja känns det som.
Det har varit kalas och kalas återigen av både barnbarn, syskonbarn och barn och sen har det varit mycket med allt, som skola och jobb och Lian och mannen har bytt kamrem och vattenpump på min gamla v70 som min dotter fick köpa nybesiktigad, och även i min bil blev det ny kamrem och vattenpump så mannen har haft lite att göra och tur säger jag att han finns  en riktig karl det🥰
Snabb är han också.
Sen nu håller han på och bygger sidorna på verandan så det också ska bli klart och jag har städat verandan och satt ut dom nya möblerna som jag köpte förra året och det blev så bra nu när det är så varma dagar.
Vi har varit ute i sommarstugan och mannen har rensat där och dom har satt ut nya grillstaden på plats där så nu är den också på plats om man vill åka ut och vara där och grilla och bada i sommar.
Sen provat den så skönt med värme och sitta där på kvällarna och mysa🥰
Haft främmande mycket av min minsta dotter och barnbarn då dom ringer ofta och vill komma förbi och fika🥰
Så härligt när dom ringer och vill vill komma och hälsa på.
Jag har haft Lia nu i 4 veckor samtidigt som jag har jobbat natt också så det har varit lite tufft och tungt om jag säger så men nu är det också klart och i morgon har jag tenta igen och jag har fortfarande inte kollat eller läst på nånting i boken  men jag har ju klarat dom varje gång förut så vi får se hur det nu går i morgon nu då.
Lia var helt suveränt och skulle passa mig utmärkt att jobba med tanke på att det inte är nå tungt.
Jag fick min leverans långväga härifrån också i fredag av allt vin och sånt som jag har beställt så nu har jag lite till grillkvällar som är planerade här i sommar med dom bästa🥰
Har rensat mina garderober ( igen) och gett bort massor av nya kläder som jeans, linnen, thights och klänningar i stl xs och s som jag inte ville ha kvar så dom fick åka vidare till en väns dotter som blev jätte glad🥰
Jag har köpt nya möbler till min myshörna på övervåningen och det blev jätte bra.
Mannen har lagat grillat idag så vi har sett ute och ätit på verandan i solen och det var så skönt och nu ser man att det går åt rätt håll mot sommaren igen.
Ha en bra vecka alla fina🥰
 
 
 
 

RSS 2.0