Torsdag

Ny dag och nu börjar helgen närma sig igen och vi ska ut på lite olika upptåg.
Lite shopping med nya kläder får det bli🥰
Igår hände lite tråkiga saker och en vän ringde och mådde inte så bra, känns så skönt att få vara den som finns när man behövs.
Idag kommer det nog bli ganska mycket ramaskri skulke jag tro från många här i min blogg och ringas hit och dit och pratas men jag tänker ändå berätta det här som jag har gått och burit på i så många år och mått jätte dåligt av det och endast en enda person vet om det här och jag har mått så skit dåligt över att inte ha sagt nåt.
Jag har en son som jag fått reda på att han aldrig velat ha mig som mamma då han redan har en riktig mamma.
När det kom fram blev jag så otroligt glad och lättad att " äntligen" få bli fri att han verkligen känner så och jag förstår han till 100 % då han inte har bott hos mig utan vi delade på våra två barn då min man ville bara ha vårat största barn.
Då fick minsta bo hos mig och största hos han.
Jag varken ville eller kunde bråka då jag blev slagen dagligen även när jag var gravid,så när jag äntligen fick chansen att slippa eländet tog jag den och drog.
Nu vill jag inte att ni dömmer mig i det här alls fast jag vet att ni kommer göra det för både han och jag har hållit i en hemlighet i många år och inte sagt nåt så vi är precis lika stora kålsupare båda två i alla fall.
Fast jag vet att jag kommer i alla fall att bli den stora skiten, sån är vissa bara.
Han har sagt äntligen att han inte vill ha mig som mamma.
Jag kände en sån lättnad och en sån befrielse när det äntligen kom fram.
Jag ska också berätta att jag har aldrig haft riktiga mamma känslor heller för han och det skäms jag så mycket för och har gjort hela livet och nu kommer mina tårar, men jag gjorde allt i alla fall för att han skulle få leva och må bra och jag ammade han fast jag egentligen inte ville för jag kunde inte men gjorde det bara för att han skulle överleva, så nå bra gjorde jag i alla fall.
Jag skötte om han när han var liten bebis fast jag inte kände nånting för han.
Jag vet att det är sjukt men det är lika sjukt som det han har gjort mot mig i alla år.
Jag såg till att han hade veckopeng, månadspeng, eget rum även hos mig när han var hos mig och jag tog med han på djurparker varje år när vi åkte dit med barnen i tron om att jag skulle få känna nåt ( men inte).
Han kom upp till oss och lånade sin brors moped för att han inte fick en lika fin av sina egna föräldrar.
Jag köpte nya avslutningskläder åt han varje år lika som till mina egna barn för att han fick aldrig några av sina egna föräldrar utan han fick ärva av sin mammas systerbarn jämt.
Tyckte ändå synd om han och gjorde så gott jag kunde i alla fall.
Vad fick jag för det ( ingenting) ovh jag kan säga att våran minsta fick inget sånt av sin pappa i alla fall.
Jag är jätte ledsen för det här men jag säger precis som du" man kan inte rå för sina känslor" så är det bara.
Glädjen när det kom fram att han känt samma sak som jag blev som en jätte stor sten som ramlade ifrån mitt hjärta " vi känner lika för varann" och det känns så himla underbart.
Kom ihåg nu att vi är lika stora skitar båda två som hållt en sån här hemlighet för varann men nu kan vi äntligen släppa det här och lämna det åt sidan.
Även ni som lägger er i.
Jag har gjort allt nu som ska göras, tagit bort han i allt som kommer när jag går bort" tycker han ska få ärva sin riktiga mamna" också så allt blir rätt som han vill ha det.
Rätt ska vara rätt.
Bara papperen som fattas och det tycker jag är hans sak att göra.
Nu känner jag att jag äntligen kan få må bra igen och jag tror att han också gör det nu när både han och jag har fått sagt det vi ville ha sagt för många år sen men inte velat av  av anledning att såra varann, men nu är det gjort från båda sidor och vi känner att vi är klara med varandra🥰
Nu kan vi leva våra liv och vara glada över att både jag och han fick det vi innerst inne ville ha.
Nu skrev jag förut att döm inte bara mig utan vi båda två bar på en hemlighet i många år som vi inte ville berätta pga att såra den andre, men nu när vi har sagt vårat som bi burit på länge så är jag helt säker på att han är lika glad och lycklig som jag känner mig när allt är sagt och klart🥰
Sen hoppas jag att vi kan leva bra och ha det bra i våra nya liv🥰🤗🙋‍♀️
Nu när vi båda två äntligen fick det som vi ville ha det.
Båda två släppte en bomb och äntligen talade om rakt och ärligt vad vi ville och det känns underbart för oss båda nu.
Så nån annan behöver inte lägga sig i vårat nu eller prata skit om mig hur dålig mamma jag är eller har varit när han var lika dålig, båda två var lika.
Båda två har fått sagt det dom vill och nu kan vi avsluta det här.
Stor lycka till både dig och mig nu🥰
 

Kommentarer
Postat av: Ulrika

❤❤❤

2020-09-17 @ 14:51:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0