Fredag

Ny dag och äntligen fredag igen, och idag har jag varit till Falun med ett av mina barn, min dotter som älskar mig och som jag också naturligtvis älskar så mycket🥰
Ätit gott ute och haft lite äventyr.
Vi brukar ha lite äventyr emellanåt och det är väl kul att ens barn frågar om man vill vara med dom på nåt🥰
Hämtade mina barnbarn också efter 6 i morse och körde dom till dagis, men flickorna ville vara hos mormor såklart och äta frukost så sen skjutsade jag dom till skolan🥰
Vi fick jätte fina teckningar av dom och i onsdags när mina döttrar var hem så fick jag också en jätte fin teckning av Thelma, så go den lilla tösen är, och den åkte upp på kylskåpet direkt.
Nu sitter den där så fint🥰
Idag mår jag bättre på vissa sätt då jag har lättat på trycket lite 😆 och i kroppen mår jag inte alls så bra, men som sagt åldern tar ut sin rätt, och så är det nog också, och det finns även dom som inte är eller blir så gamla som också helt plötsligt ramlar av pinnen så jag tror inte att jag bryr mig så mycket om det i min ålder🤣
Man dör när man dör.
Inte om dom andra som dör heller😆 om jag ska vara riktigt ärlig.
Har fullt upp med min död😉
Idag var jag och köpte fejk ljung som lyser till min mammas grav  och det kommer bli så fint.
Köpte också en hel del julklappar till mina 11 barnbarn också som jag får träffa och som kommer och hälsar på, så man snart är färdig, brukar vara klar i augusti i vanliga fall men jag började inte förrän nu😆 så liiiite sent kan man nog säga.
Hälsade på min son igår och där är man alltid välkommen.men ( dom vill helst att vi kommer varje dag) och det hinner vi ju inte.
Kul att man blir  bjuden  på kaffe i alla fall och då tackar man ju inte nej till det.
Världens bästa och finaste svärdotter som man kan ha, tänk vad man får skratta i hennes närvaro🥰
Hon är bra kul hon🤩
Igår fick jag storfrämmande, men det är en hemlighet ( vi hade lite att prata om efter en sån lång tid.
Berättade hur jag kände om allt och känt i så många år och hen tyckte att det har man rätt att göra i en sån här situation.
Helst eftersom jag inte släppte bomben först.
Få se vem som blir först att släppa den andra stora bomben sen 😆😆😆.
Ja som sagt idag är en väldigt bra dag och jag ser ljust på framtiden igen nu när mitt hjärta är lätt igen även om många har gått bort och fler blir det, man ska leva här och nu och inte sen.
Då är det redan försent.
Man ska inte älta saker som är gamla i historien och man ska inte prata skit om dom som man vill umgås med, det är verkligen falskt.
Släpp ryggsäcken som jag har gjort ska ni få se hur lätt livet blir😉
Man ska försvara dom som är värda att försvaras och sen  när man märker att nån inte försvarar tillbaka om en själv då slutar man med det såklart.
Då får väl folk fortsätta prata skit om andra men jag lyssnar men säger inget till nån då.
Ha en fin helg alla mina fina🥰

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0