Fredag

Ny dag, fredag och helg "igen" ❤ och igår har jag hämtat ut det jag behöver inför vissa prover och undersökning som var idag " ingen rolig men är ett måste just nu"🤔
Så nu har vi kommit lite längre och Falun ska ringa mig idag så vi kan börja omgående med allt😘
Ja, det är som det är i alla fall och ingen är lyckligare än jag att jag har dom få runt omkring mig som hör av sig varje dag och frågar hur jag mår.😘
I morse skrev min bästa och enda svärdotter som skriver varje dag till mig och frågar samma sak, såna människor är guld värda nu när det är som det är.
Igår fikade jag igen hos min bästa vän, som alltid också finns i mitt liv.😚
Jag funderar faktiskt inte så mycket som vissa runt omkring mig gör på allt jur det är eller hur det blir, då jag vet att vi kommer ner till jorden för att göra det vi ska göra, och när vi är klara här så åker vi vidare och gör ett kontrakt igen med våran guide där uppe och blir ner knuffad hit på jorden igen.
Med nya uppdrag och fixa våran gamla karma.
Och det som vi inte har löst i tidigare liv får vi kämpa med här nere i nästa liv.
Visste ni att dom som vi möter i det här livet har vi haft nära kontakt med i andra liv också före det här livet?
Det är för att vi ska lösa våra karman från våra tidigare liv.
Tex kan jag har varit barn i ett annat liv till mina nuvarande barn eller bror mamma eller till och med pappa, ganska mystiskt men så är det i alla fall.
Innan vi går ner hit så har vi bestämt redan vilket liv vi vill ha och hur vi vill leva här!
Om vi tex varit rika i ett annat liv så vill vi prova på att kanske vara fattiga i det här livet, men vi ska komma ihåg att om vi gör typ nåt dumt  här nere på jorden  tex om vi ljuger för nån om nån annan, eller mördar nån eller stjäl eller lurar nån, eller beskyller nån för nåt dom inte gjort för att klara sig själv undan eller vad som helst som är en ond sak som man gör så blir vi straffade på nåt sätt, kanske inte riktigt på samma sätt som vi själva gjorde men på nåt annat sätt som gör riktigt fruktansvärt  ont i ens eget liv.
För att man ska lära sig hur ont det gjorde för nån annan.
Det låter lite sjukt tycker jag men det är i alla fall så det är.
Tex så kan man mista även sitt eget barn i väldigt tidig ålder bara för att man ska få känna på hur ont det kan göra när man gör nån annan illa!
Dom där uppe kan vara riktigt hårda.
Men det är så dom bisar att vi måste gå våran väg som vi själva har vslt☺
Men vet ni ett barn som blir missfall vill oftast inte födas till våran jord utan dom vill tillbaka upp och därför vänder dom om innan dom är födda.
Det visste inte jag heller förrän jag fick reda på det av mina guider.
Det är lika med dom barn som går bort i tidig ålder, dom vill inte vara kvar här för dom trivs inte här på jorden.
Dom har redan innan dom kom knuffandes ner hit bestämt sig för att dom inte vill vara det utan bara vill prova sen åker dom tillbaka, därför kan ett barn återfödas i samma familj om igen en gång till men i en helt annan kropp.
Varför väljer då barn föräldrar till knarkare, eller varför får föräldrar barn som knarkar jo för att dom ska känna hur ont det gör.
För att dom själva knarkat som barn och gjort samma sak mot sina föräldrar i ett annat liv en gång i tiden.
Varför väljer barn att födas till en misär då och ha det fattigt och att bli våldtagna och sexuellt utnyttjade och misshandlade jo just för att dom själva nån gång i ett annat liv har gjort så själva mot nåt annat barn!
Svårare än så är det inte.
Så det är vi själva som har valt att inte bli älskade eller få kärlek just då för att vi gav inget till nån annan i ett annat liv.
Det man gör här nere får man själv utstå när man kommer ner nästa gång hit på jorden.
Som när jag var liten så sa aldrig min mamma att hon älskade mig nån gång eller hon kramade mig aldrig men nu i mitt liv har jag kramat mina barn och sagt att jag älskar dom  det är ett exempel som att man löser karma och man utsätts själv för det man gjorde i alla sina andra liv.
Det är det som menas att man ska inte göra onda saker mot andra  för man behöver inte tycka om alla och det gör inte jag heller såklart men göra nåt ont kan få svåra konsekvenser som man sen får leva hela sitt liv med, tänk på det:
Jag ser tex om nån är falsk och jag ser om nån ljuger, då tar jag avstånd istället och det får man göra utan att man är dum eller ond.
Alla människor här på jorden har faktiskt rätten att bestämma själv vilka man tar avstånd ifrån.
Jag ser ofta att det kommer hända saker om nån gjort nåt men jag säger naturligtvis inte det till den det gäller utan det som är meningen är meningen och det kan bli hårt eller mjukt.
Jag drömmer ofta också sånt som ska hända" sanndrömmar" och det är ju lite häftigt.
När nån ska dö brukar dom komma till mig när jag sover och tala om att dom tar farväl typ som en film som spelas upp och när jag vaknar så får jag budskap att den har gått bort🤩
Jag känner även när människor har dåliga energier och suger ur mig dom, såna människor är inte bra att umgås med.
Som en människa som jag aldrig riktigt har tålt ytterst lite som tur är och då jag kände på en gång att den var ond och ville alla bara ont, och jag kan inte rå för att jag känner så.
Idag är jag glad att den människan är ute ur mitt liv, och när sanningen dagas kommer det bli en chock antar jag😅 det är det här som är så kul att veta och se i förväg.
Den där människan har varit ond mot både mig och min man.
Spökar gör det nå groteskt hemma där och det finns både goda och riktigt onda människor i det huset och så är det som bill ha bort vissa därifrån.
Kul att veta vad dom gör dom andliga människorna🤩
Att jag har varit sjuk halva mitt liv har jag själv bestämt den dagen jag kom ner som " jag" så antagligen kan jag gissa att jag var kärnfrisk i mitt förra liv.
Bara ett exempel.
Nu har ju jag gått ner i tidigare liv en gång i tiden och tagit reda på varför mitt liv är som det är idag och det är jag glad att jag gjorde så jag vet i det här livet hur jag ska leva.
Jag undrar ibland varför jag fick gåvan att se saker i förväg som ska hända?
Nu tycker ju jag att det är ganska häftigt att se i förväg det som ska ske och jag har faktiskt haft rätt hitills, det är som den här personen nu som jag såg för länge sen att den har nån annan bakom ryggen men i det fallet säger jag inget utan det är bara kul att veta när man träffar typ" dom och ingen vet att jag vet🤣
Häftigt.
Jag har i alla fall förberett mig på den dagen jag ska gå vidare till en annan värld och en annan kropp.
Vita arkivet där ligger allt, brev och det jag blivit uthängd för, kläder jag fick tillbaka med en lapp ifrån en av mina icke söner, förstår det idag men när det öppnas blir det spännande.
Ja och allt som har varit.
Döden är inte slutet  det är början på nåt fantastiskt😘
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0