Söndag

Hejsan min blogg  nu var det ett tag sen jag skrev här men som sagt mitt liv har gått lite upp och ner om jag säger så.
Eftersom jag blev sjuk och gått med det i över ett år så har det inte varit konstigt alls att jag har mått som jag har gjort.
När dom kom på vad det var så då fick jag snabbt medicin omgående och började äta dubbla doser med cellgifter, sen dess har jag varit hos läkaren igen och tagit nya prover och värderna gick ner lite igen så dosen sänktes och nu är kroppen kaos igen  det är ju en sån lömsk sjukdom enligt min läkare så nur det nya prover igen på Tisdag få se om dosen måste höjas igen.
Men jag har börjat jobba och kämpar på i alla fall och har världens nästa arbetskamrater som verkligen förstår min situation.
Guld värt.
Läkare frågade mig om jag utsatts för nåt trauma då den här sjukdomen har benägenhet att komma då, så vi pratade igenom allt som hänt  och jag har berättat om allt som har varit runt omkring mig så nu känns det ändå skönt att  veta att det som gjorde mig sjuk inte finns i mitt liv längre, utan nu kan jag gå vidare i alla fall och bry mig om dom som verkligen finns.
Jag har några få som finns och det räcker också för mig nu när jag mår så här då jag knappt orkar nånting längre och vissa förstår och vissa förstår inte alls medans vissa är mycket klokare än vad andra är.
Dom som hört av sig och stöttat mig är guld värda nu när man mår skit.
Igår var jag upp till farmors änglar och firade dom då tjejerna har fyllt år, fick jätte god hemgjord tårta, så fin och så himla god hon är så duktig på att baka.
Träffade en massa andra där uppe och hade trevligt och skrattade som vanligt när man är dit och hälsar på.
I morgon skola igen och snart bara en termin kvar innan man är klar med sin utbildning och det ska bli så skönt.
Sen vill jag göra nåt annat än det jag gör nu även om jag är ledig jätte mycket.
Veckan som kommer är fullt upp med skola, massage jobb och skolarbeten.
Sen är veckan slut igen och nu när det är Corona är jag mest hemma och inte umgås med andra som umgås med många då jag faktiskt är i riskgrupp nu.
Idag har vi varit och kollat på lite ljusslingor som jag vill ha på verandan, tycker att det är så fint när det lyser upp till jul.
Ja, julklappar är köpta till mina barnbarn också så dom är inslagna och klara så nu är det bara att leverera dom när tiden är inne.
Även till min man är allt klart också.
Nu blir det ikväll bingolotto men man vinner inget ändå.
Ja nu får jag säga ha en bra vecka alla ni goa därute 🥰
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0