Söndag

Söndag " igen då" och veckan har rusat iväg även om jag mest har legat i sängen och soffan och vilat mig pga mina andnings svårigheter.
Måste ringa vårdcentralen i morgon då inte ens mina astma mediciner hjälper längre😪 pga alla idioter som finns runt omkring en och åker Hej vilt överallt och ingenstans och inte tänker alls på oss som är i riskgrupperna😡😡😡😡😡
Folk tror att dom är odödliga, men till slut ligger dom där och får inte mer än skylla sig själva.
Jag är inne på 4e veckan nu och jag har mest hållit mig inne och undan ifrån såna idioter" för dom finns det många av" har jag märkt.
Tur att man ändå inte äter nå mediciner i alla fall nu när dom kommit på och talat om att forskningen bygger på att dom som äter mediciner som allergimediciner och mediciner för högt blodtryck, mediciner mot ångest och även vissa värktabletter samt dom som ätit mycket antibiotika och tagit vacciner och en massa annat för olika andra sjukdomar orsakar mer död än själva sjukdomen gör, utan jag är den som förebygger och botar med andra medel som fungerar istället.
Har börjat kurera med det som jag vet att man kan ta för att förebygga i alla fall.
Och hoppas att man klarar sig.
Mannen har varit den som funnits vid min sida hela tiden och fått åkt och handlat och gjort det som måste göras utanför hemmet nu.
Väntar på mitt fina vitrinskåp som ska komma till veckan, det kommer bli så fint.
Så jag får plats med allt sprit som kommit😁
Mannen fick en ny motorsåg också i veckan och han blev helnöjd så nu har han sågat upp alla träd på gården och lastat kärran så det åker vi med till soptippen i morgon.
Det ska bli fint på gården nu till sommaren.
Han har även satt upp pinnar där vi ska gräva ner plintar och börja bygga verandan i sommar.
Börjat ånga ner tapeten i vardagsrummet då vi köpte en finurlig ångmaskin idag,så vi kan tapetsera där snart också.
Fick min nya telefon i veckan också som jag beställde " en Samsung galaxy S 20+" djäklar vilken kamera det är i den, så nu ska jag bara sälja min Samsung galaxy S 9 eftersom jag inte behöver den längre.
I morgon är det återigen en ny dag igen och en ny vecka, med nya utmaningar, sista veckan mannen i mitt liv jobbar för sen har vi semester och ska upp och fixa lite uppe i husvagnen innan vi kan flytta in där inför sommaren med sol och bad varje dag😁
Härligt.
Längtar redan för där kommer vi ägna all våran lediga tid när vi är klara där uppe så lugnt och bara " vara"
Det är livet.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0