Söndag

Söndag " igen" och veckan är till ända som har segat sig fram fast jag sovit mestadels då jag har varit och är fortfarande sjuk.
Har även avverkat några serier mellan varven som jag somnat till❤
Vi fick snö och naturligtvis kunde vi inte följa med till Lofsdalen och åka skoter då jag var sjuk😢
Men efter sommar kommer vintern igen och vi hinner med det också.
Det blir skoj med dom bästa❤
I morgon är det en ny vecka igen och jag blir hemma ifrån skolan då jag inte mår bra än.
Har 4 läkarbesök i veckan få se om det går bra då❤
Jag har drömt så konstigt på nätterna nu och även fått varsel igen men är så van vid det eftersom jag alltid får det i förväg innan nåt händer.
Att dö är nånting vi alla ska göra ändå nån gång och den ena före den andra  och det är naturligt.
Idag är en sån där dag när man tänker tillbaka på hur man haft det och hur bra man egentligen har det idag.
Att idag kunna leva ut mitt liv på ett helt annat sätt än vad jag har gjort förut❤
Det gäller att kunna gå vidare då vårat liv aldrig blir " som vi vill" utan det blir som det är meningen att det ska bli den dagen då vi föds.
Det finns så elaka människor runt omkring ( falska,) som pratar så mycket skit bakom ryggen och när man träffas så låtsas dom vara så trevliga, och på sista tiden har man verkligen fått se det.
Människor som är såna egoister och bara bryr sig om sig själva och sitt, inte varken lyssnar när man pratar eller bryr sig för den delen utan bara dom som finns och existerar.
Det kan ibland vara svårt i alla fall att stänga den där dörren och att bara gå vidare mot framtiden för att äntligen hitta dom där nya dörrarna som är menad för just dig, trots att man inte ser dom just då pga att man är så fruktansvärt blind.
Så blev det för mig, jag levde kvar i det som jag trodde var bra då jag inte visste nåt bättre och pga en stor rädsla.
Det kan också vara svårt att skapa nya relationer när en relation tar slut, då man inte har sina kvar då dom gör ett val där inte ens du finns med i planeringen.
Många människor bryter inte upp utan stannar kvar i det dåliga som skadar dom både psykiskt och fysiskt just pga den anledningen eftersom dom är rädda att bli ensamma om det är just dom som lämnar.
Man förstår inte när man är i det att det är bara sig själv man skadar i längden.
Det kan vara komplicerat, eftersom om man lämnar dom öppna dörrarna bakom sig och inte stänger igen dom så hindrar det dig från att hitta dom nya dörrarna" dom som är en mening för just dig" och som är så mycket viktigare just nu och i framtiden.
Om du lever kvar i det gamla som inte är bra för dig av nån anledning, så kommer du ju inte märka den där nya människan som tittar på dig ,och som visar intresse för dig och som inget hellre än vill leva med dig, och är den som du sökt i hela ditt liv.
Jag var blind och såg inte, annars hade jag lämnat långt tidigare.
Lika om du har en vän som bara hör av sig när den behöver hjälp, men aldrig annars är det bättre att stänga den dörren  för att öppna dörren till nya vänner som finns där.
Att låta dörren stå öppen och bara hoppas att kanske kunna återgå till det gamla är ett stort misstag, det stämmer, att det förgångna som svek och gjorde dig illa ska du inte ha kvar, eftersom framtiden för nåt så mycket bättre med sig med fantastiska möjligheter.
Nej, väx som person och flytta eller ta de nya möjligheterna som kommer i din väg, var aldrig rädd  då du just lämnat det som du var rädd för, och du måste inte vara där för den  som inte  är där för dig, utan bara var där för dig.
Man måste leva sitt eget liv som man vill själv, utan nån annans tillstånd, då det är ditt liv som det gäller, och din utveckling.
Att vänta på människor som aldrig finns eller aldrig kommer, trots att man gör det själv, dom har redan försvunnit så varför lägga ner tid och energi på det, när man kan lägga det på sig själv.
Att bli kvar i det förgångna gör dig olycklig och den som lever i det är för det mesta deprimerade och mår dåligt.
Om man tänker efter ett tag kommer man ganska snart inse att det är ganska lätt att förstå, att kommer man bara ihåg det dåliga man hade förut kan man glömma bort det och leva i det bra man har nu.
Var glad åt det man har idag, skratta,med dom som finns och är med dig, och gör upp planer med dom.
Om man inte gör det kommer man ångra sig senare i livet, eftersom man inte tog dom möjligheterna med dom som fanns utan la det på dom man ändå inte betydde nåt för.
Att ha dörrar öppna kan verka som en bra idé, fast det inte är det, men dom låter dig tvingas leva kvar i något man inte ville ha.
Gör dig av med dom dörrarna och  stäng dom för alltid, vi har för vana att låta dom stå på glänt fast vi inte har nån nytta av dom trots att dom har sårat oss .
Man kan inte vänta på att allt ska forma sig efter vad man vill utan efter det man behöver.
Sätt punkt för det som inte är din framtid, det är nyckeln till att man mår bra.
Livet är så kort så varför slösa tid på det som inte finns❤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0