Fredag

Fredag igen och det betyder ju äta gott och bara ha det bra.
Veckan som har gått har jag vilat" fått det sagt av min läkare att jag måste göra det" så vad andra säger struntar jag helt i, för nu är det min hälsa som är viktigast och inte vad en massa andra människor som har andra åsikter och vad dom tycker!
Vi har haft apt möte via teams på jobbet och det kändes väldigt bra i dessa corona tider.
Inte kul då att veta att det finns smitta men jag håller mig undan.
Igår ringde min dotter Bella och frågade om jag ville följa med in till stan så jag passade på att handla det som vi behövde och det var jätte lite folk i affärerna som tur var, men munskydd nu är bra att ha på sig när man går i affärer eller träffar dom som man inte träffar så ofta.
Hon är hem och hälsar på ofta.
Fint att fråga om jag ville följa med.
Träffade Vesna och Nikki på Jysk och pratade med dom en liten stund.
Va in på Rusta och bella handlade lite och jag kollade på den där fina och dyra granen som jag ville ha redan förra julen men som jag inte har haft råd att köpa!
När mannen kom hem så sa han åt mig att öppna skuffen på bilen och vad ligger inte där om inte den fina dyra granen som jag velat haft" så nu har jag den i alla fall" vad skulle jag göra utan han, så mycket som jag får av han jämt🥰
Han är verkligen guld värd min man.
Kan ju bara ha plastgran eftersom jag är allergisk.
Igår vann Leksand över Brynäs så jag blev jätte glad men inte mannen❤😥
Värk i kroppen har jag haft av och till mest hela tiden men värst var det igår hela dan och inatt kom snön så ibland är det bra att kroppen känner av att det ska bli omslag om vi räknar bort värken som också blir så dryg då.
Igår ringde min bästa vän och frågade hur det var" det gör hon flera ggr i veckan" och hon är mer som en i min egen familj än en vän❤😍🥰
Idag blir det nå goa räkmackor och alkoholfri vin såklart på kvällen och nya Beck filmen som har premiär idag.
Nästa helg firar vi 8 år som förlovade så då blir det smörgåstårta och fira såklart🤩
Sen har vi alltid glögg och myser lite på Lucia med min andra släkt som alltid finns❤
Hela veckan har det stått en bil på tomgång  bakom huset på cykelbanan och spela hög musik mitt i natten när vi andra ska sova så Nästa gång går jag ut och säger åt dom och förresten har man inte lärt sig att bilar inte åker på cykelbanor så kanske man inte heller ska ha nån bil.
Julen närmar sig och julklappar till barnbarnen är köpta" eftersom julen är för barnen" när dom ska få ha en mysig jul utan alkohol och sånt.
Kommer ihåg julen när jag var liten och min bästa storebror kom alltid och firade jul med oss och mycket god mat var det, dom bästa jularna ever som jag har haft i alla fall och känner en längtan efter det sen man var liten  då var allt så enkelt.
Ingen alkohol var nånsin ever tillåtet på barnens jul i våran familj precis som det ska vara, då det är bara barnens jul.
Värsta julen var när jag skilde mig när jag satt ensam på julafton och inte hade nån, utan fick äta lite gott och så i min ensamhet men det gick det också.
Jag dog inte då heller.
Idag har jag min mans släkt som jag firar med då vi alltid är bjudna till dom på jul och det är så mysigt att träffas och äta gott❤
Tänker alltid på julen på dom som inte har nån och då blir jag så ledsen  eller dom som har en släkt men ingen bryr sig ändå😥
Tur att det bara är jul en gång om året och att dagarna då går relativt fort.
Snart är det vår igen som tur är❤
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0