Måndag

Måndag, en ny dag och även en ny vecka igen med fullt upp som vanligt🥰
I Lördags hade vi grillfest med dom bästa och vi skrattade och hade så kul🥰
Just nu så mår jag så bra trots att jag inte är riktigt frisk än sen coronan sen i mars men när man umgås med människor som får en att skratta varje dag så mår man automatiskt så bra🥰
Igår var vi och kollade på nya madrasser till sängen, likadana som vi har " wellpur" madrasser men dom här är det kylgel på,så jag får väl sälja dom som jag har nu då, inga större fel på dom heller och dom är också " wellpur" som formar sig efter kroppen och är jätte bra om man har värk och så.
Sen blev vi bjudna på kaffe och bara " va" efter igår🥰
Igår kväll åt vi lite bakelser och spelade bingolotto.
Idag fick jag äran att köra mormors fina barnbarn till dagis och fritids och sen va jag med Wilma till tandläkaren och det gick jätte bra, skönt att min dotter frågar i alla fall.
Är så mysigt med dom små liven, hon har nog i alla fall varit hem flera dagar den veckan som hon har barnen.
Idag har hon också varit hit en sväng🥰
Jag är i alla fall jätte glad att jag har dom barnbarn som vill ha mig som farmor/ mormor.
Dom är hem och hälsar på rätt ofta vissa och det är skönt.
Dom andra som inte vill ha mig som det får jag väl lägga åt sidan ändå, för jag är inte den som tränger mig på utan då backar jag hellre.
Man kan inte tvinga nån att ha en som sin mamma/ mormor/farmor/ pappa utan jag själv tycker att det är bra om man väljer själv för det viktigaste är att man får må bra, jag menar att jag umgås inte heller med dom som har dåliga energier för mitt eget bästa.
Om man inte vill ha mig som mamma så kanske man säjlv då skulle fundera på att bli adopterad av den som man vill ha som mamma istället för enligt mitt tycke så är man ju berättigad att ärva den mamma man har och vill ha" eller"
Och inte den mamma man inte vill ha.
Logiskt tänkande tänkte jag.
Att man sen som vuxen inte fixar det själv" det förstår jag inte alls"
Om man inte vill ha sin mamma och talar om Rakt ut på face att man redan har en mamma" vart är papperen då" inte ska väl fel mamma vara " mamma"
Det blir nog kul den dagen ska jag se🤣🤣
Då skulle jag vilja vara en liten fluga och vara med!
Den människan som skrev så kan dra åt helvete djävla parasit som lever på andra" jag kan försörja mig själv i alla fall. 
Tänk att en vuxen människa kan lura sina barn att ta emot presenter och julklappar av nån som man inte vill ha att göra med,ska mycket till när man säger det åt sina barn.
Finns idioter till allt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0