Ny vecka

Ny morgon och nyss hemkommen ifrån jobbet och 4e natten och snart ska jag sova innan det är dax att åka och klippa sig på eftermiddagen..
Trött som bara den och ont i ryggen utav bara helvete..
Känns som om den ska gå av.........
Kämpat på jobbet hela helgen med ömsom snö i massor som övergick i spöregn och nu vräker det ner snö igen..
Skönt att man bor som man bor och får plogat så man tar sig fram..
Kollar lite nyheter och äter frukost och kaffe innan bingen kallar..
I morgon har jag massören igen och hela veckan på min 8-ledighet är fullbokad med möten och utbildningar som man inte kan göra när man jobbar natt för man sover på dagarna så då får man fixa sånt på sina lediga dagar istället..
Ont i kroppen av detta väder men allt har en mening och jag tror att om man är ensam och stark så blir man ännu starkare..
1 år har snart gått sen jag blev opererad och ena sjukdomen efter den andra har avlöst varandra och jag är gudaglad att jag fått klara mig för det mesta själv för det är det man blir stark av..
Jag är helt säker på att har man många som stöttar så behöver man inte kämpa på samma sätt som om man får göra det mesta själv.. 
Bättre att människor runt omkring en finns men inte tycker synd om en för dom människorna stjälper mer än dom hjälper..
Jag har turen att jag har en såna fantastiska döttrar och svärdöttrar och svägerska och söner som finns om jag känner att jag behöver dom men jag är sån att jag går in lite i mig själv eftersom jag är väldigt andlig just nu och ser allt..
Jag känner att utvecklingen verkligen går på topp nu och igår natt drömde jag igen samma dröm som jag drömt flera gånger😢😢😢😢
Vad det nu har för mening men antar att det har med karma att göra som det mesta i livet gör..
Allt har en mening och när vi föds ska vi gå en väg genom livet och gör vi inte det så är universum där och förstör och låter oss ta den rätta vägen så egentligen är det inte att förstöra utan bara få in oss på den väg som är menad för oss..
Om man sen väljer fel väg ändå så då kommer man ingenstans utan står och stampar på samma ställe.. 
Jag har lärt mig att gå den hårda vägen med allt jag gått igenom i mitt liv med allt elände som hänt och hemligheter som aldrig kommer fram..
Vissa saker säger man bara inte utan dom behåller man för sig själv.. 
Har kollat på en Samsung S 10 och funderar på att beställa en fast min S9+ bara är ett halvår gammal men då får jag sälja den i så fall.
Jag är inte så klimatsnart som ALLA tonåringar som nu strejkat och inte ska ha varken nya mobiler och datorer och kläder och sånt och börja cykla istället nu när dom kommit på att dom blivit klimatsmarta helt plötsligt..😂😂😂
Gaapskrattar 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0