Ny vecka

Ny dag och allt rullar på och solens strålar tittar in genom fönstret i tidiga ottan med sina fina och varma strålar även denna dag..  
Igår kväll va vi upp en vända till husvagnen med trädgårdsmöblerna som vi har fått så nu har vi så  mycket plats där uppe som kommer behövas här framöver..
Satt upp lite lyktor också och passade på att göra lite mer mysigt och hemtrevligt där för det ska vara det när man ska vara där..
Annars kan det lika gärna vara.. 
Så va vi bjudna på fika igår så tack alla inblandade som var med och tack ör gott fika. 
Idag fyller min stora och största kärlek ever min mamma år så det blir graven en sväng och sätta lite blommor idag älskade mamma😍😍
Och det kommer att komma tårar också som det gör varje gång jag är dit.. 
Tänk att man kan sakna en människa så fruktansvärt mycket men jag har ju turen att hon är med mig ändå och ser och hör henne..
Inte alla som har det..
Jag har tänkt på det här med att man är mycket sjuk och jag har faktiskt kommit på att jag hellre är faktiskt sjuk än att jag går igenom det vissa andra gör just nu..
Hellre sjuk än lida av dumhet..
Att få vara sjuk och förhoppningsvis få och äta medicin och bli bättre eller friskare måste vara bättre än att allt rasar i ens liv i alla fall...
Det är en sån tid nu och förändringar står på spel och mycket ska hända och det har jag sett..
Jag är en sån människa som tar åt mig andras energier så det är svårt att ta det och umgås med människor som är negativa så det har jag lagt åt sidan för att inte få negativitet..
För mitt eget bästa nu när jag inte mår så bra..
Jag har känt på mig nu länge att nåt ska hända och det har det gjort och mer kommer.. 
Skönt att det inte häller mig så jag ska fortsätta njuta av mitt lugna liv här hemma som jag absolut inte fått göra i mitt liv förut då man varit utsatt för psykopater och misshandlande män..
Jag har också hemligheter som bara jag vet och min mamma men hon kan man inte fråga😍
Det kanske kommer fram den dagen jag dör men jag har inte precis skrivit det i vita arkivet😃😃😃
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0