Tisdag

Hejsan min kära blogg ännu en dag igen i mitt liv där allt rasar på hela tiden...Nu har vi gått in i underbara maj och snart är sommaren äntligen här ,som jag har längtat..
Förra veckan har gått jätte snabbt och både jag och mannen i mitt liv har varit sjuka, genomförkylda och hosta och ont i kroppen..
Nu börjar det bli bättre och mannen har börjat jobba igen medans jag får vara hemma och vila för värken i kroppen sitter i fortfarande som berg och verkar inte ge med sig riktigt ännu..
Har kört med värmekudden varje dag och flera gånger om dagen..
Har blivit bjudna på kaffe av dotter och svärson så vi har varit upp där annars har det varit fulla huset här som alla dagar i mitt liv av barn och barnbarn och syskonbarn och vänner så livet traskar på i rask takt och jag är så himla glad att jag har fått detta härliga liv tillbaka efter så himla många år i lögner och elände..
Idag lever jag i ett harmoniskt och fint förhållande i en trygghet som det ska vara i ett förhållande där man aldrig beöver vara rädd att säga vad man tycker eller tänker utan kan i lugn och ro berätta känslor man har utan att det blir  ett världskrig..
Och slippa allt drickande jämt..
Jag är van hemifrån att det ska vara nyktert..
Jag har äntligen efter många års sökande hittat min själsfrände och den man som kan ge mig det jag behöver i livet..
Han har funnits vid min sida i vått och torrt när man har behövt han och har även förstått vad jag har behövt..
Om inte han hade funnits vid min sida hade jag nog inte varit där jag är idag tyvärr och vågat lita på en man igen antar jag..
Han ger mig så mycket glädje och kärlek i livet och han är så himla romantisk..
Vissa människor lever i nån slags bubbla och har en yta som är bra utåt men innanför finns bara en massa tragiska ledsamheter..
Tragisk men sant, idag har jag sett verkligen vad min mamma egentligen betydde för mig som alltid fanns där  för oss barn när man ser mammor som inte funnits med på många år, det är tragiskt..
Och barnen hade en underbar farmor ändå som inte var deras riktiga men hon gjorde desto mer för barnen och fanns alltid där..
Tack Sanna för att du har varit en så bra farmor med våra barn, du var så älskad av dom..
Du var guld värd ska du veta..
Har pratat med min underbara son i telefon som jag saknar nå enormt..
Snart ska vi träffas och åka ut på äventyr..
Sen blir det en tur till Furuvik i sommar och kolla lite på djuren och åka lite...
Jag har plockat ur husvagnen och fixat i den så nu är det bara städningen kvar som mannen ska göra sen är det bara att hämta hem nya vagnen och åka upp med den till våran plats och bara njuta av sommaren i den..
Det ska bli så himla skönt.............
Den är stor så vi slipper gå på varann om man säger så hihi..
Idag är det återigen dax för att åka och få laser igen mot min enorma värk fast jag tänker som så, jag ska vara glad att jag kan gå för det finns dom som verkligen har det värre..............
Tänker speciellt på en gammal vän som inte mår så bra just nu pga sjukdom..
Världen är bra orättvis ibland och man ska vara glad för det som man har idag..
Mitt fönster som jag har gjort som jag vill ha det är klart nu och jag blev verkligen stolt över det för det blev så himla snyggt och platsar så bra i hemmet..
Min svärmor tyckte det var så snyggt, det är en bra svärmor det till skillnad från en häxa..
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0